Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is

-
osztraksajt
őstag
Nem mondanám hogy keveset ismer. Nekem a Samsung TV-t, és az onkyo erősítőt kapásból kezelte, de ha nincs benne 100 féle tv márka akkor egy se.
Blinkfeedben van pár magyar oldal, de bele lehet csatornázni a google+-t abba pedig már elég sok tartalmat lehet követni, nekem pl emiatt nem is kell hogy legyen dedikált magyar blinkfeed tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.