- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igaz, 2G kontra 3G elég nagy különbségeket eredményez aksi zabálásban.
Most éjjel 20% -ot evett Ultra módban, futó alkalmazások és net nélkül, persze 3G alatt. 2G alatt persze simán menne egyjegyűre a "romlás", ami mondjuk ez esetben simán kivitelezhető, mert általában ha valaki alszik, akkor nem használja a telefon funkcióit, ergo akár ki is lehetne kapcsolni
Viszont okos, nekem ez a G-s dolog eszembe sem jutott, pedig kézenfekvő.
Éjjel lazán megoldható a kímélés, de nappal nekem dolgoztatnom kell rendesen. Szomorúnak tartom, hogy az újabb telefonoknál inkább arra mennek rá, hogy tudjunk játszani ezekkel a lehetőségekkel, kikapcsolgatásokkal, aktiválgatásokkal, ahelyett, hogy normális aksikat csinálgatnának. Úgy gondolom, hogy utóbbira is adott lenne a lehetőség technikai téren. Én el tudnám viselni azt is, ha másfélszer vagy 2x ilyen vastagok lennének a telefonok, a használhatóság előnyére fordítva.
Amúgy én 1 hét alatt jó ha 30-40 percet játszom a telefonnal, ezen a téren ritkán használom ki. A nagy játékosoknak mindjárt átváltozik a telefon vezetékessé, típustól függetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest