Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Hát nosza! Csak elszántság kell hozzá és sok szabadidő.

-
HookR
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Akad néhány, amit úgy töltöttem le készen (pl. Molex Mini-Fit, PCIe, SATA, HDMI, DVI csatlakozó, CPU és DDR3 foglalat - ezek többnyire feleslegesen túl részletesek is
) és csak a formátum átkonvertálása után szorultak kisebb szépészeti beavatkozásra, de többnyire saját modellek. Van amit szabvány doksi alapján (pl. ATX, PCI-Express), van amit tolómérő segítségével, és olyan is, amit csak a neten fellelhető befoglalóméretek és a megfelelő szögű, nagy(obb) felbontású fotók alapján modelleztem (pl. Scythe Slip Stream Kazemaru2 140mm, Scythe Big Shuriken, Scythe Kozuti, Thermalright TY-147).
Textúrázáshoz a 'Decal' funkcióval érdemes ismerkedni. Javaslom a beépített tutorial-t, vagy akár Youtube videókat a program különböző funkcióinak elsajátításához.
Én is többször igyekeztem megbarátkozni a Sketchup-pal, főleg a Sketchup Component Collection*-ben fellelhető alkatrészek miatt, de kínszenvedés az Inventor-hoz képest. Az előbbi egy Dacia Logan, míg utóbbi Mercedes S-Class.
* Ezzel amúgy óvatosan, mert tele van pontatlan modellekkel, hiába a csábító kínálat!
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
De.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magisk
- Autós topik
- Suzuki topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad P1 Gen5 16" 4K+ IPS i7-12800H RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest