Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz bajnokpityu #12050 üzenetére
Igen ez csak a Mate 20 és Mate 20 Pro-ra van egyébként de csak a kijelző cserére
-
RR-13
őstag
válasz bajnokpityu #12050 üzenetére
Bocsánat! Ez csak a P 20 és P 20 Pro-ra van egyébként de csak a kijelző cserére
Nem baj, azért én megpróbálom beregisztrálni, hátha engedi
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Na de legalább a Prémium sms-hozzáférés megoldódott, mert véletlen a tiltásra nyomtam, amikor a 1270-re akartam egy HE szolg. aktiváló parancsot küldeni sms-ben
És meg kellett keresnem, hogy hol lehet feloldani, és akkor láttam, hogy ott van a Textra a listában, ami eddig üres volt
Mondjuk fura, hogy a 1270-et Prémium sms-nek érzékelte az app -
Vizinyenyec
aktív tag
Tegnap feldobta a telefon hogy rendszerbeállítások frissítés elérhető 230 mb. A 338-as frissítés csak 145 mb volt. Nem változott semmi elvileg csak újraindulás után a statusbarban megjelent hogy a rendszerbeállítások frissültek. Másnál is volt ilyen?
-
Fifi
őstag
válasz Vizinyenyec #12058 üzenetére
Nálam még mindig csak a 320 van.
-
RR-13
őstag
Valaki tudja a helyes OTA frissítési megoldást 9.0 EMUI-ra?
Vodás a telefon, és 4 napja várom, hogy a HiCare-ben vagy a sz.frissítésben megjelenjen a 9.1 EMUI, de bármit csináltam már, akkor sem ajánlja fel...A frissítés nem látszódik a HiCare-ben. Pár kisebb frissítést feltett nekem is 4 napja mikor vettem a telefont, de azóta semmi nem jött.
Szeretnék maradni az OTA megoldásnál, mert még a többi, vezetékes frissítési opció kínai nekem egyenlőre... meg jó lenne, ha full vipe reset nélkül végezné el az update-et 9.1-re Köszi.
Még annyit, hogy a HiCare kiírja, hogy új verzió hamarosan, de nem tudom ezt mire érti
[ Szerkesztve ]
-
manoarc
senior tag
Sziasztok, a hangvezérléssel fotózás mindig működik mindenkinél ? Nálam néha gondol egyet és nem akar
{。^◕‿◕^。}
-
RR-13
őstag
válasz Jack Oneill #12062 üzenetére
Köszi, de írtam, hogy OTE-n szeretném
PC-én nem értek hozzá egyenlőre, és a programokhoz sem ott.. -
Jack Oneill
veterán
OTA-n lehet, várhatsz rá akár 1 évig is, van ilyen ismerősöm. Figyelj, semmi nehézség nincsen ebben. Gépre telepíted a programot, rákötöd a telót és már jelez is, hogy van update, magától mindent megcsinál. A lényeg annyi, hogy a kapcsolódást állítsd majd töltésről fájl átvitelre.
-
RR-13
őstag
válasz Jack Oneill #12066 üzenetére
Köszi, de a pc-re szedi le a frissítést vagy a telefonra?
És gyári állapotba állítja vissza a telefont vagy nem?
Vagy az melyik megoldás, amikor gyárira állít vissza az update? Köszi. -
Krinyo
senior tag
OTA-n nekem még nem hozta a 338-at, de HiSuite-on ma megjött végre. Telekom.
-
Szpisti
addikt
Na kérem. Pár perce dobta fel a 338-ast OTA-n.
Mondjuk nem mintha nagyon zavarna, de megfigyeltem, ha HiSuite-al gépről teszem fel a frissítést, akkor nem ír semmit a Frissítés menüben a Módosítasok listájához. -
RR-13
őstag
-
RR-13
őstag
válasz Krinyo #12073 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a 9.0 EMUI-ra bármelyik 9.1-es frissítés után vissza lehet majd állni? HiSuite-al? Köszi (mert mintha azt olvastam volna, hogy csak addig lehet vissza állni, amíg az első frissítés került fel a 9.1-ből, de ha a többi is, akkor már nem engedi a RollBack.et)
-
aktív tag
Sziasztok,
Van közöttünk olyan, akinek már 338-as a rendszere, és gesztusvezérlést használ?
Nekem most töltötte le, és elcseszte a gesztusvezérlést, a fölfelé simítás nem működik, nem lehet a futó programokat előhívni!Megnézné válaki, hogy ez csak nekem ilyen, vagy általános a gond?
[ Szerkesztve ]
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Ryder1
senior tag
válasz Litván Zongora #12077 üzenetére
Gond nélkül működik, kb egy hete frissült.
Restart volt már? -
RR-13
őstag
Valaki tudja, hogy a 9.1 EMUI-ban hol lehet kikapcsolni az Ajánlások alkalmazás listát? A 9.0-ban megvolt, de itt nem találom
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Krinyo #12080 üzenetére
Ezt a sehogy választ nem értettem
Nem a rendszervisszaállítás alatt lehet elvégezni a visszaállítást
Jelenleg nem lehetne visszaváltani 9.0 EMUI-ra, csak majd akkor, amikor a HiSuite ismét felajánl egy új frissítést, és akkor ott lesz lehetőségként a Váltás másik verzióra lehetőség.
Arra rákattintva jön be egy új ablak, ahol "vissza lehet állítani" a korábbi verzióra a EMUI-t, de jelenleg nem lehetne.. sajnos meg kell várni, hogy ismét frissítés legyen.[ Szerkesztve ]
-
-
RR-13
őstag
válasz Szpisti #12090 üzenetére
Köszi, igen, a kikapcsolást én is elvégeztem, de vissza is kapcsoltam mert kellett valamit nem találtam
A főképernyős megoldás meg nekem átláthatóbb, azért használom még azt.
Sajnos a 9.1 EMUI nekem még "csak" a VoLTE szolgáltatást hozta, ami látványos egyenlőre, de pl. ezt az Ajánlásos dolgot kivették, hogy ki lehessen kapcsolni -
NY_A
őstag
válasz Litván Zongora #12077 üzenetére
Nekem is ez volt de egy újraindítás megoldotta.
-
aktív tag
-
-
GL820
tag
Üdv mindenkinek!
Egy hete vettem egy mate 20 prot, és a fényképezésről lenne kérdésem. Történt ugyanis, hogy ki akartam próbálni, milyen képet csinál éjjel, így az esti módot használva fotózgattam. Az elkészült képeket visszanézve nekem a képek nagy része mintha vöröses árnyalatú lett volna, ami azért furcsa, mert a kollégám p20 projával is megcsináltuk ugyanott ugyanazokat a képeket, és az övén semmi ilyesmi nem volt látható, teljesen jók lettek a képek. Sima fotó módot használva a p20 pro szinte ugyanolyan képeket csinált, mint az esti módban. Az enyém így már lényegesen rosszabbakat.
Szóval a mate 20 pro kamerája nem kéne, hogy pont jobb legyen, mint a p20 próé?
Bevallom töredelmesen, hogy kicsit menőzni akartam, a mate 20-al, erre jött a beégés. -
Jack Oneill
veterán
Ezzel a telefonnal meg kell tanulni fotozni es akkor nagyon szep kepeket lehet loni. Nem ugy kell vele fotozni, mint pl egy samsung teloval, hogy elovesszuk es lovunk egy kepet. Ki kell ismerni, rengeteg funkcio, beallitas, AI hasznalata, mikor melyik jo, ha ez megvan, jo kepeid lesznek. Nagyon latvanyos kepeket lo este, szoval valqmit rosszul csinaltal. Nekem sima mate 20 van es nagyon szep kepeket lo este, de eztis ki kellett tanulnom. 20 percigszarakodtam egy temaval, mire megtalaltam, melyik a jo beallitas. Es ez csak egy tema volt, akkor este tobb temat is valaaztottam pedig.
-
RR-13
őstag
válasz Vizinyenyec #12099 üzenetére
Igen az ott van, de neki jobb lenne ha minialkalmazással tudná indítani, amit én is jobban szeretek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest