Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• goom

senior tag

Szép jó estét mindenkinek!
    Kívülállóként ugyan, de beköszöntök hozzátok. Kedves jó barátom a napokban lett gazdája egy ezüst készüléknek, és rám bízta a telefon "belakását", telepítését. Valamelyest Android-ismerő és használó vagyok (jelenleg SGS2, korábban Desire), de néhány kérdésem felmerült, amikben segítségeteket kérem.

1. A készülék bekapcsolásakor - szerintem - igen hangos bejelentkező hangot játszik le. Eddig nem találtam: lehetséges ezt halkítani vagy ki is kapcsolni? Ha igen, hol?
    2. Friss Apex Launcher-t tettem rá, de itt sem (és a a Sense felületnél sem) találom: van-e lehetőség a futó programok listáját megtekinteni, esetleg ott be is avatkozni ("kilőni")? Ha igen, hol?
    3. Barátom bőrtokot is szeretne hozzá: hol, melyiket érdemes választani? Esetleg van-e más vagy jobb szerintetek?

Három nap után egyébként már látom, hogy kis híján zokogva fogom visszaadni neki... Fantasztikus készülék: külső-belső értelemben egyaránt. Kedvelem az S2-esemet, de pl. Wifi és GPS terén nagyságrendekkel veri... És jóval "smooth"-osabb, gyorsabb - meg hát az anyagminőség sem ugyanaz. Használjátok egészséggel, becsüljétek meg! :)

Új hozzászólás Aktív témák