Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
válasz
#45553408 #183 üzenetére
Nekem is jött ilyen levél. Egyébként elméletben hivatalos partner a speedshop és így járnia kellene a 3 éves garinak de most már én se tudom. Ráadásul a speednél 230e a 64gb-os verzió miközben a December 9.-én hazánkban is megjelenő Mate 9 hivatalosan 4/32-es verzióban lesz ennyi. Szóval most már fogalmam sincs , hogy ez pontosan milyen verziónak is számít.
-
Fall-N
veterán
válasz
RaveForce #196 üzenetére
Ezért sem legjobb az infra, ahogy írod a vevő felé kell irányítani, hogy működjön. Wifi minden telefonban van, csak egy hálózaton kell lenniük. Ameddig van jelerősség addig akár másik szobából irányíthatod. Jó nyilván ez régi eszközökkel nem működik, és ameddig nincs még okosklíma addig Wifi sincs bennük. De hűtő már van.
Azért bizonyos helyzetekben jól jön(ne) az infraport, de ha a távirányító applikáció nem támogatja az eszközt akkor sokat nem ér az infra sem. Na még az sem mindegy milyen kódolást használ a gyártó. AnyMote honlapján is írják, hogy sok modell nem szabványos protokollt használ, így külső távirányító programmal nem is működik (LG-k, Huawei stb.) A gyári nyilván nem ismer minden eszközt így dísznek jó ha nem viszi a mi cuccunkat.
Ez a Huawei/Honor féle tanítható (kétirányú) infra viszont lehetne minden csúcsmodellben, a RGB LED szalagomhoz használnám.
-
RaveForce
veterán
én használtam S4-en és note4en is, hasznos tud lenni, most s7edgen wifin keresztül irányítom az itthoni cuccokat, na bumm
nah FM-rádiót még anno candybar korszakban se használtam soha, bár nyílván annak is megvan a szűk rétege, de arra egyszerű megoldás egy fm-es headset, tehát az tipikusan az a hiányosság, amit azért hoznak fel, hogy... felhozzanak valamit -
nebancsa
senior tag
Érdekes hogy az infrát belerakták. Egyébként 2016-ban mire lehet használni?
-
dokee78
félisten
válasz
Baggins86 #124 üzenetére
Elmarad?
Mert magasabb AnTuTu pontot hoz?
Kit izgat az AnTuTu pontszám?
Korábban én is adtam ezekre a pontszámokra.Honor 8 94.000 pontot kapott,Galaxy S7 127.000 és?
Semmivel sem gyorsabb a rendszer és az alkalmazások futás,nyitása.Mibe tart bele csempészni egy algoritmust vagy trükköt a SOC-ba vagy rendszerbe,ami ha benchmark alkalmazás futása esetén ad egy kis löketet,hogy magasabb pontszám jöjjön ki?
Ugyanis sok felhasználó ez alapján is választhat készüléket.Regebben volt ilyesmi,talán pont a Samsung csalt,bár nem emlékszem.
-
janeszgol
félisten
A címhez még annyit, hogy mindig is tudni lehetett, hogy a MA-s tesztelők életében munkájában szerepet játszik valami tudatmódosító.
Ennyi ökörséget főállásban sem tudnék kitalálni, nem hogy mellékesben. (Amúgy nagyon ötletesek a címek és az esetek többségében a valóságot tükrözik. Szerintem.) -
janeszgol
félisten
Jó készülék lett és a teszt is baromi igényes. Grat! Drága? Lehet, szerintem nem. Ez már ízlés kérdése, hogy S7 vagy Mate 9 (vagy más). A tesztképek is meggyőzők, bár nem a legjobbak. Ha lehetne év telefonját választani, igen nehéz lenne.
Wade0303: "Leírhatatlanul idegesítő hogy műszaki termékek szempontjából kb az EU a 3. világ hiszen minden hónapokkal később jelenik meg ráadásul jóval drágábban. Bemutatják Németországban a mobilt majd "viszlát decemberben-januárban" közben Kínában, Indiában USA-ban már kapni."
- Istenem ez mennyire így van! Nem is értem minek nézik az EU-t a gyártók.
-
Wade0303
aktív tag
Egy kis sztori azoknak akik esetleg gondolkoznak rajta hogy engednek a csábításnak és már most megpróbálják beszerezni 30 ezerrel olcsóbban kínából.
Én már pár napja nem tudtam ellenállni a kísértésnek és rendeltem aliexpressről egy aranyszínű 64GB-os Mate9-t. Hát nem kellett volna... Utána jöttem rá az xda-t és egyéb fórumokat bújva hogy a kínai modellel (MHA-AL00) itt is nagy szívások lesznek, nagyobbak mint eddig bármikor. Kiderült hogy a Huawei a kínai modellen kompletten letiltotta a google servicest és playt a b115-ös firmwaretől kezdve, így nem lehet rá telepíteni ami hihetetlen. Innentől kezdve ez már nem is android... Ráírtam az alis eladóra hogy mondja meg melyik modellt küldik nekem, mert a leírásukban természetesen ott szerepel a google play támogatás. Botrányos angollal olyan 6. megkérdezésre végre bevallotta, hogy a kínai modellt küldené(nem meglepő) de nyugodjak meg mert menni fog rajta a play hiszen rengeteg Huaweit árulnak és minden megy, ha meg nem menne akkor az aliexpress majd refundol. Mondtam neki hogy márpedig le lett tiltva úh mégha ki is adják egy több hetes béta firmwarrrel amin még ment a play az nekem nem megfelelő mivel majd nem tudok frissíteni. Visszaírt hogy jelöljem be a "dont want this order anymore" opciót és refundol. Így is tettem hiszem még a shipment sem indult meg tehát minden jogom megvan a rendelés törlésére. Ma arra ébredtem hogy a "rendelés törlése folyamatban" már visszaváltozott "rendelés teljesítése folyamatban"-ra. Most megint írogathatok meg nézegethetem az alis reklamációs lehetőségeket és a jóisten sem tudja mikor kapom majd vissza a pénzem.
Leírhatatlanul idegesítő hogy műszaki termékek szempontjából kb az EU a 3. világ hiszen minden hónapokkal később jelenik meg ráadásul jóval drágábban. Bemutatják németországban a mobilt majd "viszlát decemberben-januárban" közben Kínában, Indiában USA-ban már kapni. A OnePlus 3T is mindenhol november 22., kivéve EU-ban ahol nov28 és persze drágább is...
Az xda-n páran már dolgoznak rajta hogy a kínai modellre rá lehessen mókolni a google playt, de nem garantált hogy lesz megoldás és persze a mókolgatás egy sz@rt sem érő alis garanciával elég rizikós.
Az is érthetetlen számomra hogy az alin már létezik egy a sellerektől független egységes 1-éves csere garancia de csak Németország, Spanyolország, USA és Oroszországban elérhető. Ha nem ezekre a helyekre rendeli az ember akkor egyszerűen nem foglalja bele ezt a szolgáltatást a rendelésbe a rendszer.
1 szó mint 100 nagyon megvan kötve a kezünk itt Európa közepén, ha az ember biztosra akar menni akkor annyit tehet hogy vár-vár és vár majd pedig kipenget másfélszer annyit mint a többiek... -
Gusztáv
addikt
Kicsit az S7-Mate vitához is hozzászólva. Szerintem mindkettő remek telefon, ebben a kategóriában manapság már nehéz egyértelmű győztest hirdeti, inkább ízlés kérdése, kinek mi jön be. Az S7 kamerája tényleg fantasztikus (előtte Lumia 950-em volt, és az sem gyenge). Kijelző gyönyörű, a vízállóság is jópofa, de az szerintem gáz, hogy egy kisbuszban ülve, kb 40-50 cm -ről leejtve berepedt a kijelző (csere 70e).
-
törölt tag
sziasztok. Mikortól lehet kapni magyarországon szolgáltatótól? Lehet esetleg tudni?
-
Gusztáv
addikt
Azt lehet tudni, hogy az új EMUI működik már jól az Android for Work-el, mert P9 Lite-on sem az email értesítés, sem a híváslista nem jó
-
Dr.FantastiK
őstag
arrol nem szol a Fa'Ma' ,, hogy China-i
Bloatware mennyi van rajta ? ?
-
Dr.FantastiK
őstag
ha mar 230k ::: akkor inkabb ASUS ZENFONE 3 DeLuxe ! ! !
-
törölt tag
Szerintem meg egyszerűen beleégett az agyatokba a sok marketing maszlag a QHDról. Egyedül a szemüvegesek akik észrevehetnek pixeleket a FHD-n, vagy az agytrösztök akik 2 centiről keresik. Ugyan ez a pentile-es okoskodás is. Inkább az a "gáz", hogy ennyi pénzért a lehető csúcsot kellett volna a telefonba rakni, ami nem a FHD.
-
sohajda90
aktív tag
Helló,
Nem akarom tovább szítani a vitát, csak a véleményemet szeretném leírni.
Én Mate8-at használak. Ez előtt i5s-em volt, amit annyira szerettem, hogy megfogadtam hogy mindig csak almát fogok venni, na ez egészen addig tartott amíg a cégem be nem vezette a céges SIM-et, amivel korlátlan belföldi telefon/SMS plusz egy nagyon szép adatcsomag járt (plusz egy középkategóriás teló). Egy ideig hordtam mindkettőt, az i5s-emen egyébként csak 500 MB net volt, mert szerintem a Vodánál még mai napig nagyon drágák az adatforgalmak, és én telefon előfizetésre nem vagyok hajlandó havi max 5-7 ezernél többet fizetni. Egy szó mint száz, beszélni még mindig a sajátomon beszéltem, netezni meg a cégesen, és egy kicsit kezdett zavarni hogy két telefont kell hordanom mindenhova, arról nem is beszélve, hogy két telefont töltögetni, szinte napi szinten.
Ekkor jött a felismerés hogy nekem két kártyás telefon kell, de abból is mindenképp dual active! Magamnak mindig csak csúcskategóriás készüléket vettem, ebből most sem voltam hajlandó engedni. Ez egyébként azért van így mert csak 1-2 évente szoktam készüléket cserélni, de ebben az idősávban szeretem ha a telóm nem lassul be vészesen és kap frissítéseket, valamint tudása alapján azért még nem lesz a végére "múzeumi darab". Egyébként már itt elvérzett az összes konkurencia, itthon nem sufni GSM-ben, hanem normális kártyafüggetlen eladónál hivatalos garival kapható dual-active nekem megfelelő készülék kettő maradt idén április tájékán: Huawei Mate S és Huawei Mate 8! És ez az, amit nem lehet elvitatni ettől a termékcsaládtól, akinek ez a legfontosabb, a Mateknél nem talál jobbat!
Ezen kívül ami engem érdekel még a szép design, minőségi anyaghasználat, szép kijelző és KAMERA! Nem szoktam külön fényképezőt hordani, nem vagyok profi fotós arra hogy akár külföldi nyaralásaimat is jó minőségben megörökítsem kb. 2008 óta minden telefonom elég volt (LG Secret - Motorola Milestone 2 - Nokia Lumia 920 - IPhone 5s), sőt szerintem ezek mindegyikében a kor egyik legjobb kamerája volt! A Mate S és Mate 8 között, annak ellenére hogy kicsivel design-ra talán az S felé húztam végül az döntött, hogy kijelző technológiából és inkább IPS párti vagyok, valahogy nekem az AMOLED-ek még szabad kalibráció mellett is nagyon mesterkéltnek, statiksunak hatnak. A másik a kamera: Mobilarenás tesztek alapján a Mate 8 kameráját egy 7/10-re lőttem be, Mate S-ét olyan 6/10-re. Egyébként ez a két aggályom volt: hogy a kamera látványosan rosszabb lesz mint az iPhone-é és hogy azért majdnem 200 ezres telefonban nincs QHD. Mindkét téren hatalmasat csalódtam pozitív irányba: nekem az itteni teszképeknél sokkal szebb képeket sikerült lőnöm a telómmal, mind a szürke borús Skóciában, mind a napfényes Máltán, minden körülmények között nagyon jó színhűséggel és vonalélességgel működik a kamera. A kijelző pedig pont ideális: színek és részletesség is az én használatomhoz pont elég, főleg a kamerával készült képek gyönyörűek ezen a 6 inches telón, amit kicsit talán le lehet szólni az a max. fényerő, néha nagyon tűző napban már kevés, de mondjuk ebben az AMOLED (tudtommal) még rosszabb.
EMUI is nekem tökéletes, az iPhone után pont féltem az Android laggolásától, plusz gimmicky-bazári megjelenésétől (kmmm...LG és Samsung felületek), ezért nagyon kellemes felüdülés volt az EMUI iOS-t "koppintó/idéző" felülete. Nekem a Note széria egyetlen ceruzás csoda funkciójára sincs szükségem, ellenben pl. az EMUI-s koppintós gesztusokat (képernyőkép, gyors indítás) rendszeresen használom, szerintem a Samsung féle kínálat tényleg inkább az ablakba kirakható csilli-villi feature-ök irányába ment el, míg itt maradtak a hasznos megoldásoknál. Ki ne hagyjam a HUAWEI SWYPE-ot, ami a full magyar menüvel szerintem a legjobban, leggyorsabban és legpontosabban használható szövegbiveteli megoldás, plusz kinézetre nekem ez a billentyűzet a legszebb is, jó ránézni! Plusz akkumulátor idő: nekem az iPhonom is kihúzta kb. 2 napig, na a Mate 8-an 2 nap volt a legrosszabb, a legjobb meg talán 4,5 amit töltés nélkül végig vitt!!!!
Úgyhogy én továbbra is tartom, hogy arra amire ki lett találva, arra a Mate széria a legjobb. Azoknak készült, akik csúcshardvert akarnak, dual active technológiával és jó üzemidővel. Ők erre jobb eszközt nem találnak. Ugyanakkor fenntartom, hogy már csak azért mehetett volna bele FullHD hogy emiatt ne érhesse kiritika, mert az itteni kommentek 60% is erre irányul, ha a Porshe Design változatbam ehetett QHD, ide is elfért volna, legalább valami apró dolog lett volna, ami miatt megérné Mate 8-ról váltani (bár én ennyi miatt nem váltanék), mert a dual kamera se lett annyival jobb szerintem, mint az előd megoldása. Szóval egy részről azt kell mondanom, hogy az én mércém szerint ez a piac jelenlegi legjobb ajánlata, ugyanakkor annyiban csalódást keltő, hogy az elődhöz képest a fejlődés szinte csak papíron van meg, szerintem gyakorlatban ebből nagyon kevés ütközik ki, ezért Mate 8-ról erre én biztos nem váltok.
-
Den Hadnagy
senior tag
Számomra A Telefon most. Egyszerűen gyönyörű, szinte tökéletes. Beesik 200 alá, musthave bárkinek, aki phablet rajongó.
-
Blyan
félisten
Képesek vagyunk érzékelni a nagyobb fps történéseket, csak 25-30'fps-től látunk valamit folyamatos mozgasunak. Persze van egy képfrissítés ami felett már körülbelül mindegy, de élsportolók vagy pilóták pl 150-200 fps feletti történéseket és képesek tudatosan észlelni.
A felbontás is hasonló szvsz, bár nekem pl elég rossz a szemem, szóval 320 feletti ppi értékek közötti eltérést max egymás mellé téve tudnék nagyon megkülönböztetni.
-
Példának hoztam, mert ugye frame-ből sem tud az agy többet megkülönbözteti másodpercenként 30-nél, és mégis teljesen máshogy érzékeljük, ha több frame van. Ugyanez a helyzet a felbontással is. Nézz meg egy desktop weboldalt egy 6 colos fHD kijelzőn nagyítás nélkül (a prohardver főoldala tökéletes erre), és QHD kijelzőn is, és látni fogod, hogy betűk sokkal olvashatóbbak. Szemmel látható a különbség. QHD-n nem kell zoomolni, hogy elolvasd a betűket, fHD-n szükséges egy kis zoom.
-
Szakiii
addikt
Én se vagyok oda a QHD-ért de azt is kár vitatni hogy összességében lehet itt csavarni honnan nézed honnan nem, van különbség de elhanyagolható annyira hogy nem ez lesz a mérvadó egy telefon választásánál. Jó készülék lett de egyetértek azokkal hogy s7 edge összeségében még mindig jobb.
-
persil
nagyúr
Fps és felbontás között akkora a különbség, mint egy döglött ló és egy aranytömb között. Ne hasonlítsd össze a kettőt.
Ha azonos minőségű panelekről beszélünk, azonos méreten, akkor a jó isten se mondja meg, hogy melyik a qhd, HACSAK nem közvetlen közelről, szándékosan a különbséget keresve méricskéled. Normális használat közben nem látszik, ha kurva jó a szemed, ha nem. Nyilván, ha egy fos a panel, az már más kérdés.
-
Hallosz
senior tag
Remek iparos munka! N1.
Sosem fogok ekkora telefont venni. Ez nem telefon, hanem bonszai tablet. -
kromatika
veterán
Határozottan tetszik a teló. De ez a címben szereplő "Mate evangéliuma" hát,elégé groteszk.
-
S e t h
nagyúr
Leica lencsék+230 ezer forint körüli ár, ehhez képest a képek nem győztek meg. Samsunghoz és iphonehoz közelibb minőségű képekre számítottam.
-
DarkStalker7
csendes tag
szerintetek magyar piacra mikor kerül?
-
no more
veterán
válasz
ChuckyCheese #129 üzenetére
Ő a fórum bohóca, nem kell vele foglalkozni...
-
GeryFlash
veterán
Csak azért jöttem, hogy gratulálják a címhez, srácok hihetetlen amit nyomattok évek óta, és hogy nem fogytok ki, így tovább
sastaps
-
mackoapo11
aktív tag
válasz
ChuckyCheese #129 üzenetére
Gondolom a friss regisztráció meg a véletlen műve
-
Blyan
félisten
válasz
mibilszerviz #130 üzenetére
-
ZolkoW
őstag
Oda lett téve..
-
mibilszerviz
csendes tag
Ezen sem szeretnék vitázni, szakportálokon, akik kiszámították egyik ezt számolta:
"So lets solve by dividing area: (140.3x82.1*)/(158.8x81.9)= ~88.6% not taking into account of the rounded corners..."
A másik:
158.8*158.8=25217.44mm 81.9*81.9=6707.61mm sqrt(25217.44+6707.61)=178.6758mm 6.4in*25.4=162.56mm (162.56*100)/178.6758=90.9804%Nekem végül is nem kijelzővel van gondom hanem inkább a kamerával. de remélem hamarosan javítják a szoftvert.
De ha attól mindenki boldog felőlem lehet 84%-is.
-
ChuckyCheese
tag
válasz
mackoapo11 #73 üzenetére
Bocs, hogy közbeugatok..de ezt: "Oké,imádjad,de attól még nem kell járkálni és trollkodni,flamelni ",
agyonütötted ezzel: "Amugy nézd csak mi van a samud dobozára írva, Made in China,na ennyit a kínai vackokról.... "Ahogy látom, te vagy itt a fő troll. A helyedben vigyáznék ezzel a mindenkit leoltok, közben én vagyok a mester hozzáállással.. Csak gondoltam szólok.. De látom másoktól is megkapok a helyreigazítást, ezért ennyi elég lesz most, azt hiszem.
-
Blyan
félisten
válasz
mibilszerviz #127 üzenetére
Jó lesz az ~84-nek is.
-
Blyan
félisten
válasz
mibilszerviz #125 üzenetére
A Xiaomival csak az volt a gond, hogy a termékfotó (nem annyira kávamentes) és a fizikai adatok (nem 93%-os screen to body ratio) is kamuk voltak, ezért említi meg cikkíró. Valóban talán a leginkább keskeny kávával rendelkező készülék, csak még ezen csiszoltak egy kicsit a marketinges kamugépek.
-
mibilszerviz
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarom leszólni a Huawei Mate 9 -et, volt kezemben megnéztem alaposan, de a Huawei nem most kezdett fejlődni, eddig is ár\értékben nagyon jó telefonokat készített.
Azt hogy ki kiről mit koppint nézzük csak meg a Samsung Apple pereket évről évre újabb és újabb dolgokért perlik egymást.Nekem az ismertetőben csak egy dolog bökte meg a szememet és nem azért mert Xiaomit birtoklok, de nem kell leszólni más gyártókat.Tudnék sorolni Huawei től is termékfotós dolgokat, vagy nagyotmondásokat hogy ilyen lesz meg olyan lesz ha elkészül. ect ect ......
"Akad itt a termékfotókon kávamentes, a valóságban határozottabb kerettel rendelkező óriás mobil (Xiaomi Mi Mix)"
Én úgy gondolom hogy ennél nagyobb képernyő százalékot még más nem tudott elérni, és valójában majdnem hogy kávamentes!
A valóságban határozottabb kerettel rendelkező??? ez azért erős a mai mezőnyben.Ha gondolod meg lehet nézni élőben, csak keress privátban.
Ettől függetlenül minden tiszteletem a Huawei, olyan dolgokat valósított meg önerőből amire egyetlen kínai gyártó sem volt idáig képes "SOC KIRIN" mindenki megveszi a nagy gyártók chipjeit.
HUAWEI
-
Baggins86
aktív tag
Mondjuk ez a világverő 960as chipset úgy látom pöttyet elmarad a S820-tól is nemhogy a 821-től. Ettől függetlenül bőven elég mindenre, csak hogy ment a marketing szöveg, hogy a világ leggyorsabb SOC-ja
-
atike
nagyúr
Miért értékállóbb...?
Látod a jövőt...? Erről az adott készülékről nehéz lenne még bármit mondani előre. Értékállóságban az almák vezetnek, a többieknél - és ez a Samsungra is igaz - szépen veszítenek az idő múlásával az értékükből.
A QHD elhagyása sem biztos, hogy hátrány... Nem tudom, hogy a megléte több előnnyel jár-e mint hátránnyal. Persze ha nem csak a számokon akar lovagolni az ember fia...
Az amoled meg van akinek előny,m van akinek nem....
Vízállóság nincs - de ez is elhangzott már, hogy a legtöbb telefonban sincs. Mondjuk jobb ha van az tény...
Fotók minősége? Az még szintén kiderül... Van már pár tesztkép, nem is rosszak (sőt), de majd amikor a userek elárasztják képekkel a fórumokat majd lehet hasonlítgatni. Na meg ha lesznek összehasonlító tesztek, arra is kíváncsi leszek...
-
lezuvius
őstag
Meglepően jó lett szerintem. Jól is fog fogyni most.
Bár szerintem Mate 8-ról nem fognak erre váltani. -
Ferenczi Áko
addikt
A fanyalgóknak csak annyit mondanék: Nincsen tökéletes telefon. Nincs olyan telefon a világon, amiben ne lehetne hibát, kifogást nemtetszést találni..Legyen bármilyen gyártó, mindig lesznek kifogásolható pontjai. Ha nem is elsőre, akkor majd használat közben.
A Huawei fanoknak meg annyit: Szerintem bitang jó telefon lett, mintha egy P9 és egy Mate 8 lenne összegyúrva és felturbózva. Nyilván az ára is lemegy majd. És ha ennek a Huaweinek sem lesznek típushibái, akkor nyugodtan lehet a "nagy" gyártók phabletejeivel egy szinten emlegetni. Illetve már most is
-
hito
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #116 üzenetére
Igen, mobil soc-ok már Snapdragon801 és Exynos 7 óra támogatják a HEVC-et. X86-on vannak nagy gondok.
Sokkal hardverigényesebb a HEVC sajnos.
-
jacis
nagyúr
Szerintem szebb lett mint a Mate 8. Az új emui is baratságos nagyon.
-
hito
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #112 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy egyre több
Még a Core M HD5300-mal szerelt chipset sem támogatja. Ezért cseréltem újabb generációs Core M-re a tabletem, amiben már HD515 van. Ez már tekeri a 4k HEVC-et is GPU-ból.
Szerintem az felejtős, hogy valaha is kapcsolható lesz a tömörítés módja. Céleszközökben sem opció ez sajnos, nemhogy mobilban.
Meg aztán ez is egy módja az eszközök kényszercseréjének. Időről-időre ez azért extra bevételhez juttatja a gyártókat.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
->Raizen<- #113 üzenetére
A snapdragon 820 egy jobban egyedi tervezésű lapka.
Kb úgy mint egy Apple A10 soc.
egyedi cpu magok,egyedi gpu többek közt
-
->Raizen<-
veterán
Azt hittem leveri az új soc a snapdragon 820-at. Hát ez nem jött össze. Le max 2-t a népnek!
-
electro91
tag
Sziasztok!
Nem nagyon szoktam hozzászólni a tesztekhez ha csak nem a tesztben szereplő telefonom van nekem is de gondoltam le írom én is a véleményem ha már ezt oly sokan teszik. nem nagyon értem ezt az ennyi pénz nem adnék Huawei-ért dolgot. Minden telefon nyitóára fel van lőve az itthoni piacon. Nem akarom a külföldi importos telefonokat bele venni az összehasonlításiban hiszen ha azt nézzük sokan nem rendelnek be külföldről egy telefont hanem a szolgáltatók kínálatát nézik meg. És sajnos hát így vagy úgy de kezdéskor minden telefon túlárazott. Az EMUI ennek meg annak a koppintása érdekes ezt mostanság kijelenteni hiszen ahogy elnézem a mobilpiacot minden mindenek a koppintása. kijelző kérdés nos hát igen semmi bajon nincs az FHD ips el de aláírom hogy egy samu kijelzőhöz képest elmarad. +1 pont a samunak
kamera szerintem nagyon is jó ez a mate 9 kamera legalábbis nagyon jó ugródeszka mert ugyebár a samu egy kamerával képes hasonlókra de rengeteg a lehetőség a huawei kamrájába 1-2 generáció és a legjobb lesz a piacon na persze könnyen meglehet hogy mégsem mert ugye egyik gyártó sem ül tétlenül szóval mindenki jobb és jobb kamerákat fog csinálni. mindehez azért hozzáfűzném azt hogy én samut nem vennék megvettem a szuper s7-est és vittem is vissza mert fél napig bírta az aksija átlag használat mellet. és ugyebár a huaweinek egy nagy ütőkártyája az üzemidő. egy szónak is száz a vége mindenki eldönti milyen telefont vesz magának de azért sztem a huawei elégé be erősített minden téren. és tény van amibe alulmarad de van amibe kiemelkedik. embere válogatja hogy éppen az amibe "alulmarad" az neki számottevő tényező-e.
-
.LnB
titán
Kívánatos kis telcsi. A nyomásérzékelős kijelző nekem hiányzik. Vagy legyen az, vagy legyenek fizikai navigációs gombok. Rosszul vagyok tőle mikor a képernyőből vesz el helyet az a sáv.
-
( V )
veterán
kell
-
moleculez
veterán
Nagyon tetszik a telefon, nekem van kitalálva. Nekem a QHD ugyan nem hiányzik, legalább a bivaly hardvernek marad némi tartaléka. VR nem érdekel (még), többire meg elég. Mondjuk inkább Amoled párti vagyok, de már megszoktam az IPS-t is. Szoftveresen meg ha csak annyira stabil mint a P9-em, már nem lehet baj, de nyilván köröket ver rá.
Kamerája nekem bőven elég, manapság a top telók kamerája közt apró eltérések vannak, hacsak nem itteni fórumozó, mi tényleg hajlamosak vagyunk kukacoskodni.
(A tesztelői hozzáállást viszont díjazom, hogy a kamera egészet veszik alapul, nem, csak 1-2 tulajdonságát, erősségét)
Szóval következő telefonom! -
törölt tag
Ez a cím
Viccet félre téve, nagyon bejövős teló. Ha lenne ennyi pénzem, biztosan ezt venném. Nagyon várom a következő Honor csúcsot, remélhetőleg Kirin 960-nal, meg 1-essel kezdődő árral (nem, nem 1 millióra gondolok)
.
-
Enci1983
senior tag
Ajánlott.... Szerintem is, ááááhhhh fél év múlva vissza nézek.
-
válasz
#86973952 #88 üzenetére
Valoban szubjektiv nehany dolog a vizallosag nalam viszont mar alapelvaras.
Egyik felhasznaloi felulet sem a szivem csucske leven almat hasznalok, viszont a TW hasznalhatobb szamomra, az EMUI olyan ingerszegeny kornyezet.
5.5" coll kivanja a QHD-t.
A hatlapra helyezett ujjlenyomatolvasoval nalam viszont minden telefon kiesik.
Kenyelmetlen es rohadt sz@r megoldas az elolapival szemben szerintem.
Biztos megszokhato a hardveres gomb hianya is.
Derekasan helytall az S7Edge 9 honappal a bemutatasa utan, a Note 7 helyett is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- NBA és kosárlabda topic
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Microsoft Excel topic
- Mit válthat ki az alváshiány?
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest