- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem vettem sertesnek.
En is csak tenyeket közöltem es ahogy Te, en is pont azt irtam, hogy tularazott es böven van nala jobb ezert az arert, de ettöl meg nem rossz.
Mellesleg a Turbine nem Dre füles, csak "siman" Monster.
De egyebkent eszrevettem mar, hogy ezen a forumon mindenki elöszeretettel szolja le a Beeatseket meg Monstereket, ami valahol jogos is, föleg a hozzaertöbbektöl, de ez most kb olyan, mintha azt mondanam, hogy az AKG szar, mert az alsobb szegmensbe gyartott fülesei ugyanolyan szarok, mint minden mas gyartonak.
Anno olvasgattam teszteket, head-fin, meg egyket hasonlo oldalon sem irtak rosszakat a Turbinerol.
En kb 30k-nak megfelelö euroert vettem az enyemet, nem azt mondom, hogy olcso volt, de az en zenei izlesemhez teljesen jol passzol es szerintem jol is szol. Persze azert hozzateszem, hogy ha akkor, amikor vettem, tudtam volna a Shure-rol, akkor valoszinü most egy olyant hasznalnek..
Pont 1-2 honapja szart be mostohatesom monster fülese, bevittem a boltba ahol vettem, elküldtek "szervizelni" aztan közöltek, hogy nem javithato, visszafizetik az arat (nem tudtak ujat adni). Az mar engem nem erdekel, hogy ök hova küldik, mit csinalnak vele, en visszavittem oda, ahol vettem..Na de nem akarok offolni ugyhogy be is fejeztem, csak a velemenyem irtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest