- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #18 üzenetére
Hát nosza! Csak elszántság kell hozzá és sok szabadidő.
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #16 üzenetére
Akad néhány, amit úgy töltöttem le készen (pl. Molex Mini-Fit, PCIe, SATA, HDMI, DVI csatlakozó, CPU és DDR3 foglalat - ezek többnyire feleslegesen túl részletesek is
) és csak a formátum átkonvertálása után szorultak kisebb szépészeti beavatkozásra, de többnyire saját modellek. Van amit szabvány doksi alapján (pl. ATX, PCI-Express), van amit tolómérő segítségével, és olyan is, amit csak a neten fellelhető befoglalóméretek és a megfelelő szögű, nagy(obb) felbontású fotók alapján modelleztem (pl. Scythe Slip Stream Kazemaru2 140mm, Scythe Big Shuriken, Scythe Kozuti, Thermalright TY-147).
Textúrázáshoz a 'Decal' funkcióval érdemes ismerkedni. Javaslom a beépített tutorial-t, vagy akár Youtube videókat a program különböző funkcióinak elsajátításához.
Én is többször igyekeztem megbarátkozni a Sketchup-pal, főleg a Sketchup Component Collection*-ben fellelhető alkatrészek miatt, de kínszenvedés az Inventor-hoz képest. Az előbbi egy Dacia Logan, míg utóbbi Mercedes S-Class.* Ezzel amúgy óvatosan, mert tele van pontatlan modellekkel, hiába a csábító kínálat!
-
HookR
addikt
válasz
westcoastog #14 üzenetére
De.
-
HookR
addikt
Igen, a kiszemelt paneltáp erősebb és olcsóbb is lett volna, de a DA-2-es számára kínainak bizonyult, nem sikerült szót érteniük egymással. Jobb híján maradt a már bevált picoPSU, borsos árfekvéssel (a kettő együtt 23e Ft).
-
HookR
addikt
Most már nincs visszaút, befejezem végre valahára.
-
HookR
addikt
Köszönöm
Igen, H55N-USB3 egy I3-530-as társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest