Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Még annyit, hogy:
nem általános hiba a lilulás, azaz csak a készülékek pár százalékánál jött elő, de mindenképpen garanciában javítják, ha hardveres hiba... (én még megvárom a következő szoftverfrissítést...)
Ezért azt mondom, ne általánosíts. Kifogtatok egy lilulós készüléket. Ez van. Gari ha van, megoldhatjátok. Ennyi. -
spawn21
veterán
Bárki, bármilyen telefont vesz, kompromisszumot kell kötnie bizonyos dolgokban.
Próbálok listába rakni, nem elfogultan. A hátam mögött elég sok tapasztalat van. Szóval, ezt úgy próbálom leírni, ami szerinte mínusz. Csak is a mínusz.HTC: 1 kamera (ha van némi sütnivalód, és értesz a beállításokhoz tudod használni )
2 illesztés, de ha vészes cserélikLg csúnya kezelőfelület (és itt nem érdekel, hogy launchert teszek rá,és kész)
minőségileg kifogásolható ház. Hajlamos a kamera körüli burkolat kattogni, és benyomható
bugos rendszer (volt ilyen telefonom, ezért írok ilyet)
kijelző kalibráció. Olykor máshol érzékelt
lg support -
HUTCHDB
nagyúr
ÉN:
"Ez az előbb felvetett lilulás is egyeseknél van, de megtennéd, hogy egy olyan képet betennél ide, ami lilul, és E MELLETT ÉRDEMI dolog is van rajta?
Nem lesz ilyen.
Ha sötétben fotózni kell, akkor eleve gond van, de ha mobillal belevágunk, akkor legalább vakuval tegyük."TE:
"Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész."ÉN:
"Nem értem, akkor ha nem a lilulas miatt írtad, hogy nem kellene a one, akkor mire értetted?"TE:
"Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene."Össze vissza beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest