- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
A fenykepezett fotok alatt talalhato album elerhetetlen, pedig szivesen megneznem azt is.
Nagyon jo kis haz sikeredett, magam is szivesen atkoltoztetnem a "nagy" gepemet ilyen kicsi hazba, csak sajnos full-atx alapon nem kaphato nekem megfelelo haz. -
HookR
addikt
válasz
westcoastog #18 üzenetére
Hát nosza! Csak elszántság kell hozzá és sok szabadidő.
-
westcoastog
veterán
Akkor el lehet vele tökölni, mondjuk ha lenne mindenről műszaki rajz minden mérettel sima ügy lenne, de ahogy te csinálod az kicsit kemény.
Lehet el kéne kezdenem komolyabban foglalkozni ezzel mert műszaki rajzolás/modellezéssel akarok foglalkozni, pár referencia munka meg nem árt ha van gondolom.
Suliban nagyon az alapokat tanultuk csak +inventor cam -
HookR
addikt
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Akad néhány, amit úgy töltöttem le készen (pl. Molex Mini-Fit, PCIe, SATA, HDMI, DVI csatlakozó, CPU és DDR3 foglalat - ezek többnyire feleslegesen túl részletesek is
) és csak a formátum átkonvertálása után szorultak kisebb szépészeti beavatkozásra, de többnyire saját modellek. Van amit szabvány doksi alapján (pl. ATX, PCI-Express), van amit tolómérő segítségével, és olyan is, amit csak a neten fellelhető befoglalóméretek és a megfelelő szögű, nagy(obb) felbontású fotók alapján modelleztem (pl. Scythe Slip Stream Kazemaru2 140mm, Scythe Big Shuriken, Scythe Kozuti, Thermalright TY-147).
Textúrázáshoz a 'Decal' funkcióval érdemes ismerkedni. Javaslom a beépített tutorial-t, vagy akár Youtube videókat a program különböző funkcióinak elsajátításához.
Én is többször igyekeztem megbarátkozni a Sketchup-pal, főleg a Sketchup Component Collection*-ben fellelhető alkatrészek miatt, de kínszenvedés az Inventor-hoz képest. Az előbbi egy Dacia Logan, míg utóbbi Mercedes S-Class.* Ezzel amúgy óvatosan, mert tele van pontatlan modellekkel, hiába a csábító kínálat!
-
westcoastog
veterán
Akkor lenne még mit tanulnom, egyszerű kis fémalkatrészeken kívül nem nagyon rajzoltam még mást.
Volt mindenhez méreted vagy előre elkészített modellek voltak? Textúrázást hogyan lehet így megcsinálni?
Google sketchupban akartam gépeket rajzolgatni de megette a gépet mikor egy gtx480-at akartam alaplappal házasítani.
Gondolom lehetett letöltögetni ilyen sata csatlakozókat például, aztán berakod mint egy csavart, nem? -
HookR
addikt
válasz
westcoastog #14 üzenetére
De.
-
westcoastog
veterán
Milyen programmal rajzoltad? Csak nem inventor?
-
HookR
addikt
Igen, a kiszemelt paneltáp erősebb és olcsóbb is lett volna, de a DA-2-es számára kínainak bizonyult, nem sikerült szót érteniük egymással. Jobb híján maradt a már bevált picoPSU, borsos árfekvéssel (a kettő együtt 23e Ft).
-
F34R
nagyúr
Olvastam hogy voltak problemaid a paneltappal , az adatpter es a psu mennyi volt egyutt ?
-
HookR
addikt
Most már nincs visszaút, befejezem végre valahára.
-
xtevo
őstag
Szuper! Remélhetőleg élőben is meg tudom lesni a kicsikét.
-
HookR
addikt
Köszönöm
Igen, H55N-USB3 egy I3-530-as társaságában.
-
csabi112
Modder
Jól látom, hogy Neked is H55-ös Gigabyte-od van? Milyen proci van benne?
Egyébként szép kis doboz. -
DiceBlade
aktív tag
Nagyon bejövős, remélem élőben is meg tudom majd nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest