- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #4508 üzenetére
Nem egy telefonhoz csomagolnak egészen jó, használható fülest pl a Sony kimondottan jókat, a HTC is legalábbis a korábbi verziókhoz, a mostaniakról nem tudok, Az is megoldás lenne amit pl a az LG a nexus 4 esetében csinált, nem csomagolt hozzá fülest, és olcsóbb lett a készülék, aztán mindenki vesz hozzá olyant amilyent akar, De az hogy használhatatlan fülest csomagolnak hozzá teljesen érthetetlen és felesleges, szerintem legalábbis, mi ez ha nem hasba szúrása az egésznek ebből a szempontból.
-
Borg76
tag
válasz
Gulyopapa #4425 üzenetére
Egy hét használat után azt mondom ez egy remek telefon!Amire nekem kellett tökéletesen megfelel, és ennyi pénzért főleg megérte.Fagyás nem volt, a hangerő több mint elég, net hibátlan, akksi simán bírja egy napot, fényképező része is teszi a dolgát szépen, az első kamera meg..., egész más is skypeolni
Toknak a gyárit tartottam meg, nem a legszebb, de már vettem hasznát mikor sarokkal a betonra érkezet a telefon.
Azt hiszem marad még egy jódarabig a P6 -
-
monroe8609
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #3389 üzenetére
Nekem egyenlőre a gyári tokjában van, de valamilyen bőr tok megoldást keresek én is, a gond az hogy Pesten kívül sehol sem árulnak hozzá valót, még egy kijelzővédő fóliát sem, Győrben legalábbis nem. Rendelni lehetne de nem látom milyen élőben, és a szállítás majdnem annyiba kerül mint a tok vagy a fólia.
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #3379 üzenetére
Így van, de ezek már csak nevükben telefonok, ma már inkább mini személyi számítógépek amikkel történetesen telefonálni is lehet, sokan már telefonálásra használják legkevésbé inkább net,e-mail, skype, meg egyebek. De az biztos, olyan fotókat lehet velük készíteni ami a legtöbb embernek megfelel.
-
danjeee
csendes tag
válasz
Gulyopapa #3379 üzenetére
Az a baj hogy ezt annyiszor elmondtuk,de nem elégszer
Én már azt is hihetetlennek tartom ,hogy ez a muanyag lencse ennyit tud,és az átlagnak még ez is sok!
A másik ,hogy milyen játék nem megy rajta rendesen,de konyorgom ez 100e be kerul az S4 vagy a One meg 200ba ,ár érték arányban a P6 nagyon odabax,csak arra kell használni amire tervezték.
-
vg
addikt
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa #3130 üzenetére
Hűség ide vagy oda, vedd meg a P6-ot mert bár terveznek újabb modellt de mindig a felső kategóriába szánt első modell az igazi, abba mindent beleadnak mert be kell töri a piacra, ami utána jön az már csak ránc felvarrás lesz. Ez még mindenütt független, és ez is egy érték, a következők már nem lesznek azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest