Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Mostanában a One m7-em furcsán viselkedik töltés közben, van, hogy hiába dugom be a töltőt, nem tölt. Most észrevettem, hogy mi lehet a hiba: a csatlakozóalj valamilyen oknál fogva egy pár milliméterrel beljebb csúszott, emiatt gondolom, nem mindig érintkezik jól... Fogalmam sincs, hogy mi történhetett vele, mindig nagyon vigyáztam arra, hogy finoman rakjam fel a töltőre. Az elmúlt másfél évben vagy kétszer esett le töltés közben, sajnos annyira rövid a kábel, hogy magasabb pontokra a lakásban nem tudom elhelyezni a telefont, ha éppen tölt.
Ha jól tudom, a telefonra 3 év garancia van, 1 évet vállal ugye a HTC, a maradék kettőt pedig a T-Mobile. Az 1 év sajnos már letelt, tehát marad a T által vállalt garancia. Ezt a problémát vajon tudják orvosolni garancia keretében? Ha nem, akkor van ötletetek arra, hogy kb. mennyibe kerülhet? A szervizelésnél hogy megy a dolog, bemegyek a T-be, és ők onnan eljuttatják a hivatalos HTC szervizbe?Bocsi a sok kérdésért

A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Napelem
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest