- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reddevil84
tag
Igen elvileg mindent kiválasztottam... international is... Lehet nem jó a zip vagy a franc tudja...
Köszi a linketElég lassan jött lefelé a netem miatt ezért addig feltettem az M7_Sense7_Artmod 10.0-át
stock kernelt választottam ki,mert ezekben a kernelekben még új vagyok nem akartam elszúrni semmit!
Felment minden gond nélkül... működik a teló isAz lenne a kérésem kérdésem,hogy az álltalad ajánlott insertcoin jobb-e ennél,főleg,hogy az artmodon még 5.01 droid van....
Ha igen akkor addig nem lakom be a telót és akkor felteszem az coint....
Ezekkel a kernelekkel mi a helyzet melyikeket szabad feltenni? Ugye az artmod-nál volt vagy 3 lehetőség...
Az insertnél is van vagy az csak stock?Ha már egyszer főzök szeretném a legjobbat kihozni a telóból ezért kérdezek ennyit most!
Ha elkapom a fonalat és megértem akkor menni fog minden magától!Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest