- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest