Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek.Csatlakoznák a fórumhoz,tegnap sikerűlt vennem egy ilyen szuper készűléket.
-
Steven
addikt
most 195 a médiába , ha valaki akar ilyet esetleg
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Jakesz
addikt
Videófelvételnél optikai képstabilizátor csak 1080p 30 fps mellett érhető el, vagy 60 fpsnél is?
-
tothjani81
senior tag
válasz Tav-Csoves #2297 üzenetére
Ja!! Ilyen hangja van nagyon idegesítő, ki kell húzni töltés után. Eddig egyik telefonom töltője se csinált ilyet.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Sugi2009
tag
válasz tothjani81 #2306 üzenetére
Nem tud vki segíteni ebben. Az egyik gmail fiókot be tudom állítani a gyári mailkliensben de amit mi de hol használok azt az istenert sem. Azt írja h nincs kapcsolat a szerverrel. A másikkal gond nélkül bejelentkezett. Mindkettő gmail fiók. IMAP bekapcsolva. Már mindent kipróbáltam. A gmail app-ba simán bejelentkezik de az nekem nem jön be. Viszont a gyári nagyon jó. Ami nem akar bejelentkezni azon a fiokon kétlépcsős azonosítás van. Lehet az a baj?
-
thebear007
aktív tag
válasz ateszapa748 #2294 üzenetére
A huawei app storeban keress rá a googelera. Ne ijedj meg a kínaitól, meg lesz. A google servicel kezd, aztán a többivel. Lesz played és más is.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz thebear007 #2310 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Ma este kipróbálom -
Tav-Csoves
őstag
A samsung note 3, 6 óránál mondott áment. Itt valami baj van. De legalább ez a telefon tud 5A-val tölteni, ami nagy kincs...
Pár fura nevetséges kép: vicc eleje és végeFtp átvitel volt valóban...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tav-Csoves #2313 üzenetére
8000000000 mAh-s akkuval, azt is tedd hozzá. Egyébként nekem az 5 óra mindig megvan, pedig a nap 70%-át olyan helyen töltöm ahol max narancssárga a térerő(2 kártyával).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Mai nappal csatlakoztam a Mate9 tulajok táborába. Nagyon jó kis készülék, bár még épphogy belaktam. Ismerkedem még vele.
-
k5.20
senior tag
válasz Cingáriusz #2315 üzenetére
Vigyázz, egyre jobban fogod csipázni...
-
Sword
őstag
válasz Tav-Csoves #2317 üzenetére
Gömbhal
The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
atikó
őstag
ebay keresgeltem es a mate 9 pro 270ezer angliabol, nagyon gondolkodom rajta, gold szinu van csak szerintetek megerne?.
[ Szerkesztve ]
-
Szpisti
addikt
Kérdés, hogy ez egyetlen nap volt, vagy kettő?
-
pepetech
őstag
Ne csak a hardver részét fotózd ki. Jöhetnek az akut zabáló szoftverek is . Én is meg tudom ölni 3 óra kijelző idővel.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
tutaj01
aktív tag
Valaki esetleg nyitotta már ki a bootloadert?
TWRP-hez illetve a root-hoz ma akarok neki állni csak hátha van itt valaki aki már megcsinálta és van tapasztalata.[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
gilfoyle
őstag
Vótmá?
-
tothjani81
senior tag
Hát ami gyárilag rajta van Swift Key én elég rég ezt használom minden telefonra egyből ezt raktam ez elég jó, szerencsére ezen alapértelmezett
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
delig
tag
Telekomnál csökkent az ára, elvileg 15% kedvezmény van a mobilokra.
-
magicbox
senior tag
-
Bornie127
senior tag
-
magicbox
senior tag
válasz Tav-Csoves #2342 üzenetére
Nekem hibátlan az adguard. Mindent blokkol, a programokban levő vackokat is. Nem lassítja a telefont se a netet. Nálam teljesen bevált. Beállításoknál a helyi vpn módot használom. Mentésre meg a Huawei Backup mindenre jó. Az összes beállításomat mate 8-ról azzal hoztam át 9-re. Így kb. 10 perc alatt laktam be a telefont. Mate 8 root után minden fajta rendszer módosítás nélkül nekiállt baromságokat csinálni. Folyamatos képernyő fedvény hibaüzenetek, nem tudtam jogosultságokat adni alkalmazásoknak. Nem is sorolom. Arról nem beszélve, hogy mekkora sz....s volt visszazárni, úgy, hogy ne maradjon nyoma.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
-
magicbox
senior tag
válasz tutaj01 #2345 üzenetére
Eset Nod32 proaktív lopásvédelemmel? Azt se lehet eltávolítani kód nélkül. Mondjuk FR után egyikkel se megy az ember semmire. Mondjuk a mate 9-nél, ha nincs törölve a google fiók akkor és úgy van FR akkor nem tudja az új "tulaj" használni.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
tutaj01
aktív tag
válasz magicbox #2346 üzenetére
A Cerberust azért szeretem mert ha van root, be lehet építeni a system app-ba és FR után is rajta marad a telón! Tesztelve és valóban működik. Azt a 2000 Ft-ot amiért vettem simán megéri.
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
delig
tag
válasz Looserke #2343 üzenetére
Igen, továbbra is a Telekom ajánlata a legjobb. Én végül pénteken rendeltem is, mert már érett a telefoncsere. Szerdán át is vehetem elvileg. Kiváncsi leszek, hogy majd a céges Telenor-os SIM-et is jól kezeli-e majd. No és maga a telefon miatt is izgatott vagyok, milyen lesz. MM-ben kicsit nyomkodtam a legutóbb, Annyira a P9 és Honor 8 sem jött be, mint ez. Egyedül a mérete lesz majd kérdéses a mindennapok során.
Ja igen, én nekem is 160k-ra jött ki. Részletre elhoztam, majd később előtörlesztek, hogy hamarabb leteljen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest