Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dancskaa #614 üzenetére
Vele mindig meg voltak a közös pontok, ez nem is vitás. Én mindegyik felületet szeretem. Sőt, maga az iOS is bejön. Az elején, amikor megvettem a P7 -et, akkor böngészgettem ezerrel, hogy jaj mi ez a felület, gyorsan cseréljük le, aztán 1 - 2 nap és rájöttem, hogy imádom. Nekem egyébként még a HTC féle Sense 6 -os UI is bejön.
Én igazából azt szeretném, ha az emo elmenne a teljes vagy szinte teljes személyre szabhatóság irányába. Olyan megoldások, mint az LG -nél voltak, hogy az alsó szoftveres gombsort lehessen variálni, esetleg + 1 funkcióval bővíteni. Én abban látnám a jövőt, ha a különböző UI -k elmennének abba az irányba, amit profibb launcher -ek tudnak, hogy teljesen egyedivé tudod varázsolni a telefonod, mint a Buzz -nál. Persze nem biztos, hogy ők ugyan így gondolkozonak
Nem is dobja meg feltétlen a méretét, mert ha online hozzáférhető több tartalom (gombok, ikonok, navi sávok...stb.), amiket aztán úgy variálsz ahogy akarsz (méretét is), akkor szerintem az nagyon nagy dobás lenne. Persze nem hiszem ilyen benne lenne, de örülnék már a törekvésnek is.
Na de az a WP féle butított felület...na az kritikán aluli. Viszont ha jók az információim, akkor abban is lesz némi változás, valami ilyesmi irányba: Winp
Amúgy én G2 -n és POP C7 -en is az emu -t emuláltam, szóval nem vitás a hozzáállásom
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest