- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Huawei Mate 20 Pro camera review (Video!)
Positives
Good exposure leveling
Great dynamic range and HDR
Colors pop, but don't look fake
Night mode does wonders
Good video quality -
AtiSnatch
aktív tag
válasz
csokito100 #6398 üzenetére
Csak ott teszik fel.
-
exelsior1
senior tag
Na, végre jött frissítés, már launcher alatt is normális a gesztus vezérlés launcherrel. (remélem a RAM-ból sem fog kifogyni pillanatok alatt. A Novát már el is engedtem, az Action launchert többé kevésbé tolerálja.
A folyékony fóliákról annyit, volt szerencsém hozzá, semmit sem ér. Nem a legszebb megoldás, de ami működik és nem nullazza le az ujjlenyomat olvasót, az a Media Markt Clearplex foliája. -
nbukta77
addikt
Folyekony kijelzo vedokkel tapasztalat?
-
lacus83
senior tag
válasz
Kis Tigris #6363 üzenetére
Szia.
A hivatalos független verzió ez, de a szolgáltatós dolog valóban úgy lehet ahogy mondod.
Egyébként az enyémen is pont most csippant a frissítés. -
Tailorzsolt
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött frissítés, az első amit kipróbáltam, amiről már több esetben is írtam, hogy nem működött a Cloud biztonsági mentés kikapcsolt Galéria feltöltés mellett. (igaz találtam egy kiskaput, hogy a Galéria feltöltését ha bekapcsolom, akkor elindul, egyébként azt jelzi nincs elég tárhely és vásároljak nagyobbat, majd amikor lefutott a biztonsági mentés egyből kikapcsolom a Galéria feltöltését)
Szóval frissítés után újra megpróbáltam a Cloud mentést kikapcsolt Galéria mentéssel.
Elindult, már kezdtem örülni, mire azt látom, hogy tölti fel a képeket is.
Tehát még vacakabb lett az egész, mivel ha be van kapcsolva a Galéria feltöltése, vagy ha nincs, teljesen mindegy mindenképpen elkezdi feltölteni a képeket, magyarán a választó kapcsoló bárhogy áll, a rendszer fittyet hány az egészre.
Ennek persze az lesz az eredménye, hogy pikk-pakk betelik majd az alap 5Gb tárhely és újra azt fogja javasolni, hogy vásároljak havi 300 forintért nagyobb Cloud tárhelyet.. Szuper...
Egyébként fentieket leszámítva kicsit finomítottak mindenen, én azt érzem, hogy reszponzívabb valóban a gesztusvezérlés és kicsit mintha minden fürgébben történne.
u.i.: mindenkinek megvan a keresztje, nekem a Huawei Cloud biztonsági mentés az...
-
lucky07
aktív tag
válasz
csokito100 #6388 üzenetére
Oh, tényleg?
Köszi -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mostanság a telefonom fantom rezgéseket produkál. Rezeg, de se értesítés se sms, semmi! A visszajelző led se villog. Csináltam már totális resetet, de csak folytatja. Mit csináljak még?
-
KaitouP
nagyúr
Jelen, szintén megjött a frissítés.
-
nbukta77
addikt
Nekem is most jott meg. Nemet fuggetlen.
-
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Erre valaki?https://fototrend.hu/tema/re_huawei_mate_20_pro_a_mindenit/hsz_6349-6349.html
-
Szpisti
addikt
válasz
torrente777 #6368 üzenetére
Az nagyon fura, mert annak alapból mindent lassú villogással kellene jeleznie, én semmit nem állítottam a telefonon ezért.
De hátha valaki tud valami okosat mondani itt... -
vasi89
őstag
Ha már témánál vagyunk. Miband2-t használ valaki a telefonnal? Hiába állítom be, hogy ne lője ki az alkalmazást, kb folyton leválasztja az eszközt BT-ről a telefon. Lényegében naponta 3-4 alkalommal meg kell nyitni az alkalmazást és szinkronizálni aztán pár értesítésig jó, utána megint nem jelez.Valakinek valami megoldása van erre? Mert így kb értelmetlen használnom a miband-et.
-
safizoo
tag
válasz
Kis Tigris #6363 üzenetére
Nekem is független és nincs frissítés még.
-
djbelo
senior tag
Naaaaa
Tegnap este írtam pont, erre ma reggelre megjött a frissítés. Rakom is fel.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
csokito100 #6367 üzenetére
Beállítások --> Rendszer --> Nyelv és bevitel --> Switfkey --> Szövegbevitel --> Gombok --> Nyomva tartás ideje
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok
Léci valaki tudna segiteni, hogy hol találom a beállitásokban az érintési idő beállitást? Én hülye elállitottam és most túl rövid az idő és gépelésnél sokszor egyből átvált az ikon jelre. Viszont egyszerűen nem találom azt az átkozott beállitási pontot. Valaki képben van ezzel kapcsolatban? Köszi
-
törölt tag
Basszus, járt már így valaki közületek?
Kicsit megpattant a kijelzőm sarka, és most nem tudom leszedni a védőfóliát, ami sarkított, ívesített, és faltól falig tart. Annyira passzentos, hogy nem tudok alányúlni semmivel, legalábbis anélkül, hogy sérülne a telefon is.
Van valami mentő ötletetek esetleg? -
WiZARD
addikt
nekem se ota, se hisuite nem talál frissítést
Mind a kettő szerint a 153as verzió a legfrissebb. -
Kis Tigris
tag
válasz
lacus83 #6356 üzenetére
Ez eléggé nem így van, ugye tudod? Tegnap mikor kiviből feltelepitettem a HiSuite szoftot, rádugtam a telót, kiviből rányomtam a frissítés keresésre, egyből találta a 197-es szoftot. Nem telepítettem fel egyből, hanem kiviből a telón is rákerestettem. Ott "jelenleg a szoftver naprakész" szöveg fogadott. Másoknak meg a HiSuite sem dobja még fel, szóval azt sem lehet mondani, hogy a HiSuite-n valami általános frissítés van, amit IMEI számtól függetlenül bárki letölthet.
Szóval valami más logika lesz itt...
Amúgy anno egy Vodafone-nál dolgozó ismerős végig vezette, hogy működik ez szolgáltató telefonokkal, miért olyan hosszú idő, holott függetlenekre már lehet rég kijott: először kiadja a Huawei a szolgáltalónak. A szolgáltató belerakja az ő részét. Tesztelik. Majd visszaküldik a Huawei nek. Ők is tesztelik.Majd ezután mehet a szétosztás. A tesztelés lehetnek akár 1-2 hónap is... -
Szpisti
addikt
Jelentem, most már biztosan állíthatom, hogy egy valami javítva lett: villámgyorsan működik az email törlés az értesítési sávban.
-
djbelo
senior tag
Nekem sem jön frissítés! Lehet beragadt😂 mint anno a P10en
-
csokito100
aktív tag
válasz
Kis Tigris #6348 üzenetére
Tegnap vettem át a telót a futártól és a bekapcsolás és beállitások után már jelezte is a frissitést. Mondjuk ez szolgáltató független.
-
-
lacus83
senior tag
Közhírré tétetik
Huawei az összes telefonját OTA rendszeren keresztül frissíti. Ez a mozaikszó az Over The Air szavakból származik. Ez azt jelenti, hogy a Huawei központi szerveréről közvetlenül a telefonra tölthető le a frissítő csomag és ezt követően telepíthető.
A frissítések kereséséhez a legegyszerűbb, ha a Beállításokban kiválasztod a Rendszerfrissítés menüpontot.
Ez a frissítő alkalmazás mindig az elérhető legfrissebb szoftvert küldi a készülékekre, automatizáltan, IMEI szám alapján.
Amennyiben azt jelzi, hogy nem érhető el frissítés, az annak köszönhető, hogy az adott IMEI számhoz rendelt készülékre még nem érhető el frissebb verzió annál, mint ami pillanatnyilag megtalálható rajta.
-
válasz
torrente777 #6353 üzenetére
Üdv közöttünk, jól tetted, hogy lecserélted👍
-
Szpisti
addikt
válasz
torrente777 #6353 üzenetére
Miért nem hallod?
Amúgy van az a pici LED a tetején, szép lilán villog Viber üzenet esetén és zölden Messenger üzenetnél... Illetve alkalmazás függő, mert nekem pl az MKB bank alkalmazása meg pirosan villogtatja... -
torrente777
tag
Eladtam a Note 9 et megvettem ezt a csodád 1 dolgot szeretnék kérdezni hogy az AOD gyári nem jelenít meg sok értesítést pl viber, gmail stb erre ki mit használ mert ez így nekem gáz ha nem hallom hogy jött üzenet nem látom hogy jött értesítés egyébként 1 nagyon jó telefon nem bántam meg a cserét.
-
MiniXD55
tag
Sziasztok!
Szeretném valahogy felvarázsolni a telefonra a google hivatalos camera applikációját,valaki próbálkozott már ilyennel?
Forumokon azt írták ,hogy Pie rendszerrel nem működik,de találtam egy ilyen videót, szerintetek meglehet próbálni felpakolni ,vagy várjak vele még. -
lucky07
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett a frissítés.
És azt vettem észre mint ha kicsit nehézkesebb lenne az arcfelismerés és EZT
Nekem szépen olvsható volt most meg olyan mint ahogy a képen is látszik.
Hogy tudom vissza állítani megint olvashatóbbra? -
-
tovgab
aktív tag
válasz
nbukta77 #6343 üzenetére
Hmm. Érdekes. Látom van Huawei Watch-od is. Nem lehet, hogy annak a beállítása ír felül valamit? Nem frissült a napokban, vagy nem állítottál át semmit? Kijelzőre nem raktál üveget (bár annak nem lenne szabad bekavarnia)? Ha mindre nem a válasz, akkor esetleg próbáld meg az "Arc adatok törlését" és újra beállítani...bár ettől sajnos nem derül ki, hogy mi a kiváltó ok!
-
Pistakiss
őstag
válasz
Kis Tigris #6336 üzenetére
Szia!
Én is Vodás vagyok, de se a telefon, se a HiSuit nem frissít -
nbukta77
addikt
Hi. Arra lettem ma figyelmes, hogy a kozvetlen arcfelismeres nem mukodik. Csak huzassal megy. Pedig be van allitva. Tapasztalt valaki ilyet? Elore is koszi.
-
Kis Tigris
tag
válasz
Kis Tigris #6336 üzenetére
Egy kis esti mód (állványról)
Mivel ront a minőségen az itteni közvetlen feltöltés, itt megtekinthető
-
-
T0rnad0
addikt
Már Vodásra is kidobja a frissítést a HiSuite.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
csokito100 #6322 üzenetére
LG vagy BOE, az LG zöldült.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
csokito100 #6317 üzenetére
Amint látom a Huawei áttért másfajta S/N számozásra... Eddig baromi könnyen meglehetett mondani dobozról, hogy az mikori gyártás...
-
spartan44
tag
válasz
Szerintem 2019.01.16-ai (19116) alapján.
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Ezt telepítsd fel és megmondja, hogy milyen kijelzős.
-
csokito100
aktív tag
Más téma. Szerintetek ez mikori gyártású, milyen kijelzős lehet?
S/N:LHS7N19116031672
-
csokito100
aktív tag
válasz
mivanminincs #6313 üzenetére
Sikerült! Csak azért irom le, hátha valaki majd hasznát veszi az infónak. Intelligens tok van a telón és hiába állitottam le a telefon beállitásában a lépés számláló kijelzését, a tok beállitásában is le kellett állitani,ami teljesen más helyen van. Azért köszi a próbálkozást!
-
Pjotr
senior tag
válasz
csokito100 #6312 üzenetére
Beállítások, fokepernyo és háttér, lepesszam megjelenítése. Ha én itt kikapcsolom, akkor többet nem mutatja a fokepernyon.
-
Pjotr
senior tag
válasz
mivanminincs #6313 üzenetére
Attól, hogy nem mutatja, még számolja. Szerintem nem lehet kilőni. És a takarékos koprocesszor kezeli, ami kb semmit nem fogyaszt. Ettől tuti nem lesz jelentősen kevesebb a készenléti idő.
-
mivanminincs
csendes tag
válasz
csokito100 #6312 üzenetére
szerintem a gyári appon, az Egészség-en belül lehet kukázni. Ott jobbra lent az "Én" > beállítások > Értesítések kezelése > Értesítések megjelenítése az értesítési sávban kilőni.
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
2 napja használom a telót és arra lettem figyelmes, hogy állandóan megy a lépés számláló. Mindig jelzi a kijelzőn az aznapi lépés számát. A beállitásokban kivettem a pipát a lépés számlálótól, de akkor is jelzi. Tudna valaki segiteni, hogy tudom kikapcsolni. Nem igazán érdekel, hogy hányat lépek naponta, viszont az aksit használja. Köszi. Üdv
-
spartan44
tag
válasz
Tailorzsolt #6309 üzenetére
Igazából akkora változást én nem vettem észre.
Elvileg még jobb lett a gesztusvezérlés, de nekem eddig sem volt vele gondom.A szuper makrót is berakták dedikáltan, de ezt nekem eddig is fel szokta ismerni az MI, amikor úgy fókuszáltam a kamerát.
A javuló hívásélményről meg még nem tudok nyilatkozni.
Szerintem itt majd a következő frissítés lesz majd érdekes.
Egyrészt, remélem beteszik majd azt a PNG képből eredő hack-nek a javítását, plusz remélem ezt is belerakják majd:https://huaweiblog.hu/uj-fotomodot-kaphat-a-mate-20-szeria/
-
Tailorzsolt
tag
Majd kíváncsiak vagyunk a tapasztalatokra, bár túl sok újdonságot nem fog adni a 187-es..
Ettől függetlenül mégis furdal a kíváncsiság.
-
spartan44
tag
Nekem is ma reggel jött meg a frissítés.
Már töltöm is lefelé. -
Bilux
veterán
Telekom és igen megjött a 187 frissítés
-
-
vasi89
őstag
válasz
sellerbuyer #6295 üzenetére
Anno az S5 produkált ilyeneket de ez a hiba mate20nál szerintem egyedi volt. Akkor is belefutottam a videóba de azóta sem olvastam máshol ilyen problémáról.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest