Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cunaja addikt Na akkor most jön az igazság! Nálam soha nem lesz a telefonon Face, mert az én IME számomat ne tartsa nyilván a Face. Teljesen mindegy milyen account van rajta. Tönkreteszi a kapcsolatokat, mert az emberek szinte csak a Face-n társalognak egymással sajnos. Nincs játék, nincs foci, nincs tollas, nincs kirándulás. Van disco, van mozi és van Face. Annyira u.... hogy csak na. Ha nincs időd nem baj, a következő rom úgy lesz kiadva, hogy tuningolt build és mellékelve lesz az alap is, Viszont ezt az egyet még kipróbálhatnád amit írtam.   Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek. Ha zárolt a bootloader akkor ne fogjál bele semmibe, mert ha elrontasz valamit szerviz a vége. Más majd segít én mentem aludni. Unlocked ezt kell kíírnia a fehér képernyőn. A többiek majd segítenek.Jó éjszakát!  A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van. A V bet jelenti a vodát. Elvileg lehetne egyből B839 -re is menni, de csak nyitott bootloader kell. Azért, hogy feltudjam ébreszteni ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest