- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
Steve1207 #20678 üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest