Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989
üzenetére
En egy ev utan is idönkent azon kapom magam, hogy ezt csinalom..

Mas: Ma azt vettem eszre, hogy roamingban nem jelezte az üzeneteket (fb messenger konkretan), rendesen volt mobilnet, szinkronizalas, ha megnyitottam az appot, akkor ott volt az üzenet, de nem jelezte, hogy megjött.
Valaki tapasztalt mar ilyent? Igaz valoszinü ez az adott romnak tudhato be, de gondoltam azert megjegyzem.
Meg erdekes modon az avast tüzfala sem müködött, bar azt lehet csak a titanium kocolta össze valahogy a visszaallitasnal, majd bekonfiguralom ujra, aztan meglatjuk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Valaki tapasztalt mar ilyent? Igaz valoszinü ez az adott romnak tudhato be, de gondoltam azert megjegyzem.