- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
#94649600 #36567 üzenetére
Nezd, attol, hogy Te dragan vetted, egy ket es fel eves konstrukcio hasznaltan, raadasul huseggel nem fog tobbet erni 50-55 ezer forintnal.
A felulet izles dolga, nekem 4.4-gyel jobban tetszett, de a jelenlegi gyorsabb, a kamera gyengesegerol is olvashattal mar a megjelenest kovetoen. A hardverben nem tudom mi gagyi, nyilvan tisztaban kell lenni azzal, hogy nem mai konstrukcio, de boven megallja a helyet ha nincsenek extrem igenyeid. Akksi megintcsak felhasznalofuggo. Ezzel egyutt megertem, hogy neked nem jott be a keszulek, a jovoben erdemes korultekintobben beleugrani egy keszulekhusegbe, de most sokat nem tudsz csinalni, a szolgaltato nem fogja a kedvedert masra cserelni a telefonod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest