Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
válasz Cingáriusz #2550 üzenetére
tudnál felrakni pár "vállalhatatlan" képet?
-
őstag
-
Looserke
őstag
válasz Cingáriusz #2552 üzenetére
működik a fekete-fehér kamerád?
DxOmark tesztben elég jókat írnak a vakus módról:
[link]Még vaku nélküli képen sem szokott ennyi zaj lenni, mint itt nálad. Tudnál csinálni egy témáról vakus és vaku nélküli képet?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
mjani1172
addikt
Sajnos igen.
Vakuval vállalhatatlan,meglepően rossz eredmények születnek.A tiednél sokkal rosszabbak is![ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Cingáriusz #2536 üzenetére
Ha a tv-n engedélyezted akkor csak külső appal fog menni, a samsung rugalmasabb ilyen téren a huawei programját sok tv nem támogatja
-
TODI1111
veterán
Vakuval inkább csak közeli képeket lehet lőni. Szerintem elfogadható a készülék kamerája.
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap én is sokadjára csalódtam a kamerában. Egy Note3 lő ilyen képeket, pedig az se nagy ász. Remélem a telekomnál lehet majd előtörleszteni amikor kijön a Note 8, aztán el is adom ezt. Tényleg nagyon pörög a rendszer, de túl sok a negatívum...
Pár hónap után ami NEKEM negatív:
-Ujjlenyomat-olvasót nem tudom melyik aberrált találta ki, hogy a hátoldalon legyen, nagyon rossz, hogy fel kell venni a telefont.
- Jobb lenne, ha nyomásra és nem érintésre oldana fel, sokszor ki kell vennem a zsebemből, mert érzem, hogy odaért az ujjam
- Hangerő gombok is a másik oldalra kellenének, itt sokszor benyomom, ahogy elrakom
- Kamera hulladék
- Nova Launcher sokszor összeomlik, élő hátterek közül nem 1 ami nem gördül, vagy nem is megy
- Külső app kell EQhoz
- Amoled azért szebb, mint az IPS
- Kesztyűben használhatatlan(Samsunghoz mérten)
Értesítési led szeszélyes, ahogy az üzemidő is(valamelyik appal mindig van gondja szerintem)Pozitívum nekem:
- gyorstöltés
- rendszersebesség
- ujjlenyomat-olvasó gyorsasága, pontossága
- üzemidő
- kijelző nem egy amoled, de attól még szép -
tutaj01
aktív tag
-
magicbox
senior tag
válasz #24536576 #2558 üzenetére
Tényleg add el...
1. Az ujjlenyomat-olvasó kifejezetten hátul jó, mert ha én használni akarom a telefont akkor fel kell emelnem, nem egy asztalon nyomogatom. A rossz hír neked, hogy most olvastam, hogy az s8-nál is hátra kerül az ujjlenyomat-olvasó. Ezt a nyomás dolgot nem is tudom értelmezni...
2. Én nem nyomom meg a hangerő gombokat, sztem teljesen jó oldalon vannak (igaz és spigen tokot használok)
3. A kamera k....a messze van a hulladéktól, érdekes egy csomó teszt is ezt igazolja. Szóval ne vicceskedjünk...
4. Semmilyen másik launcher nem fog normálisan működni a telefonon, rálehet erőltetni, de csak gondjaid lesznek vele. Gyaníthatóan azért mert nagyon messze van a stock-tól. Dolgozd fel.
5. Ezt az EQ-s dolgot sose értettem. Vagy vegyél normális fülest, vagy ne youtube rippeket hallgass. Nagyon jó dac van benne, flac, prémium spotify gyönyörűen szól rajta. Én jellemzőn aux bemeneten hallgatom a kocsiban, igaz abban egy normális hangrendszer van. De az AKG fülesemen is teljesen szépen szól. A másik dolog, hogy zenéhez picit értő ember lineárban hallgat zenét, és nem egy agyon EQ-zot torz borzalmat.
6. Amoled ízlés dolga, én speciel hányok a túlszínezett samsung kijelzőktől, annyira természetellenesek rajtuk a színek. Ezért hiszi sok idióta, hogy szebb a fénykép is amit csinál. Kirakva egy profi színhű monitorra meg csak kamillázik, hogy még csak nem is hasonlít. Egy dolog jobb bennük, a fekete szín...
7. A kesztyű dologhoz nem tudok hozzászólni, nem próbáltam.
8. Én semmilyen szeszélyt nem fedeztem fel az értesítési led működésében, persze ha vki vmi külső appal cseszteti, akkor eltudom képzelni.
9. Üzemidő az én használati szokásaimmal simán két napos. Ha ez szeszélyes, akkor remélem így r....d meg
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
Itt egy teljesen automata beállítások mellett, vakuval készített vállalhatatlan kép a lányom besötétített hálószobájáról, amint éppen tableten mesét néz.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
válasz tutaj01 #2571 üzenetére
Teljesen őszintén mondom még csak ki se próbáltam. Megvettem a BSPlayer Pro-t, a hang (dts,ac3 stb.) és a normális feliratkezelés miatt. Ezek jellemzően mindig hiányoznak a gyári lejátszókból mert nem veszik meg a licencet a hanghoz, mert az megdrágítaná a telefonok árát.
-
Nfsman20
tag
válasz Cingáriusz #2552 üzenetére
Üdv! nekem ez nagyon úgy hat, mintha megtörne a fény a levegőben szálló valamitől, látszik is a képen, a mennyezetnél van egy köríves rész, aminél sokkal világosabb és zajosabb a kép. Nekem pl. ilyet lő korom sötétben vakuval (automatában persze).
Nyilván ez sem tökéletes, de nem törik a fény össze-vissza.[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
magicbox
senior tag
Anno még a Mate 8-on próbálgattam a nova pro-t, de tényleg mindig volt vmi gondja, igaz én is mozgó háttérrel használtam. Fagyások, összeomlások folyamatosan, gyanítom ugyanez van nála is. Ez nem vanillaAOSP rom hanem emui. A Nova vanilla alapú készülékekre készült és egyedül azokon működik normálisan. A Pro verzióban egy csomó extrát be se lehetett kapcsolni, mert a emui nem támogatta.
#2576 +1
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz magicbox #2563 üzenetére
1. Nem tudom feltűnt-e, de direkt kiemeltem, hogy NEKEM. Reggelente amikor sietek és meg akarom nézni pl, hogy mennyi az idő, akkor egyszerűbb benyomni az elején egy gombot, mint felvenni a telefon. Más élethelyzetekben élünk, kinek ez, kink az. Sajnos én is láttam a Samsungos kiszivárgást, elég vicces lenne ha a kamera mellé kerülne a leolvasó.
2. Nekem benyomódik, lehet, hogy a spigen nem olyan érzékeny.
3. Csomó teszt? Nekem Note7-esem volt ezelőtt, ahhoz képest a kanyarban sincs, ezt a tesztekben is elolvashatod. Bár inkább fényképezz vele előbb, ne a teszteket nézd, ahol mondjuk álvány egítségével fotóznak, hanem a valódi helyzeteket.
4. Samsungon miért működött? Most ugye viccelsz? Androidon ne működjön a Play-ről töltött app, mert "nagyon messze van a stock-tól"?
5. JBL Everest 700 Elite biztos a szar fejhallgatók közé tartozik. Egyébként itt is másak az emberi ízlések, operához biztos jó az alap hang. Az meg, hogy azért értesz a zenéhez, mert nem használsz EQ-t, ok.
6. Ez is tanusítja, hogy a levegőbe beszélsz. Fentebb említetted a teszteket, olvass az amoledről is. Note7 kijelzőjénél max az S8é lesz jobb. Egyébként nem kifejezetten a színekre értettem, hanem pl filmnézés közben nincs fekete.
8. Szeretem ha nem csak zölden világít, hanem külön lehet állítani az appok színeit. (Samsung ezt is megoldja)
9. Használat közben merül, hidd el.
Még mielőtt Samsung fannak lennék kikiáltva, ez legalább nem gyullad ki.
-
magicbox
senior tag
válasz #24536576 #2579 üzenetére
Nem verni akarom magamat, de most kénytelen vagyok leírni ezeket. Egyrészt számítógép szervizem van (lásd adatlapom), ahol telefon és tablet javítással is foglalkoztunk, de nem volt gazdaságos ezért teljesen kiszálltunk belőle. Láttam életemben pár telefont, és talán így elég komoly összehasonlítási alapom van. Ugyanígy a romokkal kapcsolatban is, azért próbáltam elmagyarázni neked. Az eredeti szakmám pedig hangmérnök. Rádiónál és TV-nél is dolgoztam, tehát nyugodtan vitázzunk a hangról továbbra is. Ennyi, részemről lezártam ezt a meddő vitát...
-
k5.20
senior tag
válasz #24536576 #2582 üzenetére
...igen, most utánanéztem az optimalizációs menüpontnak.
No ez az, amit én soha nem nyomogatok.
Így már érthető, hisz ez mindent erőszakosan agyonver... de akkor minek a 4GB Ram, az erős proci, meg az "önkontroll"?
Tőlem annyi minden fut a háttérben, amennyi akar, én rábízom a vasra, hogy kezelje helyettem.
Ha valami rendellenes fogyasztás vagy lassulás lép fel, akkor utánanézek, de egyébként nem nézegetem, nem optimalizálom. -
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
-
magicbox
senior tag
Ezt privát üzenetben kaptam, gondolom megosztom:
"Szia,
Jááájjjjj, kapcsoltassátok már be vele (LosBlancosrm) a kesztyű módot, ha még nem tette volna meg:
Beállítások -> Intelligens asszisztens -> Kesztyű mód -> Be!
Nem hordok kesztyűt, de most direkt kipróbáltam - két Samsunghoz telefonhoz (S7E és S6E+ volt kéznél) képest is, ha már arra hivatkozott - és így teljesen jól működik a Mate 9 is.
A feleségem nézett csak furcsán rám, hogy minek a kesztyű, amikor kerestetni kezdtem vele...
Üdv"Szóval teszteljétek... Különben lehet, hogy számít a kesztyű anyaga is, nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A kijelzőtől én is féltem QHD AMOLED után, bár az S6 kijelzője borzalmasan sárga árnyalatú alapból, pláne ha mellé teszi az ember a Mate9-est. Szoktam online filmeket nézni (videa, indavideo, youtube), de sajnos ott elég gyér minőségben vannak fent a filmek, amiket az IPS kijelző nem szeret. Felratkam 720 és 1080p-s filmet és sorozatot és egyből más volt a történet, Olyan színek és élek jöttek ki egyből a kijelzőn, hogy máris nem éreztem az AMOLED hiányát, még feketében sem. Egyszerűen jó minőségű forrásanyagot kell lejátszani és tökéletes a kijelző. Nem szoktam érteni azokat, akik szerint telefon kijelzőre semmi értelme a 720/1080p-s videónak. Hát ezek az emberek szerintem totálisan vakok, vagy még az életben nem néztek meg telefonon egy 1080p-s mkv-t.
-
magicbox
senior tag
válasz Cingáriusz #2595 üzenetére
+1
-
bogozdki@
újonc
Hali
Bocs, hogy ide írok de nézegettem nem találtam megfelelő topicot, nyitni meg nem tudtam.
Szükségem lenne egy kis segítségre , elakadtam és nem tudom hogyan tovább.
Van egy Huawei Y550 készülék, ami egyszer csak gondolt egyet és az egyik bekapcsolás után többé nem kapcsolt be, csak a logói indul és és ott megáll.
Utána olvasgattam és szoftverfrissítéssel próbálkoztam. Telefon boot>reset > indítás és semmi ugyanez történik, mint eddig, nézegetem a logót... ill. egyszer kiírta, hogy check sd update pkg is ex ist...make sure usb cable has been inserted! usb update starting...
Leszedtem a huawei honlapjáról az androidot majd copy micro SD, próbáltam feltelepíteni de azt írja ki, hogy : update packe's ext name error. Installion aborted.Valami okosság?? Köszönöm előre is aki segít
:)
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest