Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Mar lassan 8 honapja vagyok HTC One (M7) "boldog" tulajdonosa! Az ebay-en vettem, mint T-Mobil-os telefont.
Az elozo telefonjaimnal nem haboztam root-olni es nem "gyari" ROM-ot hasznalni, ami jo is volt tobb szempontbol, de kemenyen visszautott a garancia elvesztese miatt...... A mostani problemam a szolgaltato valtasanal adodott, mivel ugyanannyi havidijert jobb szolgaltatast kaphatnek. Igy kenytelen voltam root-olni, stb. a telcsit Android 4.4.2, Sense 5.5, ViperOne 5.0.0 ROM-ot kapott, amit (egyenlore) nem is bantam meg. Javult az akksi "teherbirasa", a rendszer simulekonyabb lett, gondolkodom egy jo kernel telepitesen is, amivel tovabb javulasra szamitok. Remelem nem vagyok egyedul es mas is eleg bator nem "gyari rendszert" hasznalni, igy megoszthatom tapasztalataimat mas HTC One tulajdonosokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest