- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #18 üzenetére
Hát nosza! Csak elszántság kell hozzá és sok szabadidő.
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Akad néhány, amit úgy töltöttem le készen (pl. Molex Mini-Fit, PCIe, SATA, HDMI, DVI csatlakozó, CPU és DDR3 foglalat - ezek többnyire feleslegesen túl részletesek is
) és csak a formátum átkonvertálása után szorultak kisebb szépészeti beavatkozásra, de többnyire saját modellek. Van amit szabvány doksi alapján (pl. ATX, PCI-Express), van amit tolómérő segítségével, és olyan is, amit csak a neten fellelhető befoglalóméretek és a megfelelő szögű, nagy(obb) felbontású fotók alapján modelleztem (pl. Scythe Slip Stream Kazemaru2 140mm, Scythe Big Shuriken, Scythe Kozuti, Thermalright TY-147).
Textúrázáshoz a 'Decal' funkcióval érdemes ismerkedni. Javaslom a beépített tutorial-t, vagy akár Youtube videókat a program különböző funkcióinak elsajátításához.
Én is többször igyekeztem megbarátkozni a Sketchup-pal, főleg a Sketchup Component Collection*-ben fellelhető alkatrészek miatt, de kínszenvedés az Inventor-hoz képest. Az előbbi egy Dacia Logan, míg utóbbi Mercedes S-Class.* Ezzel amúgy óvatosan, mert tele van pontatlan modellekkel, hiába a csábító kínálat!
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #14 üzenetére
De.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest