Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Akkor el lehet vele tökölni, mondjuk ha lenne mindenről műszaki rajz minden mérettel sima ügy lenne, de ahogy te csinálod az kicsit kemény.

Lehet el kéne kezdenem komolyabban foglalkozni ezzel mert műszaki rajzolás/modellezéssel akarok foglalkozni, pár referencia munka meg nem árt ha van gondolom.

Suliban nagyon az alapokat tanultuk csak +inventor cam -
westcoastog
veterán
Akkor lenne még mit tanulnom, egyszerű kis fémalkatrészeken kívül nem nagyon rajzoltam még mást.

Volt mindenhez méreted vagy előre elkészített modellek voltak? Textúrázást hogyan lehet így megcsinálni?
Google sketchupban akartam gépeket rajzolgatni de megette a gépet mikor egy gtx480-at akartam alaplappal házasítani.
Gondolom lehetett letöltögetni ilyen sata csatlakozókat például, aztán berakod mint egy csavart, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest