Új hozzászólás Aktív témák

• toronyhaz

aktív tag

Ma volt a napja hogy visszavittem a telefont.7nap/5 munkanap után.
    Közölték hogy szervizbe küldik mert a csere az csak 3 napon belül él.
    Mondom nagyon örülök. Internetes rendelésnél van csak 14 nap.Ezt sem értem miért.
    A konkrét problémák a következők:

1.Kamera app,szűrők 3 pötty,hogy kiválasztom milyen legyen és nem jön be a 9 választható szűrő élő képpel.Illetve már egy idő után rájöttem hogy egyből a kijelzőre nyomok 2-3 érintést és akkor nagy nehezen előjön.

2.Kesztyű módban alig érzékel valamit.S5-öm van és lazán érzékel vastag kesztyűben is! Ennél meg egy nagyon vékony darabnál is át kell lyukasztanom a képernyőt akkor érzékel.

3.Csatlakoztatom a jbl fülest amit eddig használtam az S5-tel. Youtube videó indít. mindig megakad a kép 1 pillanatra és elcsúszik a hang/kép. a hang normálisan jön de ahogy a kép megakad lemarad és nem hozza szinkronba.

Minden alkalmazás frissítve,a telefon is.

Valaki megnézi ezeket hogy működik-e másnál?

ÉS még kitudja mennyi minden nem működik benne amit az életben nem fogok használni de megfizettetik velünk hogy benne van.

Telenor kolléganő pedig engem nézett hülyének mikor mondta,hogy a memóriakártyát vegyem ki a készülékből és azt mondtam hogy ebbe nem megy Microsd. És ő 3* állította hogy lehet bele tenni.

Ezt a témát hagyjuk is inkább.

Új hozzászólás Aktív témák