Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz smallcurrant #13677 üzenetére
Speedshop, UV-s 1000Ft, teljesen jó, széleknél se jön fel. (szintén szilikontokban)
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
Napster82
tag
Üdv. Boldog tulajdonosa lettem ennek a csodának. De lenne egy kérdésem. Vettem mellé egy mi band 4-et, amit a mi fit appon keresztül párosítottam a teloval, de valami miatt amikor bezárom a háttérbe futó appokat vagy optimalizálás során zárulnak be azok, akkor bezárodik a mi fit is és a mi band lekapcsolodik a telefonról. Mit kell beállítanom, hogy a mi fit fusson a háttérben és ne szünjön meg a mi Band és a telefon Bluetooth kapcsolata.
-
dorten
tag
Hello!
Kaptam karacsonyra egy iPhone 11 Pro -t . A Mate 20 Pro
megvan.
De nem is ez a lenyeg, hanem hogy nyugisan ossze tudtam vetni a kettot. Nem akarok bele menni az ios vs androidba, mert kinek mi, de a Mate 20 Pro meg a mai napig allja a sarat, nagyon ossze van rakva ez a szornyeteg. Ennyi. -
Katorga12
csendes tag
Sziasztok.
Frissítettem én is EMUI10-re.Nagyon nem tetszik.Gusztustalan ronda gömb ikonokat tett a redőnyre és eltűntette az alkalmazás ikont,helyette húzogatós sz.r lett.Tudtok valami megoldást rá,azon kívül,hogy tegyem vissza a 9-et?Minden témánál azt írja,hogy nem kompatibilis és csökkentett verzó.A témák nem színezik át a ronda gömböket,állandóan kék marad.Van olyan témaszerkesztő amivel ezt meg tudom csinálni magamnak? -
Katorga12
csendes tag
válasz dutrás #13707 üzenetére
Nincs is bekapcsolva,mégis eltűnt.Köszi.Tök jó,hogy a nem jó témákat meg letöröltem. :-)
Mindig is rühelltem ezek a frissítéseket,mert csak rontanak rajta,de kénytelen az ember,mert különben non-stop zaklat,hogy frissítsd.Ebben sincsen semmi,csak elcseszik azt ami jó volt.
Na jó az egyetlen kivétel az always on display volt,az tetszik. -
Szpisti
addikt
-
snowww
tag
Nem hiszem el hogy a 10 verzional sem javitottak az ujrainditas utan az automatikus fenyerot....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Katorga12 #13705 üzenetére
Tölts le a huawei theme manager appot, van benne sok ingyenes minőségi emui 10-re való téma amiket rendszeresen frissítenek is. A gömb alakú ikonok színe is változik velük a redőnyön. Az egyik legnagyobb xda-s emui témaszerkesztő srác (Maurydes) is itt osztja meg a témáit.
[ Szerkesztve ]
-
-
dutrás
őstag
A HMS 4-el elméletileg van már térképszolgáltatás is. Azt hol lehet megtalálni?
P50 pro/P40 Lite
-
Katorga12
csendes tag
válasz cssaszi #13714 üzenetére
Helló. Köszi, de nem jó. Normálon kidob minden alkalmazást a főképernyőre, alkalmazás listát választva meg húzogatós lesz. Témák testreszabását tudom, de a gömb alakot eddig egyik sem tűnteti el. A színét is csak néhány, mivel a régiekkel csak részben kompatibilis. Megpróbálom a téma szerkesztőt hátha...
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Nálam még a 9.1.0.358 ROM van.
Múltkor sógoréknál a wifi-re kapcsolódva, ha megnéztem a csatlakozott hálózat tulajdonságait, akkor mutatott QR kódot is, így a többiek könnyebben tudtak kapcsolódni.
Most viszont itthon a saját hálózatomról ilyet nem mutat:
Mi az oka? Mit csinálhattam, hogy akkor volt QR?
Előre is köszönöm!
-
dutrás
őstag
Hát az USA összehozott magának egy komoly konkurenciát.
Bár vettem jópár alkalmazást a play store-ból amit sajnálok hogy bukok ha maradok a Huawei vonalon. Mondjuk erre van még minimum két évem. Addig legalább kiforja magát a HMS.P50 pro/P40 Lite
-
Fleed
aktív tag
Hali. Valakinek sikerült már Androidos tv-vel a képernyő kivetítés? Nem találja a TCL tv-t (55ep640), pedig legfrissebb Android 9 és beépített Miracast van, mégsem találja. Samsung meg egyéb platformokra látja, csak az Android -android kombó nem akar párosodni.
-
Krinyo
senior tag
.180 akkus üzemideje megdöbbentő. 12 órája vettem le a töltőről, pontosan 5 óra képernyőidővel 50%-on állok...
-
Dave69
tag
válasz Sir Riccio #13724 üzenetére
De te már 181 el kapod én 180vannal kaptam
Az élet olyan, hogy mindig másképp történik minden, mint ahogy elgondolta előre az ember.
-
mjani1172
addikt
válasz Sir Riccio #13700 üzenetére
Mit szeretnél ennyire? Semmi nem változik az életedben.
Én pl le is tiltottam.Most látom hogy sikerült.
Kiváncsi leszek a folytatásra.[ Szerkesztve ]
-
Redchucky
aktív tag
válasz Sir Riccio #13724 üzenetére
Hicaren jött?
-
Sir Riccio
addikt
válasz mjani1172 #13727 üzenetére
iOS-ről jövök, azt szoktam meg, hogy amikor megjelenik egy frissítés, az aznap magától települ. Az egy zárt rendszer, kevésbé kell az adatbiztonság miatt aggódni, itt viszont elvárom legalább a legfrissebb főverziót, addig kártyaadatokat sem adtam meg, szerintem itt nem frissíteni minimum bátor. Amúgy meg a 10 jobban bánik az akkuval, jobb a kamera, biztonságosabb, nekem jobban is tetszik, tisztább szárazabb érzés.
Redchucky:
Nem esküszöm meg rá, hogy ez segített, mert korábban is megcsináltam már és akkor nem frissült le tőle, de felraktam Huaweicentralról a legfrisebb HiCare APK-t és abból frissült.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Redchucky
aktív tag
válasz Sir Riccio #13729 üzenetére
Köszi.
-
Tomi_Sci
őstag
Hogy tudom megakadályozni, hogy automatikusan váltogassa a kamerát a gyári app? Ha közelebb van a céltárgy mint a főkamera minimális fókusztávolsága, átvált a nagylátóra és belezoomol. Vagyis gondolom, hogy ez történik, mert gondolkodik kicsit majd grízestészta lesz a képből.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Tomi_Sci
őstag
-
Redchucky
aktív tag
válasz Sir Riccio #13729 üzenetére
Sajnos nem jött be, de azért köszi a tippet :)
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Vizinyenyec #13736 üzenetére
Master AI? Ki van kapcsolva. Szerintem nem téma alapján vált, hanem, hogy talál-e fókuszt.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
zsamiatt
őstag
sziasztok, melyik hívás rögzítő megy nem rootolt 10-n?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Napster82
tag
Üdv. Hol tudom kikapcsolni azt, hogy a Google assistant a bekapcsoló gomb hosszú nyomására elindulás. Bekapcsoltam, de most ki szeretném kapcsolni. Nem találom a beállítást.
-
dualcore
őstag
Mivel a 10 Ben nem megy "hivatalosan" hivásrögzítő, csak a másik fél hangját nem veszi fel. Így én úgy használom(mivel települ) hogy kihangositom a hívást, és így mint saját hangot, mindent rögzít.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, 346 os 9.1 re raktam fel 3 gombos módszerrel a 154 es rom ot. Települt is, majd ujra indult es azóta folyamat egy kép tolt be csak, majd ujraindul es ugyanaz jon be utana is.
Valaki találkozott mar ezzel? Ahogy olvastam otg kabellel senki nem irt hasonló problemarol.
erecoverybe neha betolt, es ott van opcio ra hogy update and recover system. Csatlakozok vele a wifi re majd futtatom, viszont azt irja Get package info failed.
Mit javasoltok,hogy leheljek eletet bele ujra?
[ Szerkesztve ]
-
Caaabi
senior tag
válasz Coempi #13748 üzenetére
Sajnos azt irjak nem lehet engedi a regebbi software t feltenni.
Ezt a topicot talaltam amugy: [link]
A problema az, hogy barmilyen megoldast probalok amit ott irnak, azert nem megy mert egyszeruen nem tudom elinditani a dload os telepitest otg vel pendrive rol se harom gombal, se vol up + power gombbal, sehogyse...
Atneveztem a fajlokat ahogy irtak, de vagy az a kep tolt be amit elobb csatoltam vagy az erecovery jon be de ott meg nincs dload os modszerre opcio csak factory reset, restart, power off.
-
Caaabi
senior tag
Valami csoda folytan csak bejott egy opcio ahol ki tudtam valasztani az update tipusat ott pedig OTG, arrol pedig az atirt fajlnevvel sikerult a telepites. Koszonom a segitseget es szep estet kivanok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest