- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FGyula30
aktív tag
válasz
HUTCHDB #21388 üzenetére
Na erről beszélek: ha vkinek az ismerősének jól csinálták meg, akkor már általánosít az ember, én is hajlamos vagyok rá. Beírod a keresőbe h szervíz és oldalakon keresztül lehet olvasni a negatív véleményeket, kritikákat. Elvétve van pozitív vélemény.
Mióta átkerült a csehekhez a javítás, azóta lentebb ment a színvonal. Cikk is volt erről a Ph-n ha jól emlékszem.
Amúgy én örülök annak h többeknek van pozitív tapasztalata, ez lenne a normális. Én csak arra világítottam rá, h ez nem mindig van így és kis dolog miatt nem éri meg a több hetes huzavona, kockáztatva az egyébként kifogástalan állapotot.Ezt kitárgyaltuk. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Disney+
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest