- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mind a két előre telepített levelezőt használtam, de én is a simát preferálom. Egészen egyszerű oka az, én azt vettem észre, hogy gyorsabb. Tehát olyan hiba amit leírtál nálam nem volt.
Azt mondjuk ne felejtsük el, hogy hátlapi 13 mp -s "szerkezet" miatt olykor 8 megás képekről is beszélhetünk. Az általad említett, hibásnak írt jóval lassabban kezeli ezt a funkciót, illetve többször volt nála torlódás is, ha több mail -ben szerettem volna több képet küldeni. Még jobban lassította. Simánál nekem sem volt ezzel problémám, de a kép mérete elég rendesen befolyásolja a feldolgozási és elküldési sebességet telefonról, ez nekem is feltűnt. Viszont ahogy írtam akkor sem lett sikertelen a küldés. Mind a kettő előre telepített mail kezelő.
Ettől függetlenül lehetett rossz a működése, ilyenkor újratelepítés vagy törlés segít a problémán.
Amúgy még mindig weboldalról a leggyorsabb elküldeni, de komplikáltabb is.
UI.: A hibásként említett volt hogy 5 perc alatt küldött el egy képes üzenetet, torlódással több üzenettel és képpel lehet egy óra is a teljes siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest