- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Rokonomnak van ilyen a Ray Sonyjához, de a One-omra nem dugtam még rá. Egy biztos, a kialakítása valami rettenet, aki eddig a fülébe rakta, mindenkinek kiesett, így porfogóvá vált. Több méretű fülpárna nincs hozzá. Fémnek fém, így az átlagnál több a súlya, de ehhez hozzájön a nyakhoz felpakolt távirányító, így túl nehéznek is éreztem az egyik oldalon. Ha megmoccantam, érezhetően húzta ki magát a fülemből. A hangja amúgy az árához képest kellemesnek tűnt, nem dominált egyik tartomány sem túlzottan, igaz, csak pár percig nyúztam. Már régebben volt, sajnos nem rémlik, rádugtam-e a Desire-ömre, így a HTC-vel való kompatibilitásról nem tudok jelenleg nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest