- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
Nekem személy szerint tökéletes telefon...
Végre nyugodtan vállalható akku idő...
A kamera nekem tökéletes... Csodálatos éjszakai képek... Most őszintén! Hány átlagos felhasználó akar
a sok megapixelből kisebb képet kivágni?? 1/500?? Na ők vegyenek 13Mpixeles telót!
Design, anyaghasználat hibátlan...
Maradt a 4,7" :-)Szeretem amúgy vicces, hogy amiben a One X verte az S3-at az a túloldalról nézve természetesen szubjektív (design, minőségérzet Sense, stb..) De amiben az S3 volt jobb (cserélhető akku, bővíthető memó) az a napnál is világosabb, hogy "nyilvánvalóan jobb". Kíváncsi lennék, hogy hány ÁTLAG S3 user cserélgeti az akksit, meg toldja meg a 32-64 gigáját még egy sd-vel...
Nos akkor az én véleményem is szubjektív... Az S IV ránézésre egy játéktelefon ehhez képest...
Vigye csak a sok lakkozott műanyagot a nagy többség, legalább nem lesz "Fila táska feelingem" ezzel sem!
Tudom, leülhetek, egyes.. Természetesen eszem ágában sem volt megsérteni egy Samsung tulajt sem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest