- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saky1
csendes tag
válasz
shadowcam #21313 üzenetére
Ma akartam megvenni Telenornál a készüléket, de sajnos olyan problémával találkoztam, hogy egyszínű háttérnél, vízszintes halvány fekete csíkok jelentkeztek a képernyő teljes felületén! Volt valakinek már ilyen hibája?
Felhívtam a HTC ügyfélszolgálatát, de ők se találkoztak ilyen hibával azt mondják kérjek másikat, csakhogy ez volt az utolsó darab. Egyébként érdeklődtem náluk kijelzőcsere ügyben, hogy mennyire tudják szépen szétszedni. Azt mondta roncsolásmentesen javítható a készülék, amik a neten terjednek rémhírek "gányolásról", az nem szakszerviz műve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest