Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Köszi a válaszokat, respect mindenkinek, kezdek húzni ebbe az irányba, bocsi a flameért
-
-
Looserke
őstag
Sziasztok! Megrendeltem a telefont T-mobiletól.
Tokot ezt rendeltem:
[TUDIA Tamm Case for Huawei Mate 9 - Black]Üvegfóliát viszont nem tudom melyiket érdemes, tudom hogy lekerekített az üveg és hogy valószínű picit levegős lesz a széle, de inkább olyat vennék, mint hogy ne fedje le a teljes látható kijelzőt. Visszakeresve csak olyat láttam ami még az aktív képernyőnél is kisebb...
-
pepetech
őstag
Na végre sikerült megizzasztanom a telefont . Izzik a vas rendesen . Egy régi kedvenc játékom felraktam újra. Adott neki rendesen Anomaly 2
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
félisten
válasz Szpisti #2961 üzenetére
GSMArena battery testen a Mate9 82 órát csinált, a Note 4 87-et. Lehet, hogy nálad valamennyivel jobb a Mate9, de a rendes mérések szerint kb. ugyanolyanok.
Ezért nem lehet egyébként a fórumokban megbízni, mert mindenki az aktuális cuccat ajnarozza, a realitástol teljesen elszakadva. Kétszer annyit, ja. Sőt, ötször.while (!sleep) sheep++;
-
bobika44
csendes tag
Nálam tegnap 7 óra 20 perc lett a kijelző idő, amiből 3 óra játék, a többi youtube, messenger, böngészés. (még maradt 16%, de már nem akartam tovább meríteni)
Huawei Mate 9
-
Looserke
őstag
Aki Telekom-tól rendelt előfizetés megtartásával, annak küldtek nano sim-et a telefon mellé?
-
Sword
őstag
Nekem ugyanazok az alkalmazásaim jó sok éve, a legnagyobb fogyasztóm jó eséllyel az okosóra.
A Note 4 egy teljes napig bírta, ritkán 1.5, Mate 9 2 napig, Közte volt Asus ZF 2 kb. fél napig. Utóbbi 2 telóval nagyon sok BT zenehallgatás van / nap, több óra. Note 4-el nem volt. Bár hozzá kell tenni, hogy volt a Note 4-nek egy borzalmas FW-je, és csak később jött meg rá, mint ahogy váltanom kellett a dual sim miatt az Asus-ra. Azt hiszem az 5.0.1 volt és az 5.1.1 javította. De azzal már nincs tapasztalatom, mivel nem használtam akkor már a telót, csak fiókban volt, meg szerviz ideje alatti csereteló volt.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
k5.20
senior tag
Nem vitát akarok, de azért jelzem, hogy azok a független tesztek sem elfogulatlanok azért sokszor...
Itt a MA-n is tanúi lehettünk már többször, hogy tulajok és tesztelők egymásnak ugranak...és történetesen a tulajoknak van igaza. A tesztelő is lehet elfogult, felületes, vagy épp figyelmetlen is.Ismerjük ezt mindenhonnan, pl.autógumi tesztek botránya legutóbb, ami eszembe jut.
-
TopGun
csendes tag
Sziasztok!
Nos februar 7-tol En is a Mate 9-esek taborat novelem, megvettem ugyanis a telot. Nem tudom kesobbiekben nem fogom-e megbanni a vasarlast, de mar az elejen par problemaba utkoztem, ugyhogy segitseget kerek!
A huawei oldalarol letoltottem a CLONEit telefon klonozo programot, hogy a Samsung Galaxy Note 4-rol at tegyem a dolgaim erre a telora. Kijeloltem amiket at akartam masolni erre a telora, elszuttyogott vagy 1 orat es a vegen kiirta, hogy a naptarat nem tudta atimportalni, probaljam meg maskepp megoldani, ok. de hogy es mivel?
Ugy nez ki a dolog, hogy a naptarbejegyzeseim a Samsungon, reggel 7 oratol kezdodnek a klonozo valamilyen oknal fogva csak 11 oratol importalta at a dolgaim, ami elotte van, azt nem! mit lehet tenni ilyenkor? a masik problemam, hogy szamomra ez az EMUI nagyon nem jon be, En GoLauncher EX-t akarok hasznalni, csak az a baj, hogy minden egyes bekapcsolasnal a regi felulet jon elo, erre tud valaki megoldast? Esetleg, ha van itt aki Budapesti es lenne turelme, hogy megmutasson par dolgot eloben, azt nagyon megkoszonnem ha szolna, a reszleteket priviben megbeszelnenk.[ Szerkesztve ]
-
expendables
aktív tag
Srácok!
A böngészőben mindig felugrik az "oldal mobilbaráttá alakítása" szöveg alul. Hogy lehetne ezt kikapcsolni?
Nagyon zavar.... -
TopGun
csendes tag
-
Tav-Csoves
őstag
válasz expendables #2973 üzenetére
"Beírod a címsorba hogy chrome://flags
Kikeresed az "olvasási mód aktiválása" részt és tiltsd le majd chrome-ot indítsd újra."
forrás: [link] -
expendables
aktív tag
válasz Tav-Csoves #2976 üzenetére
Köszönöm. Szuper.
-
TedMosby26
újonc
Sziasztok!
Nekem a "globális keresés" funkció nem akar működni! A képernyő üres területén hiába pöccintek lefelé, semmi reakció! Tud valaki segíteni, vagy hasonló tapasztalat valakinél? 🤔 -
Szpisti
addikt
Nem hazudok, nem mondok nagyot és nem az elfogultság beszél belőlem. 2 évig volt meg a Note4. egy éves korában új aksival. Ugyanúgy használom, ugyanott járok vele, ugyanazokkal az applikációkkal, mint a Note4-et, mégis, a Note-ot este már tutira töltőre kellett raknom, ezzel a Mate9-el nyugodt szívvel letolok még egy napot... De hiszel amit akarsz...
-
mjani1172
addikt
válasz Tav-Csoves #2976 üzenetére
Kösz, ezt én is megléptem.
-
Techergo87
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy garancia érvényesítéséhez elég a telefon imei száma, vagy kell hozzá garancia jegy is vagy esetleg számla is? / Elméletileg gyártói garanciás/ -
spawn21
veterán
válasz Techergo87 #2982 üzenetére
Legtöbb helyen kérik a garancia papírt minimum. De ha tutira szeretnél menni legyen nálad a számla. Imei azt hiszem csak htc és Apple telefonok által elég
s24U+15p
-
pepetech
őstag
válasz Techergo87 #2982 üzenetére
Ha Huawei szervízbe megy akkor elég a hicare regisztráció is. Az eleve kell a 3+3+3 garihoz. Azt meg a vásárlás után max 1 hónapig tudod regisztrálni utána nem lesz arany tagságod.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Simcsi123
csendes újonc
Üdvözletem! Csatlakoztam én is a Mate 9 táborhoz!
Nagyon jó kis telefon ez!
Spigen tokokkal valakinek van tapasztalata?
Ujjlenyomat olvasót lehet rendesen használni velük? -
Tav-Csoves
őstag
Elnézést, de nem bírom kihagyni, hogy ne osszam meg veletek Magányos székek című fotósorozatom, amit ezzel a telefonnal fotóztam!
(A képek butítva vannak 640px-re)
A képek nyers képként Lightroomba szerkesztésen estek át.
Véleményem szerint, igen csak hozza a szintet. Ha az ember megfelelően választ helyet, témát, és fényt, profi fotókat is tud vele alkotni. -
mjani1172
addikt
válasz Tav-Csoves #2988 üzenetére
Szép, de a magányos 30 éves csajokról nem csinálsz, csak székekről?
-
petresq
csendes tag
na megvolt az első bug.
reggel felraktam töltőre. később levettem. majd akarom nézni az időt, azt se kép se hang, semmilyen gomb nyomásra. már teljesen feladtam, azt egy 10 perccel később valamiért mégis bekapcsolt.Az ígéret nem lehet önmagában a vég.
-
imrecs
csendes tag
Sziasztok!
Samsung gear s3 órát valaki használ ehhez a telefonhoz?Híváskezelés miatt lennék rá kíváncsi 2 simkártya
használata esetén.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Üdv!
Gondolkozom egy ilyen telefon vételén de az árak miatt a telekomnál venném like s díjcsomagban.
2 fontos kérdés lenne számomra.
1. Mivel alapból telenoros vagyok szeretném továbbra is használni a mytv alkalmazást.Mivel úgy tudom alapból független a készülék gondolom nem is lenne vele gond.Viszont a like s díjcsomaghoz is jár 2gb internet alapból netezésre azt használnám.A kérdésem magára a használatra irányul mivel dual simes telefonom sose volt még.
Lehet valahol állítgatni a menüben épp melyik sim kártyát használja netezésre? Megoldható az hogy telenoron elérhető vagyok gsm de közben telekomon meg online vagyok neten? Bocs a láma kérdésért de míg nem vagyok tisztában ezekkel lutri számomra a dolog.2.Munkahelyen monitoron telefont hdmi-n keresztül rákötve szoktam nézni filmeket.Ez lg G4 esetén megoldott volt így ez is fontos lenne számomra. Nem tudom valaki kipróbálta-e, hogy uscb type c- hdmi vagy más márka termékével működik ez a dolog ennél a telefonnál?Vagy alapból minden usb type c csatlakozón kijön kép meg hang is ilyen kütyüvel?
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok!
Beálltam én is a sorba. Kezdek vissza olvasni a forumban és XDA-n. Ennél a készüléknél is ül a Telekom a frissítéseken?
[ Szerkesztve ]
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Looserke
őstag
Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen gyönyörűségnek. Telekomos, természetesen független. A tok valószínű ma érkezik hozzá, az üvegfólia pár napon belül. Majd rakok fel róla képeket ha megjött mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest