Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
válasz Nfsman20 #2438 üzenetére
Hát nálam ritka a két napos idő. Nagyon sokat nyomkodom, sok a kijelző idő. De azért írtam hogy zabál mert ahogy néztem valamelyik nap 1 este alatt 10% ot merült az szerintem sok. Kb majd full fényerőn olyan 5 órásak a kijelzőidők de automatán a legtöbb majd 8 óra volt.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
senior tag
válasz Szpisti #2426 üzenetére
A kijelző felbontással kapcsolatban:
Valamit valamièrt, a nagyobb felbontás jobban leterheli a cpu+gpu-t, a kisebb felbontással biztosan hosszabb ideig marad gyors a kèszülèk. Az fix, hogy jó esèllyel a sebessèg az amire kènyesebb az ember
Volt mobilom es tabletom is csudaszep kijelzővel ám az őrületbe kergettek a felvontáshoz nem mèretezett hardverukkel es emiatti belassulásukkal...
-
pepetech
őstag
válasz spawn21 #2456 üzenetére
Hivatalosan 15 munkanap egy bevizsgálás. Azaz 3 hét. Ez nem vicc 3 héten belül joga nincs az embernek panaszkodnia. 5 nappal mondhatjuk úgy is, hogy hatalmas nyelvcsapást mér a Huawei a VIP seggünkre . Kereskedelemben dolgoztam tudom a dolgokat. Sőt hivatalosan a készülék csere is csak a 3. Javítás után kérhető. Itt is a VIP jöhet szóba hw hiba esetén csere ismét jön a nyelv csapás. Szóval furcsák az emberek.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Steven
addikt
válasz pepetech #2457 üzenetére
Hivatalosan 15 napon belül csak törekednie kell és hogy mikorra végezzen nincs meghatározva törvényileg...
Fontos tudni azonban, hogy minden esetben törekednie kell arra a kereskedőnek, hogy a kijavítás tizenöt napon belül megtörténjen. A hatályos előírásokban nincs olyan jogszabályi rendelkezés, amely kimondaná, hogy ezen határidő túllépése esetén hány nap múltán lesz jogosult áttérni egy másik szavatossági igényre a fogyasztó.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
pepetech
őstag
De te is leírtad azt amit én írtam más megfogalmazásban, hogy van 15 munkanapja. Ami általában el is megy. 1 nap leadja a pakkot a boltba, utána a bolt elküldi a nagykernek, a nagyker bevizsgálja, és után vissza nagyker, onnan a boltba. Legjobb esetben 1 hétig csak a postánál vagy futár szolgálatnál van a termék. 1 hét minimum a bevizsgálás de ez terheltség függő. És ha javítják az ismételten 1 hét.
Én tapasztalatot írok nem a jogszabályt másolom. Mocsok a bürokrácia sajnos.
[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
magicbox
senior tag
Akkumulátor kezelő - Bezárás a képernyő..., ott kiveszed a pipát. Illetve érdemes még kikapcsolni, hogy ne figyelmeztessen, hogy nagy fogyasztású alkalmazás. Mivel folyamatosan futni fog.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
magicbox
senior tag
Végre megjött a Spigen tokom A többi sajnos nem nagyon vált be.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
törölt tag
Tud valaki valamilyen infót arról a bizonyos sokaknál kudarcba fulladt frissítésről?
Naponta nézem de semmi, kicsit érthetetlen ez már. -
senior tag
válasz magicbox #2464 üzenetére
Ez a Spigen tok hirtelen nekem nem áll össze..
A képeket nézve róla az ebay-es linken az látszik, hogy a hátlapi kamera részt és a készülék alját (navigációs gombok részét) jócskán nem fedi be egy nagyobb darabon, egy másik fotón pedig csak épp a kamera és érzékelők vannak körbehagyva..
Most akkor hogy van ez? -
yeezymeezy
tag
Sziasztok!
Telefonváltás előtt állok.gondolkozom a Mate 9en. Egy Note 4-et váltana.
Aki erről váltott,mi a tapasztalat? Nem volt még Huawei telefonom.
Kamerát sok helyen kritizálják,nektek mi a benyomás?
Köszi -
Szpisti
addikt
válasz yeezymeezy #2469 üzenetére
2 év Note4 után jöttem át, megnyugodhatsz, minden tekintetben jobb. Ha a S-Pen nem hiányozik, akkor nem fogsz csalódni... A kijelzőtől sem kell megijedni, hogy nem QHD, abszolút nem tűnik fel... Egyedül a fizikai gombok hiányát kellett megszoknom, de pár nap elég volt rá...
-
magicbox
senior tag
Hibátlanul pontos az összes illesztés mindenhol mm-re stimmel, nagyon durva. Teljesen más kategória mint az olcsó tokok. Arra figyeljetek, hogy az amerikai vagy az angol hivatalos (official spigen) e-bay store-ból rendeljétek meg, mert a kínai hamis, a szingapúrinál meg brutális a posta. Amit linkeltem ott postával 7000 körül állt meg.
[ Szerkesztve ]
-
magicbox
senior tag
A legfontosabb dolog számunkra a programmal kapcsolatban, hogy nem kell hozzá root. Gyakorlatilag ez az egyetlen alternatíva, ami tényleg működik. Hátránya, hogy fizetős. De szerintem ennyit egy ilyen kategóriájú telefonnál amit használunk, csak ki tudunk gazdálkodni
2478, ilyen tokot használtam Mate 8-nál is. Brutális eséseket bírt ki a telefon. Több méterről betonra stb. Vastagabb lesz a telefon, de iszonyat masszív is. Sajnos ahogy én használom nekem ez kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Bélaaaa
őstag
Én is Note4ről váltanék, de előtte megkérdezem tőletek, hogy van-e olyan app, ami felismeri a kézírást?
Pl. jegyzetelek (újjal) leírom a telefonszámot, s azt egyből tudom hívni? Ez nekem nagyon kényelmes funkció a Note4ben.Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Van rá lehetőség, hogy a gyors töltést kikapcsoljam a Mate-n? -
csubííí
senior tag
-
magicbox
senior tag
válasz csubííí #2488 üzenetére
Teszel rá egy sima töltőt és ennyi. Nincs kapcsolgatási lehetőség. Ha téged az nyugtat meg, hogy 3 óráig tölt a telefonod akkor tedd azt. Van olyan is aki usb-ről tölti, röpke 6 óra de ő ettől boldog. Mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné.
-
Nfsman20
tag
Ma olyan gyári funkciót találtam, hogy lepadlóztam A névjegyzékben van egy olyan gomb alul, hogy beolvasás. Odatartasz egy névjegykártyát a kamerához, lefényképezi és hibátlanul beolvassa a Nevet, telszámot, címet, email-t... ráadásul mindent a helyére is illeszt. Zseniális
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
pepetech
őstag
válasz csubííí #2488 üzenetére
Más gyártókról nem tudok. Kivéve a Samsungot. És hogy náluk miért lehet? Lehet piac kutattak és rájöttek egy ilyen igényre. Egyébként nekem eddig bármilyen telefonom is volt azt este felraktam tölteni és reggel szépen lehúztam. Hogy lesz e baja az aksinak? Biztos de nem az alatt az 1000 töltési ciklus alatt fog beszarni. 3-4 ezer töltést ki kell bírjanak. Ez a töltés dolog valahogy olyan mint a P9 topicban a rengeteg ember a bekapcsoló gombot sem hajlandó megnyomni mert hogy elromlik és emiatt alkalmazást pakolnak a telefonra amivel elérhető a screen off. Tiszta röhely . Ha elromlik az a gomb küldje szervizbe de gari nélkül sem hiszem hogy több 10 ezres tétel lenne
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
-
petresq
csendes tag
Hali! Na végre megvettem én is.
Rögtön lenne is egy kérdésem: Messengert névjegyeket, hogyan lehet szinkronizálni? Vmiért nem csinál semmitAz ígéret nem lehet önmagában a vég.
-
Szpisti
addikt
Kikapcsolt telefonnal nem megy a gyors töltés.
-
magicbox
senior tag
válasz pepetech #2493 üzenetére
Én is screen off dupla koppos lezárást használok gomb kímélés végett
2495- Sync ME alkalmazást próbáld ki. De figyelj arra, hogy csak a szinkron részét használd, mert a többi része szemét, az legyen off.
[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
Sajnos a bootloader serial még nem jött meg, de ami késik...
Így több mint egy hét használat után, telepakolva minden jóval, iszonyat jó az aksi!
Majd 6 óra SoT, és 20% töltöttség.
Bőven volt ma használva a teló. Letöltések, mind wifin mind mobil neten, Fél óra FL Studio, Másfél óra hívás stb.
Folyamatos gps, wifi kontra mobilnet, nagyjából általában 50% fényerő.
Le a kalappal!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
magicbox
senior tag
Van vki akinek a napokban megjött ota-n a 138-as verzió? Mert nálam néma csend. Szerintem egyedül Bodrik kapta meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest