- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Nekem ez az első HTC-m, és az újdonság varázsa miatt nagyon tetszik!
Azért felfedeztem pár hibáját, remélem a lista nem fog a végtelenségig duzzadni, mert akkor hajlamos vok eladni telefonokat, ha tartósan felidegesít!
Egy cikk a típushibákról itt!- Sajnos a statikus zaj nálam is előfordul hívásnál, de ez miatt nem cseréltetem, mert a másik felet így is jól hallom, majd megszokom. Zenénél mondjuk még nem próbáltam.
- Illesztési hézag is van minimális, de por talán nem kerül a gépezetbe... Ez a hangszóró betétek velejárója sztem.
- ami még kicsit zavar, hogy a kamera részénél furcsa hangot ad a hátlap, ahogy leteszem egy felületre, majdnem csörgőt, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Olyan kongós. Remélem az objektív nem fog szétesni!A rendszer viszont iOS után is megelégedésemre szolgál, villámgyors, és jól teszi a dolgát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest