- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bob001
csendes tag
válasz
Litván Zongora #7497 üzenetére
Ez most komoly? A kollégám samu s7-edgéje nem ennyire látószög függő. Hmmm... Ez így csalódás kissé a számomra. Meglátom, hogy meg tudok-e evvel barátkozni.
Másik kérdés: a képernyőn 2 óra is megjelent amikor vidéken voltam, annak ellenére, hogy ki van kapcsolva a világóra kettős órája. Hogy tudom kiiktatni?
Kezdem azt érezni, hogy hülye vagyok ehhez a telóhoz.
-
Pjotr
senior tag
Búcsúzom, mentem iphone-ra. Legjobbakat
-
-
vasi89
őstag
válasz
Jack Oneill #7494 üzenetére
nekem pl ki van kapcsolva az MI mód és, ha akarnék kaját fotózni akkor ne kelljen bekapcsolni
-
MerLinh
senior tag
válasz
Jack Oneill #7494 üzenetére
Hat azert mert netalantan nem venne eszre, illetve, ha tetszik akkor mindent abba fotozz
engem az zavar hogy a hdr modhoz be kell mennem a beallitasokba, nem egy egyszeru kapcsolo....csak a szelfi kameranal....
-
Jack Oneill
veterán
Bocs Holgyek,Urak,de ide kell irnom, mert a sima Mate 20 topik egyszeruen HALOTT. Ha nem haragudtok meg erte, szerintem en inkabb itt fogok kerdeseket feltenni, amennyiben tudtok ra valaszolni.
Miert lehet kulon letolteni az etel modot a kameran belul, amikor a sima foto mod, MI beallitassal ugyanazt tudja? -
bob001
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napos a telo,BOE kijelzős. Ha nem pont 90 fokban nézek a kijelzőre, akkor már más szinezetű a fehér. Ez normális???A védőfóliátók tud ilyet csinálni?
-
Hedgehog9780
tag
válasz
N.YCityBoy #7489 üzenetére
Köszi. Fel is ment még tegnap este. Utána ment az FR-is. Azóta belaktam. Eddig nagyon tetszik.
-
-
válasz
Hedgehog9780 #7479 üzenetére
Minden frissítést érdemes feltenni, mivel olyan dolgokat tartalmazhat ami pozitív hatással lehet a telefon működésére😀
-
gtiarni
csendes tag
Sziasztok!
Beszédhangszoró problémával esetleg már találkoztatok?
Nekem egyik pillanatról a másikra elkezdett recsegni.
-
fricci
tag
én ezt a módszert használtam:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77991442&postcount=8
-
fricci
tag
Sziasztok!
Titeket nem zavar az ahogyan kezeli a notification-ket a telefon? Nem férnek ki az ikonok a notch miatt de nem a lényeges ikonokat rakja ki (messenger, discord üzenetek) hanem folyamatosan kint tartja a térerő, ébresztő és szemecske ikont (ez a szempihentető mód vagy mi a fene).
Próbáltam a ui tweek-el eltüntetni de csak a bluetooth és nfc ikont sikerült.
-
Sógi
addikt
válasz
Hedgehog9780 #7479 üzenetére
Igen!
-
Bilux
veterán
válasz
Hedgehog9780 #7477 üzenetére
ha még az elején vagy szerintem érdemes ha már belaktad hagyd jó lesz úgy is.
-
Hedgehog9780
tag
Sziasztok!
Most csatlakoztam a csapathozHonor 8-at váltott.
Gyönyörű telefon. Kézben szebb mint a képeken. Ahogy végig vittem a beállításokat már jelzi is, hogy itt a 198-as frissítés. Ajánlott az FR a telepítés után, vagy csont szűz telón nem jelent semmit? -
Nem adja ki..
Launcherben megcsinálom amit ír, kitallózom az App Notifications (.Settings$NotificationAppListActivity) részt, de után nem az jön, ami a leírásban. Kiteszi parancsikonnak, de rányomva nem történik semmi.
Egyébként a poszt tetején meg ezt írja:
**UPDATE** Apparently this Issue got fixed with the
clt-l29 8.1.0.128(C432) update.
Now you can do it just by long press the notification and disable.Hát, ez sem így működik nálam..
-
Sógi
addikt
válasz
gergotakacs #7468 üzenetére
Sztem ilyesmit tesznek fel médiába 6 ezerért...Nekem is ilyen van a telefonon és még "szenvedni" sem kellett a feltételével..
-
Snoop27
őstag
Sziasztok.
Van itt olyan, aki S8-ról váltott? Kiváncsi lennék a tapasztalataira. Pár napja szemezem ezzel a telóval.
Köszi.
-
gergotakacs
tag
válasz
gergotakacs #7465 üzenetére
Bocs az előbb lemaradt a link.
Szóval használ valaki ilyet?
https://www.pickitus.com/products/pasm40027 -
Sógi
addikt
válasz
mateo91 #7464 üzenetére
Üdv, nagyon jó telefon, minden szuperül működik, üzemidő parádés, kamera bőven király fényképezésre (én nem videózok), kijelzők már nem zöldülnek, csak az edge féle elszíneződés van bizonyos szögekből, ami normális.
Az automata fényerő nem az igazi, kb ez a legnagyobb hibája(#7465) gergotakacs: Milyet?
-
gergotakacs
tag
Ilyet használ valaki? Rendeltem egyet...
-
mateo91
tag
Üdv, kinek mi a tapasztalata a telefonnal ?
Jelenleg egy p10 boldog tulajdonosa vagyok, viszont szeretnék újítani.
Nem tudom érdemes e majd a p30-at megvenni vagy maradjak a mate 20 pronal.
Üzemidő, kamera, kijelző zoldules?
Videó felvételen javítottak mar? -
sayCet
aktív tag
-
-
-
válasz
N.YCityBoy #7454 üzenetére
Pontosan ez az én bajom is.
Előzőn az szuper megoldás volt, ha automata módban mikor telejesen lehúzta, de te belenyúlva feljebb húztad a csúszkát(automata módot nem kell kilőni hozzá), utána az automata is addig vitte már csak le. Magyarul meg tudtad adni neki a minimumot.Ezek szerint itt sajnos nem lehet, csak ha kikapcsolod az automatát. Csak ugye így kint verőfénybe sem megy magától feljebb. Ami már csak azért is baj, mert automata feljebb tud menni, mint te manuálisan.
-
-
válasz
Jack Oneill #7452 üzenetére
Az a baj arra meg nincs kapcsoló az értesítő sávon, csak a menüben.
-
válasz
Litván Zongora #7450 üzenetére
Remek
Nem tartom szerencsés megoldásnak. Oké, korom sötétben nem kapok sokkot a fénytől, de az automata már kevéssé sötét helyeken is indokolatlanul alacsonyra húzza(szvsz). Én meg nem azért veszek ilyen kijelzős telefont, hogy pillogva nézzem az alig látszó kijelzőt.
Mix 2-n frankón belőttem, kellően alacsony volt, de rendesen látszott is és mivel automata maradt napfénynél mégis kellően feltolta. Itt akkor esélytelen ezek szerint.Ez ilyen
-
-
válasz
Szpisti #7448 üzenetére
Na de itt meg nem, ezt mondom.
Automata: lehúzza tökig, feljebb húzom, de legközelebb ugyan úgy csutra leveszi.Na, MIUI alatt ez úgy nézett ki, ha automatában feljebb húztam a csúszkát, akkor az onnantól ahhoz is szabályzott.
Cloud Strife:
Ha kilövöm az automatát, persze, hogy ott marad, de akkor tűző napon se fogja feltolni.. -
-
Azt nem lehet valahogy állítani, vagy valami appal szabályozni, hogy mennyi legyen a minimum fényerő?
Nem szeretem, hogy ennyire lehúzza. MIUI alatt ez olyan volt, hogy ha ilyenkor feljebb húztam, akkor utána restartig az volt neki a minimum és nem ment attól lejjebb, de itt ez nagyon nem így van... -
nbukta77
addikt
Gyerekek. Hardverapro
-
AtiSnatch
aktív tag
-
Köszi mindenki
-
Valaki használja Simple appal fizetésre a telefont?
Meg kell nyitni hozzá az appot, vagy kell, hogy fusson a háttérben? Esetleg újraindítás után is simán csak oda kell érinteni a feloldott telefont és megy?Eddig mindig megnyitottam és oda navigáltam az app-ban ahova kellett(bankkártya képe a kijelzőn), mert nem akartam megveretni magam, hogy feltartom a sort a pénztárnál
-
Sógi
addikt
válasz
Jack Oneill #7428 üzenetére
Köszi, nem hallottam róla
Amúgy a telenoronál valószínűleg a dual simeseket mind függetlenül adják..
Mate 20 Pro + Galaxy A6 + Redmi 6 + Honor 7S-eket is mind függetlenül kaptuk..Mind DS... -
Pjotr
senior tag
válasz
Jack Oneill #7432 üzenetére
Dual sim-es telefonokat a T már rég függetlenként árulta. Azért vettem mindig olyat.
-
Goblin12
őstag
válasz
Én úgy tudom, hogy 1 év után kötelességük kinyitni, hogy ne legyen többet független,de lehet, hogy nem 1 év hanem szerződés lejártakor.
-
T0rnad0
addikt
válasz
A hűség lejárta után ingyen kell függetlenítenie a szolgáltatóknak. Az más kérdés, hogy a Telekom már függetlenül adja a készülékek nagy részét.
-
válasz
Párom telója 5 hónapos Note 9 és kék függő
-
littleshagy
csendes tag
válasz
littleshagy #7426 üzenetére
és sikerült
-
Pjotr
senior tag
válasz
littleshagy #7424 üzenetére
Telekom gondolom. Próbáld meg az Ügyfélszolgalatot megkérdezni. De ne állj meg a mezei csajnal, mindenképp technikust hajts fel.
-
Piotor
tag
válasz
littleshagy #7420 üzenetére
Ezek a szolgáltatói beállítások. Szerintem ha nagyon beakad egy teljes visszaállítás segíthet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
N.YCityBoy #7416 üzenetére
Nem bejovos a masodlagos kijelzo. Lehet, csak a pro kivaltsaga lesz, a sima pedig azoknak lesz, akik nem akarnak duola kijelzot.
-
lacus83
senior tag
válasz
littleshagy #7417 üzenetére
Pl. Indítsd újra a készüléket. Én is jártam már így.
Ha mégsem akkor legfrissebb teljes csomag letöltése.
Elméletileg és gyakorlatilag is a telefon is egy számítógép, ez is össze akadhat. -
Köszi a sok választ. Holnap bele lesz próbálva, az a biztos
-
zsooti1
tag
válasz
csokito100 #7411 üzenetére
Igen! Ez a voda hivatalos álláspontja,de nem igaz :-)
-
Pjotr
senior tag
válasz
csokito100 #7411 üzenetére
Igen, ezért érdemes lenne tőlük megkérdezni.
-
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne hátha valaki tudja a választ:
Egyik vodafonos barátom eladná 1 hónapos mate20 proját és az érdekelne hogy függetlennek-e ezek gyárilag? (Telekomos vagyok) -
Goblin12
őstag
Halihelo, valaki próbálkozott már ilyesmi HUB-al illetve az EMUI Desktoppal?
9.0.0.187-en vagyok én is, de az enyém kártyafüggetlen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest