Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Beszámoló, egy kis OFF:
Írtam az összes létező Huaweinek, mégpedig ezt:
(I)"Dear Huawei !
I would like to ask you why Mate 9 is in the background? Mate 9 is not a leader device?
We feel in Hungary that, after P10, Mate 9 does not seem to exist.Why do not we get updates at a pace as you might expect?The Hungarian Huawei mobile facebook page almost does not respond to anything. The official Hungarian Huawei service catastrophe. I'm sorry to say this. They're slow and difficult.Return to Mate 9 again. Hungarian forumers want to know that Mate 9 is important for the company.And we're waiting for you to we get updates for Mate 9.
I look forward to your reply as soon as possible.Thanks"(/I)Válasz:
(I)
"Hi Gábor, thanks for getting in touch with us here.We suggest checking the support page regularly for updates in your region http://consumer.huawei.com/hu/index.htm. Please also get in touch with your local Huawei page for the most up to date information in your region.
For further assistance, you can find the address of service centers near you at: http://bit.ly/1OzyAcE
Alternatively, please call our service center hotlines, numbers are available in following site: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline"(/I)
Szerintem elég lepattintó válasz, és a kérdésemre sem kaptam semmit érdemleges választ.
Szóval én most nagyon csalódott vagyok. Sehol nem tudom kifejezni a bánatomat.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
tothjani81
senior tag
Na én egy ilyen kábelt vettem. Tökéletesen megy a szupertöltés nagyon masszív a kábel. Ha valakit érdekel.
HOCO 5A Charging Cable USB Type-C Original Fast Charger Data Transfer Sync for Samsung LG Xiaomi Huawei Original Wire Type C
http://s.aliexpress.com/bEzaq6Nn
(from AliExpress Android)Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Leslie1966
senior tag
Huaweiblog.de-ről:
https://www.huaweiblog.de/software/firmware/mate-9-firmwareupdate-b190-ota/
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
buliforma
csendes tag
Egyben válaszolok mindenkienk. Igen regisztráltam a vip garanciát. Posta nem játszik túl hosszúra nyúlhat. Jövőhét péntekre mindenképp szükségem van rá mert elutazunk. Bevittem át vették be vizsgálják ha igazam van javítják. Mondtam köszönöm nem kérek javitást cserét kérek. Majd meglátják. Holnap teszek fel képet is. Előtte egy G4 esem volt össze hasonlításnak teszek fel egy azzal készült képet is ugyan arról a témáról.
-
Nuada herceg
őstag
válasz buliforma #6933 üzenetére
Hát nekem annyi tapasztalatom van, hogy múlthéten csütörtökön (20.) adtam le a telót. A háztól-házig szolgáltatást vettem igénybe.
És pont most kaptam egy emailt, pár perce, hogy elkészült a javítás, hétfőn (31.) hozza a futár a telót.
Gyorsabb szervizelésre gondoltam, azt hittem pár nap alatt megjárja, de nem.(#6937) H.Istvan25
Nekem is van hasonló panaszom. Én az első napon kiszúrtam, hogy sárgás a kijelző alja. És főleg csak fehérnél látszik. De azóta is azt néztem, nagyon szúrta a szemem.
Bár beletörődtem, de aztán tönkrement a teló. Állandó fagyás után már újraindulni sem volt hajlandó, bekapcsolni sem lehetett. Szerintem nem szoftveres hiba, valószínűleg hardveres.
És mivel regisztráltam a HiCare alkalmazásban, így bízom benne, hogy cserélték az egész telefont, és megszűnik a sárgás kijelző is.
(Mivel még a 3 hónapon belül vagy, 2 hónapja vettem a telót)[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Nuada herceg #6962 üzenetére
Nekem kijelzők terén nagyon nincs szerencsém. Csak az előző pár telóm kinelzőhibáji:
Nokia E52: három halott pixel a kijelző alján, gariban cserélték
Nokia 701: egy pixelhiba, de nem nagyon lehetett észrevenni
Nexus 5: kijelző egyik sarka vilagosabb volt feketénél majd volt egy kék folt a kijelzőn. Bolti garis volt nem vittem szervizbe
Alcatel Idol 3 5.5: sárga volt a kijelző alja és teteje, melegedésnél egyre jobban látszott. Gariban javitották. Egy évvel késöbb kék folt jelent meg fekete képnél, az is garis volt.Most meg ez . Mondjuk ha nem figyelem nem veszem észre de ha már van gari el fogom vinni. Első három hónapban akkor cserélik teljesen a telefont ha baja van?
Huawei Mate 9
-
buliforma
csendes tag
válasz Nuada herceg #6962 üzenetére
Ettől féltem én is
-
Szpisti
addikt
válasz H.Istvan25 #6965 üzenetére
Hát nem a napokban volt hír, hogy már működik a háztól házig gari?
[ Szerkesztve ]
-
Nuada herceg
őstag
válasz H.Istvan25 #6963 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok.
Az előző telóim HTC-k voltak.
M7. Besárgult a kijelző, garanciában javították, cserélték, de a htc-nek nincs Magyarországon szervize, így 3 hét volt majdnem. Utána lecseréltem M8-ra, hát dettó. Kicsit voltam ideges. Azt is cserélték garanciában, de sok idő volt. Bár ott egyik telónál sem volt alapból sárga, csak hogy melegedtek, besárgultak. De itt most más a helyzet, ez már alapból sárga volt.(#6964) buliforma
Hát próbáld meg úgy, hogy egy hétfői napon adod le egy posta pontban, vagy mi a leadóhely.
Ha meg a futárt választod, akkor pénteken délután telefonálj, és hétfőn jön érte a futár. Így lehet, hogy megjárja egy hét alatt, hogy péntekre vissza is hozzák. Én rosszul csináltam.[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
H.Istvan25
senior tag
válasz Nuada herceg #6968 üzenetére
Vagy mi vagyunk kibaszott pechesek vagy nagyon sok kijelzővel van hiba csak legtöbben nem veszik észre . Volt rá példa hogy haveromnak mondtam hogy sárgás a kijelzője egyik széle, erre ő hogy észre se vette
Huawei Mate 9
-
choco01
addikt
válasz tothjani81 #6957 üzenetére
Már 2$ körül is van Huawei 5A kábel, és megy is!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
buliforma
csendes tag
válasz Looserke #6934 üzenetére
Mate 9
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=45320170628_192759.jpg
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=426IMG_20170726_194751.jpgLg G4
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=14820170519_155623.jpgMindkettővel automata módban készültek a képek.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Kíváncsiságból.. ezzel megnézve nektek is UFS van a telóban?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Vegitaa
senior tag
válasz eladogeppc #6956 üzenetére
Sajnálom...
-
buliforma
csendes tag
válasz choco01 #6980 üzenetére
Már szervízben van. De nem volt semmi probáltam teljesen auton és manuálisan is mindíg ez lett az eredmény. Életlen festményszerű elmosódás. Majd nyilatkozom ha vissza kapom. Kollégámnak is Mate van és ezerszer jobb képet csinált ma. Mindjárt meg probálom feltölteni. De cserébe kapott P8 lite is jobb.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz Leslie1966 #6985 üzenetére
Vajon mikor kapjuk meg, és mivel lesz jobb..
-
Vegitaa
senior tag
Szerintetek miért mehet el olykor a net?
Böngészgetek, s egyszer csak nem tölt be valamit. Leggyakoribb, mikor a play storeban tallózgatok.
Ilyenkor egy gyors repülőmód be-ki, s újra jó minden... -
törölt tag
válasz Leslie1966 #6985 üzenetére
Itt a fórumon még senki se kapta meg tudomásom szerint.
-
mtm800
senior tag
válasz Láng Tibor #6992 üzenetére
Sztem nem OTA-n,
-
törölt tag
válasz Láng Tibor #6992 üzenetére
Számítógéppel. Erre a módszerre kérdeztem rá, hogy kell e hozzá root, vagy valamilyen garivesztős okosság.
-
Láng Tibor
tag
válasz Leslie1966 #6995 üzenetére
Szerintem sem érdemes hozzá nyúlni hamarosan mi is megkapjuk már az amcsiknak is hivatalos remélem nekünk is rövid időn belül azzá válik.
-
Leslie1966
senior tag
válasz Láng Tibor #6996 üzenetére
Valóban, a Huawei firmware finder már az mutatja, hogy hivatalos. Akkor nemsokára jön nekünk is.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
bokarcsi71
aktív tag
Használ valaki intelligens tokot? És milyet? Úgy működik, mint az LG-nél?
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
válasz bokarcsi71 #6998 üzenetére
Nem volt LG-m így nem tudom. Viszont a mate 9 gyári flippes tokja nem a legjobb. Sokaknak nincs baja vele, de ha poros környezetben közlekedsz, vagy dolgozol akkor szét karistolhatja a por a kijelzőjét. eBay-en van több intelligens tok is más gyártóktól azoknak nem teljes egészében plexi az eleje.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali játékos kérdések órája
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Tőzsde és gazdaság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs