- Ivqkzy-: Eddig
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbálnám a százalékos kijelzést, de nekem nem engedi átírni ezt a fájlt. (Rootolva van a telefon.) Valakinek van ötlete?
Néhány egyéb kérdés, ami fölmerült:
- a trémobilos ki- és bekapcsolási animációktól próbált már valaki megszabadulni?
- újabban a gmail csak wifin hajlandó szinkronizálni. Hogy lehetne elérni azt, hogy a mobiladaton is megtegye? Tudtommal nem változtattam a beállításokon és a múlt héten még ment. -
Hovi
aktív tag
válasz
bazsimano #2572 üzenetére
Átírtam a fent említett beállítást, s sajnos nem változott az akku kijelzése.
Más:
Launchert váltottam. Visszatértem a jó öreg Launcher Pro-hoz. ÉS! Itt is újraindítás után ugyanazon widgetek eltűnnek. Pedig minden alkalmazás a belső tárhelyre van telepítve.Megint más: Hétvégén kíváncsiságból jegeltem a térképet. S lás csodát: reggeltől az akku 68%-on áll. Az anyja istenit. Ma azt csináltam, ha kellett a maps (pedig sokszor szokott kelleni) akkor TB kiolvaszt, majd használat után jegel. Ok, hogy óccsó pénz a telefon (relatíve) de kezdem utálni. Nagyon utálni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest