Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Igaz, 2G kontra 3G elég nagy különbségeket eredményez aksi zabálásban.

Most éjjel 20% -ot evett Ultra módban, futó alkalmazások és net nélkül, persze 3G alatt. 2G alatt persze simán menne egyjegyűre a "romlás", ami mondjuk ez esetben simán kivitelezhető, mert általában ha valaki alszik, akkor nem használja a telefon funkcióit, ergo akár ki is lehetne kapcsolni :D Viszont okos, nekem ez a G-s dolog eszembe sem jutott, pedig kézenfekvő.

Éjjel lazán megoldható a kímélés, de nappal nekem dolgoztatnom kell rendesen. Szomorúnak tartom, hogy az újabb telefonoknál inkább arra mennek rá, hogy tudjunk játszani ezekkel a lehetőségekkel, kikapcsolgatásokkal, aktiválgatásokkal, ahelyett, hogy normális aksikat csinálgatnának. Úgy gondolom, hogy utóbbira is adott lenne a lehetőség technikai téren. Én el tudnám viselni azt is, ha másfélszer vagy 2x ilyen vastagok lennének a telefonok, a használhatóság előnyére fordítva.

Amúgy én 1 hét alatt jó ha 30-40 percet játszom a telefonnal, ezen a téren ritkán használom ki. A nagy játékosoknak mindjárt átváltozik a telefon vezetékessé, típustól függetlenül :)

Új hozzászólás Aktív témák