Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borg76
tag
Rendeltem egy ilyen telót, próbáltam alaposan utána olvasni.Xperia SP volt a másik jelölt, remélem nem bánom meg, hogy a P6-ra esett a választás
Sok telefonálás, netezés, fotó, videó lenne a fő profil, ahogy néztem erre teljesen jó lesz.Játék annyira nem érdekel. -
Borg76
tag
válasz Gulyopapa #4425 üzenetére
Egy hét használat után azt mondom ez egy remek telefon!Amire nekem kellett tökéletesen megfelel, és ennyi pénzért főleg megérte.Fagyás nem volt, a hangerő több mint elég, net hibátlan, akksi simán bírja egy napot, fényképező része is teszi a dolgát szépen, az első kamera meg..., egész más is skypeolni
Toknak a gyárit tartottam meg, nem a legszebb, de már vettem hasznát mikor sarokkal a betonra érkezet a telefon.
Azt hiszem marad még egy jódarabig a P6 -
Borg76
tag
Megnéztem már ezt a tesztet.Valóban kicsit gyengén szerepelt a P6, de amire kell bőven jó és ez a lényeg..
Ennyi pénzért meg a szifonnak dslr minőséget kellene produkálniGulyopapa: Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Borg76
tag
Erős használat mellett, 1 nap a reális akku idő, 2 napig max akkor bírja ki ha alig használod.
-
Borg76
tag
válasz freemanone #8269 üzenetére
A B607 frissítéshez.Az akku idő pozitív irányba változott, megjelent egy új menüpont (legalábbis nekem eddig nem volt), nagy fogyasztású háttéralkalmazások, ahol külön lehet kijelölni mit szeretnék bezárni.A telefon gyorsabban reagál, programok gyorsabban indulnak, pl. skype, böngésző..Mást még nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Borg76
tag
válasz monroe8609 #12576 üzenetére
Van.
-
Borg76
tag
válasz monroe8609 #12579 üzenetére
Boltba.
Viccet félretéve, a pontos nevét nem tudom, azt hiszem sima 3.5mm jack mindkét vége.
Auchanba volt valami kemény 350 forint.[ Szerkesztve ]
-
Borg76
tag
válasz monroe8609 #12581 üzenetére
Pont így néz ki:
-
Borg76
tag
Részemről teljesen elégedett vagyok a telóval .Játszani nem szoktam, másra meg több mint elég.
Én is hirdetem, mást is szeretnék kipróbálni, nem a csalódás motivál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest