Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Akkor el lehet vele tökölni, mondjuk ha lenne mindenről műszaki rajz minden mérettel sima ügy lenne, de ahogy te csinálod az kicsit kemény.
Lehet el kéne kezdenem komolyabban foglalkozni ezzel mert műszaki rajzolás/modellezéssel akarok foglalkozni, pár referencia munka meg nem árt ha van gondolom.
Suliban nagyon az alapokat tanultuk csak +inventor cam -
westcoastog
veterán
Akkor lenne még mit tanulnom, egyszerű kis fémalkatrészeken kívül nem nagyon rajzoltam még mást.
Volt mindenhez méreted vagy előre elkészített modellek voltak? Textúrázást hogyan lehet így megcsinálni?
Google sketchupban akartam gépeket rajzolgatni de megette a gépet mikor egy gtx480-at akartam alaplappal házasítani.
Gondolom lehetett letöltögetni ilyen sata csatlakozókat például, aztán berakod mint egy csavart, nem? -
westcoastog
veterán
Milyen programmal rajzoltad? Csak nem inventor?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest