- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavinton75
senior tag
-
bandigyerek
senior tag
válasz
bekebazsi #15070 üzenetére
Én üveget használok.Olyanom van, hogy körbe fekete kerete van. Ez annyiból "jobb" mint a teljes víztiszta, hogy az említett körbe levegős rész a fekete keret alatt van.De így is kilátszik itt-ott a "bubi". Ez van. Ha tudom, hogy a Smart tok mellett döntök, akkor nem veszem le a gyári fóliát.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
bekebazsi #15061 üzenetére
Ne akarj uvegfoliat ra, ha nem akarod elronditani a telefont. A 2.5D miatt korbe levegos lenne (P9 es Honor8/9 tapasztalat). A gyari folia karcok ellen jol ved, egy jo tok kell ra es birja a strapat. (Enyem 4x esett mar nem kicsit, szerencsere eddig meguszta tores es karc nelkul)
Sotet kornyezetben felejtsd el a gyerekek fotozasat, arra egyik telo se alkalmas.
Amugy ha jobbrol balra huzod a kameraban az ujjad, a beallitasban van egy objektum kovetes nevu pont, elvileg azzal lehetseges az izgo-mozgo dolgokat, szemelyeket fotozni. Nemtom, nem probaltam ezt. Nekem pro modban eddig sikerult mozgo dolgokat megorokiteni, igaz azok kicsit tavolabb voltak
-
Bodor
veterán
válasz
bekebazsi #14141 üzenetére
Én is sokat gondolkodtam azon (teszteket , fórumokat olvastam, fotókat néztem), hogy Honor 10, Mate 20 Pro vagy ezt a készüléket vegyem, és végül is nagyon sok minden a Mate 10 Pro felé döntötte a mérleg nyelvét, és egyáltalán nem bántam, meg. 3 hét tapasztalat után azt mondom, hogy megérte a pénzét. Annak meg külön örülök, hogy frissítésekkel megkapjuk a legújabb képességeket is.
-
-
golyós
addikt
válasz
bekebazsi #14116 üzenetére
+1 a Mate-re.
Most jön a frissítés ami taralmazza a P20pro kamera + szolgáltatásait, éjszakai fotózásnál a képstabilizálást és Gpu booster is jön majd az Emui 8.1-el.
Ki lehet fogni pár hónapos készülékeket, de figyelj a gyári garanciára, hivatalos forgalmazótól legyen.
Az útóbbi pár nap tapasztalatai alapján az sem baj ha rákérdezel a bootloader zárt álapotára illetve, hogy kértek-e már hozzá nyító kódot, mert ha igen akkor megszünt a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest