- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Sajnos a leírtak alapján várható volt, akartam én is mondani, de kali megelőzött. Beszéltél a Vodával? Mit mondtak? Ráadásul egyenlőre még csak a voda blokkolta, de fel fog kerülni egy közös listára és egyik szolgáltatónál sem lesz használható...Ebben az esetben azt hiszem az egyetlen megoldás az alaplap csere... De javítsatok ki, ha tévedek...
(#25422) bigrock: Én szerencsére már kinőttem a "mindenévbenkellazúj" korszakomból
Ráadásul az utóbbi időben tényleg nem fejlődik annyira ez a technológia, hogy ép ésszel megérje évente cserélni... Teljes mértékben elégedett vagyok a 10pro-val a mai napig. Mint ahogy írtam a minap, ha nem történik vele baleset, szerintem 2020-ig biztosan marad
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Exelsior24
aktív tag
Pont ezért, csomóan csinálják ezt, hogy megveszik részletre a telefonokat, aztán pár hét vagy hónap után eladják, valakinek tovább. Ezután viszont a törlesztőrészleteket már nem fizetik tovább utána, így a szolgáltató nem tehet mást mint letiltja a készüléket, hogy egyáltalán ne lehessen használni a hálózatán. Pont nemrég olvastam erről, és tuti hogy nálad is ez a helyzet, akitől vetted a telefont ugyan ezt eljátszotta valószínűleg.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Szia,
A készüléket te vásároltad a Vodafone-tól?
Mert ez úgy néz ki, mint amikor nevezett szolgáltató hálózatából kitiltanak egy készüléket és még csak az övékről - később felkerülhet a közös listára és akkor másik szolgáltató SIM kártyájával sem fog már feljelentkezni.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- bohlnorbi károsultjai
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- Ford topik
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok