- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy t-mobileos one, júniusba vettem, elég sűrűn előfordul, hogy max térerő mellett csak smst kapok arról, hogy valaki keresett. Napokba meg észrevettem, hogy vonatozás közbe, ahol az eddigi összes telefonommal volt térerő a one-al nincs (régen vele is volt). Motorozni mentem szombaton, és a környékünkön semelyik kisebb településen se volt térerőm. Másik tmobileos telefon meg maxon volt. Mekkora a valószínűsége, hogy elhajtanak egy olyan városban ahol mindig van térerőm, hogy semmi baja se a telefonnak se a sim kártyának? Csak tényleg az az érdekes régebben ilyen sose fordult elő a kis településeken se és másik tmobileos telefon meg maxon van amikor nekem jelem sincs. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest