Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
M0ng00se
üzenetére
Hogy kijön-e a vásárolandó készüléken - és mikor - a hiba, az nagy lutri. Én rászántam magam, és kicseréltem a kamerát (az aksival együtt akartam, de abbl hibásat kaptam sárgaföldről, inkább hagyjuk...) - kivitelezhető mutatvány, de semmi garancia nincs rá, hogy igényesen és utána is vállalható állapotban szét tudod szedni a készülékházat. Én egy új komplett hátlapot is rendeltem hozzá, mert egyrészt csúnya volt, másrészt számítottam rá, hogy az eredeti kuka lesz mire leszedem. Igazam lett, és ugyan sok odafigyeléssel és megfelelő türelemmel ki lehet cserélni, nem egy életbiztostás. A csere óta amúgy én is sokat nyúzom a kamerát, azóta nem lilul, szépen működik, bár a berendelt pótalkatrész színhűségével van egy kis bibi, de annyi baj legyen, működik és nem lila.
-
Derrewyn
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- iPhone 15 256GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4605
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Pixel 7 pro 128/8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest