- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Az mtz fájlt töröld le, mert nem fog működni.
Telefonon Témák/Kategóriák/Kevert/Zár stílusa, jobb felső sarokban nagyító, majd keress rá a "miui weather" szóra! Elméletileg az első találat lesz, arra katt, letöltés, majd alkalmazás. Ezután a zár stílusa ablaknál tudod testre szabni, ki/bekapcsolni a live weather walpaper-t, stb. stb.
Ehhez a lockscreenhez kell a már vasárnap linkelt BZ weather app is, mivel azzal dolgozik együtt...Illetve a linken amit a (#14556)-hszemben írtam, nem a letöltés PC-re, hanem a "Tolt a telefonra" gombot kell nyomni.
-
TomWexX
addikt
Január 1 óta csak a xiaomi téma tárhelyéről lehet beszerezni a témákat, zárképernyőket stb.. Használj chrome weboldal fordítót és regelj egy xiaomi fiókot. (hamar megvan, nem kell sok adat)
(#14563) gacsoi: Ez a megoldás már nem fog működni.
-
alexander12
aktív tag
nem tudom tulajdonképp mire kell, de én az sms backup+ progit használom amióta androidos telóm van.a google fiókba menti az sms-t, híváslistát és onnan vissza is lehet szinkronizálni, amennyit akarsz. több évre visszamenőleg megvannak a fontos, vagy kedves sms-eim, ami meg nem kell azt végleg is lehet törölni. rom csere után az egyik első app amit felteszek
-
duvi
nagyúr
Ha még aktuális a SIM sms probléma, akkor kukk meg EZT az appot. Lehet, hogy tudja ami neked kéne (nem próbáltam):
"Features:
- Export all SIM Messages to phone.
- Export all SIM Messages to File.
- Import all SIM Messages from File to Phone Memory.
- Copy one or many SIM Messages to phone.
- Remove one or many SIM Messages to phone."szerk: Akkor sorry! Majd nézelődök még...
-
TomWexX
addikt
Nekem ez van telepítve, majd azóta frissült a legújabbra.
Látom azóta problem solved!
-
TomWexX
addikt
Én már olyan infókat találtam hogy semmilyen androidos telefonon nem lehet az sms-eket a sim-re másolni.
Ezt a gyári rom egyáltalán tudta?
Alkalmazások közül is csak a copy from sim to phone memory van... Legalábbis egyelőre csak ilyet találtam.(#14526) gabancs: Nincs mit kifejteni... Sokkal komolyabb és több beállítási lehetőség van, amit egy nap alatt nem is lehet felfedezni. Most ettől az sms témától tekintsünk el, mert ez erősen egyedi eset...
-
-
TomWexX
addikt
+gabancs
Az animációkat 0.5x-re állítottad? A gyári energiakezelőt érdemes fagyasztani, a sok felesleges nyelvet törölni.(+ amire nincs szükséged)
A task managerben van egy clean masterhez hasonló memória pucoló, az indító pultban sok appot lehet kezelni. Greenify itt is ajánlott...
Egyébként meg persze hogy több memóriát foglal, hiszen sokkal okosabb mint a gyári rom, de könyörgöm, nem tökmindegy hogy 900 vagy 700mb szabad memória van?
Zenelejátszó: Mióta droidom van, soha nem a gyárit használom. -
arminlok
senior tag
Én eddig csak kétszer frissitettem de ezzel a B114 el megvagyok elégedve teljesen, épp ezért nem is akarok ilyen sorsra jutni, hoyga végén már emiatt legyen valami rossz mert midnent mindenre rápakoltam. Egy hibát fedeztem fel nem tul zavaro. Reggelente szoktam rádiot hallgatni és ha beakarom kapcsolni a wifit azt nem engedi
csak ha kikapcoslom a rádiot.
-
csillag1404
csendes tag
Én is Miui-t használok már nagyon rég óta, nekem a 4.3.21 van fenn. A hibája annyi hogy nincs benne magyar nyelv, meg a navibar fektetett módba néha "kifehéredik". De szerintem az eddigi legstabilabb Miui ami van P6-ra. Antutuba nekem hoz 15-16k-t. Egyáltalán nem lassabb a gyári rendszernél csak a fejlesztői beállításokba ki kell kapcsolni "Show rounded corners"-t, igazából ez leveszi a lekerekítést a kép széléről, de eléggé megdobja az effektek(animációk) gyorsaságát. Ennek a verziónak az akksi ideje is elég jó, levélnehezékként hoz 2-2,5 napot, de azért nyomkodás mellett is hozza lazán az 1 napot.
-
TomWexX
addikt
Ez konkrétan folyamatosan hibaüzenetet dobott, hogy xy alkalmazás leállt. + Nem magyar...
A 04 felettiek pedig már a B118CN/B120CN-re épülnek, azokhoz nyitott BL kell.Közben frissült a Téma összefoglaló!
A fényképezésről szóló rész átírva, MIUI rész bővítve, 1-2 már nem aktuális infó kiszedve, HYD52- betéve, KITKAT-ról kis infó beszúrva... Meg még valami, de most nem jut eszembe. -
TomWexX
addikt
Bocsi, linkelni akartam, az oldalt meg is nyitottam, de csak elfelejtettem.
Szóval WSM eszköztár, amiről már beszéltem többször is. -
TomWexX
addikt
Na szóval!
Emlékszem, és tartom amit mondtam.
Light manager Nekem telepítve van, nem merül jobban, és minden jelzés működik.
WSM tools+Mitools
A Mitoolst a WSM-en belül kell letölteni az online fül alatt. Ha használtál már Xposed-et, akkor ismerős lesz. -
gabancs
addikt
Tudom, hogy rootolt, de a clean master-nek nem tudok root engedélyt adni. Miért?
Van még egy pár kérdésem :-)A jobb felső sarokból nem lehet eltüntetni a szolgáltató nevét? Ha már ennyire testre szabható a Miui.
A képernyőzáron, hogy lehet feltüntetni az ébresztő beállításait? Eddig ugye a Holo lock alkalmazást használtam, most szedjem le a Miui-ra is? Miért nem fordul el az alap kijelző képe?
Hirtelen ennyi. -
TomWexX
addikt
Igen, ez való a MIUI-hoz!
XDA-n is fent van..
Ezt lehert hozzácsatolni az liveweather zárképernyőhöz is. -
gabancs
addikt
2 menü nem tiszta
5.Indítsd újra a telefont, és bootoláskor a hangerő fel gomb nyomogatásával tudsz belépni újra a recovery-be
Biztos, hogy a hangerő fel gomb kell? Mintha a le gomb rémlene
7.Futtasd a tisztító script-et (choose zip from external sdcard)
Melyik az a tisztító script?
-
TomWexX
addikt
1. Minden funkció működik, illetve a kesztyű mód alapból benne van, nincs ki-bekapcsolási lehetőség, egyedül a fülhöz emelő hívásfogadás nincs benne...
2. A TWRP nem írja felül a gyári recovery-t, a 3 gombos telepítés bármikor elindítható, a TWRP ha jól emlékszem megmarad. (én ma már 5x telepítettem újra 3 gombossal, mert valami nem akart összejönni.)
3. A 2-es pontban ott a válasz...
4. Egyetlen komolytalan bug van, az app váltónál a szabad memória ????-ből áll, de amint rányomsz az összes app bezárására kiírja rendesen az adatot. -
Mike88
senior tag
Pedig úgy néz ki. Nem vagyok otthon a szakkifejezésekben, szal nem tudom mi a helyes megfogalmazása annak, amit a jobb oldali gombbal lehet előhívni, ahol betudod zárni a futó programokat (van erre egyáltalán szó?), no innen ne "dobjátok ki" a wifi fixert.
Eddig tényleg úgy néz ki, hogy ezzel minden rendben. Sokszor használtam ezt miniPC-ken, pl. mk808 előszeretettel dobálta a wifit még a régebbi firmware-ekkel. -
gabancs
addikt
Így igaz! Ezért írtam, hogy én nem örültem a frissítéseknek. Igaz, hivatalosan egy sem az. De azért megdöbbentő, hogy egyik sem tartalmazott hibajavítást. A Bluetooth hibát görgették tovább. Továbbra sem értem, mi értelme ennyi kiadatlan verziónak. főleg, hogy nincs benne javítás? Akkor minek?
-
freemanone
addikt
Bizonygatja a hóhér!
Nem kenyérre kell, úgyhogy majd megveszi aki elhiszi és megelégszik az adásvételi/letiltás elleni szerződéssel, amiben kikötöm, hogy csak addig érvényes, amíg nem függetleníti a telefont, pontos dátumokkal stb stb.
Nameg már belefáradtam abba, hogy nincs up to date, vagy legalább közel up to date FRISS kernellel... innen kizárólag nexus-ra megyek tovább, illetve ha bejön a google terve, hogy lesznek gyártói telefonok google droiddal, akkor az árnyalni fogja a képet, de egyelőre kivárok. Amire kell, arra megfelel és teszi a dolgát, a többi csak úri kényelemből kellene, de azért örülnék neki ha elérhető funkciók volnának, mint pl a dupla koppintással történő ébresztés is. -
freemanone
addikt
Az a helyzet hogy ha nem frissül a kernel, akkor adom el a pibe.... és veszek egy randa de friss nexust. Engem nagyon zavar a telefon zártsága. Vásárlás előtt jobban utánna kellett volna néznem.
Pedig így is 1,5hónapig rágtam magamat rajta... Nagyon szeretem ezt a telót, de vannak funkciók amiket belehegesztenék, ha lenne rá lehetőség, de gyakorlatilag zárt az egész, a rohadt cryptoloader miatt, a régi kernel pedig ismételten nem igazán segít ezen terveimen.
-
freemanone
addikt
én is dolgozok...
dehát a teamviewer hatalma felülmúlhatatlan!
(ha az nem lenne akkor vpn server, home proxy stb... olyan nincs hogy nem oldom meg!)
Igen... sajnos a kernel tényleg régi és nagyon remélem hogy a goldfish miatt hozták ezt a kernelt, máskülönben az én szememben eléggé égő lenne a huawei-től ez a "hanyagság".
-
freemanone
addikt
Nem hát!
Attól, hogy a huawei beletúrt még sajnos egy régi elavult kernelnek számít. Épp ezért reménykedek benne, hogy a kitkat-et már nem merik ezzel kiadni.
Valamint a hozzászólás írójához is lenne 1-2 kedves szavam.... dehát sajnos nagy az állatkert és alacsony a kerítés, a maci is megszökött... -
-
marilllyo
veterán
Jogos. Többet is kipróbáltam már...de nekem mindegyik custom rom valahol bugos volt. Általában a gyári romok híve vagyok. A gyártó nem hülye...a soft amit kiad rá annak megbízhatóan kellene működnie. Engem csak az előre feltelepített felesleges reklámprogramok szoktak zavarni. De gyorsan meg lehet tőlük szabadulni. Az alapvető specifikációin egyik rom sem tud nagyot változtatni...pl kamera...stb. Kétlem, hogy a 4.4-től majd eldurran az agyunk mert akkora változások lesznek. Nehogy rosszabb legyen.. Van a családban egy Xperia GO meg egy U. Mindkettő anno megkapta az ICS-t de...sajnos nem bírják
U-ra még vissza tudtuk rakni a 2.3.7-et azzal majdhogynem tökéletes...de a go-t még rootolni sem tudtam....és zavaróan lassabb az ics alatt.
-
gabancs
addikt
Túl drága szórakozás lenne. Ennyit nem ér. De ha őszinte akarok lenni, akkor se mennék, ha fizetnének. Minek? Megnézni az újdonságokat? Majd meg nézem, ha megjelenik, úgy is csak akkor lehet megvenni. Ráadásul már van egy ütős telefonom, ezt már nem nagyon tudják űberelni.
-
marilllyo
veterán
-
Solad
addikt
Tok nélkül használom. Itthon mellettem az asztalon, ha megyek valahová, akkor a kocsiban a rádió alatti tárolórekeszben. A köztes időkben kabát belső zseb. Leejtés, ütés nem volt.
Tudomásom szerint a hátlap is más anyagú a fehér készülékeken, lehet hogy nem csak az. Sajnos vodánál csak fehér van
-
okoska74
senior tag
Mélyen tisztelt Nimda fórumtárs!
Nem tudom, hogy volt -e már s3 -ad? Mert ha a P6-ra úgy kell vigyázni mint a hímes tojásra, akkor az S3-at csak vitrinbe lehetne tárolni.
De persze egy természetes óvatosság ennél sem árt.
Én az S3 -omat adtam el és választottam a P6 -ot pont ez okból kifolyólag. -
duvi
nagyúr
Ebben igazad van. Valóban előfordul több felhasználónál interferencia (sok esetben a tudtukon kívül). Többek között kettőnknél is kimagaslóan nagy a wifi zaj. Viszont szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy ugyan ezen routerek és környezeti hatások esetében, más eszközök stabilan tudnak kapcsolódni és tartják is a jelet. Nálam pl. több mobil, laptop, tablet működik gond nélkül a háztartásunkban. Ezek közül egyedül a P6 dobja el (ha ritkán is) a wifi jelet. Mivel eddig nem derült ki egyértelműen, hogy mi okozza ezt a hibát ( szerintem szoftveres hiba lehet), ezért jobb híján összegyűjtjük a rendelkezésünkre álló adatokat és megpróbálunk ezek alapján megoldást keresni. Természetesen amennyiben nincs rá igény, abbahagyom az adatgyűjtést.
-
kecskebégető
aktív tag
-
freemanone
addikt
-
missz
tag
Mint minden mas, igy a nagy ifonok is
....samsungrol nem is beszelve...
Szamomra megizhato keszulek nagyon jol beallt uzemidovel , nem kell fullra pakolni mindennel.... azt hittemmegbanom a razr i cseret..., mert eddigi legmegbizhatobb telom volt.... de mar veri a p6, talan az akku ido egyfoma, de mnden masban ap6 a jobb....de hat ugye kinek a pap....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest