Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jampop
tag
-
danjeee
csendes tag
-
-
vg
addikt
"Hm...nekem is TPLink-em van és eldobálja B111-el"
Amit még ki lehet próbálni az, hogy eldugod a ssid-et és sima wpa vagy shared key beállításra teszed a wifi hálózatot a routeren(ezek is jelszavasak nyugi). Nekem a régi Samsung Ace-m így napokig megy wifi-vel, a P6 is jól megy így. Amit még ki lehet próbálni, a wifi beállításoknál a telefonon a speciális menüpont alatt kikapcsolod a wifi alvó módot és esetleg a wifi optimalizálása opciót is és a normál energia gazdálkodást válaszod.
-
-
bkiky01
senior tag
Köszi, már megoldódott.
Más:
B116SP1-ben működik az only 2g, de hogy az Értesítési Panelt miért nem tudom aktiválni az valami rejtély..
Rá tudok menni, de szürke, ahol aktiválni lehetne..
Build.prop-ba nem találtam rá megoldást.. Már arra is gondoltam, hátha valami plusz app kell hozzá, ami nincs a B115-ben és B116SP1-ben sem.. ha valaki tud róla valamit ne tartsa magába..
B111-ben működik??
Várom a megoldásokat.. -
okoska74
senior tag
Nálam a B111 -en nem működik a build.prop megoldás.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Vagy frissítsd az újabb romra és töröld a superusert.
Ez a Huawei nem úgy frissít mint a Samsung, hogy csak ezt meg azt, hanem a teljes rendszert lecseréli és ezáltal a root is ugrik. A rendszer beállítások és az user adatok szerintem a /d mappában vannak és ezt nem bántja. (Pillanatnyilag nem root -olt a telo ezért nem tudom pontosan megnézni, de valószínű)
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
Ennél meg olyan érzésem van, mintha csak ráhúzná a régire az újat...lehet ezért is van annyiféle bugreport.
Szerintem ez így is van.
Sima frissítésnél a build.prop ugyan megváltozik és a navibár ki-be kapcsoló is eltünik, de a navibár eltüntettető marad.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Szerintem a P6 nál ez úgy működik, hogy ahányszor elindul a telefon akkor tiszta davlik, cache wipe -vel indít. Ha megfigyeled, bármilyen alkalmazást használsz és bezárás nélkül újraindítod a készüléket nem fogja visszatölteni semmilyen formában. Neked kell újra elindítani. Bár én sem ismerem az eljárásukat. Ha túl nagy hülyeséget írok akkor bocsi, majd kijavít valaki okosabb.
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Köszönöm az okítást. Ez a 0 mappa a 4.2 -es sajátossága vagy mi a bánat? Mert a belső sd gyakorlatilag üres. Ezt egyébként sgs3 -nál vettem észre először, mikor Kelzsoca romját telepítettem. Ha visszaraktam gyárira nem találta rajta a fáljaimat, viszont ha újból felraktam Kelzsoca romját akkor megint megvoltak. Fájlrendszer különbségek lehetnek amit az egyik lát a másik nem ellenben nem bántják egymást.
[ Szerkesztve ]
-
-
heidrich
senior tag
-
okoska74
senior tag
Frissítés után nem árt törölni, vagy átnevezni a dload mappát, különben ha újra belépsz a recoverybe, elindul ismét a frissítési procedúra +1
-
heidrich
senior tag
most a 111-est akarom felrakni recovery-ből. 106 van fent.
de előtte csinálok egy gyari visszaállitást megnézem úgy.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
-
okoska74
senior tag
Tud, de módosítani csak ha root -olt a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Autós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest