Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz westcoastog #16 üzenetére

Akad néhány, amit úgy töltöttem le készen (pl. Molex Mini-Fit, PCIe, SATA, HDMI, DVI csatlakozó, CPU és DDR3 foglalat - ezek többnyire feleslegesen túl részletesek is :) ) és csak a formátum átkonvertálása után szorultak kisebb szépészeti beavatkozásra, de többnyire saját modellek. Van amit szabvány doksi alapján (pl. ATX, PCI-Express), van amit tolómérő segítségével, és olyan is, amit csak a neten fellelhető befoglalóméretek és a megfelelő szögű, nagy(obb) felbontású fotók alapján modelleztem (pl. Scythe Slip Stream Kazemaru2 140mm, Scythe Big Shuriken, Scythe Kozuti, Thermalright TY-147).
    Textúrázáshoz a 'Decal' funkcióval érdemes ismerkedni. Javaslom a beépített tutorial-t, vagy akár Youtube videókat a program különböző funkcióinak elsajátításához.
    Én is többször igyekeztem megbarátkozni a Sketchup-pal, főleg a Sketchup Component Collection*-ben fellelhető alkatrészek miatt, de kínszenvedés az Inventor-hoz képest. Az előbbi egy Dacia Logan, míg utóbbi Mercedes S-Class. :)

* Ezzel amúgy óvatosan, mert tele van pontatlan modellekkel, hiába a csábító kínálat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés