Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is

-
osztraksajt
őstag
Nem mondanám hogy keveset ismer. Nekem a Samsung TV-t, és az onkyo erősítőt kapásból kezelte, de ha nincs benne 100 féle tv márka akkor egy se.
Blinkfeedben van pár magyar oldal, de bele lehet csatornázni a google+-t abba pedig már elég sok tartalmat lehet követni, nekem pl emiatt nem is kell hogy legyen dedikált magyar blinkfeed tartalom.
-
Colani
tag
en is s4ről váltottam és eszem ágaban sincs visszatérni a samuhoz....fényévekkel jobb anyag használatban hangzásról ne is beszéljünk...

kezelhetőség terén is sokkal letisztultabb egyszerübb mint a touchwiz...ez az én véleményem gondolom a samusok pont forditva látják ezt a dolgot

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OTP Bank topic
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.
/