Hirdetés

2020. szeptember 29., kedd

Gyorskeresés

Legfrissebb anyagok

Hozzászólások

(#1) shifty!


shifty!
(senior tag)

Köszi a teszt! :R

Érdekes kütyü, ez az értesítéses mizéria mindenképpen méltatlan, tudnia kéne, ez egy alap képesség, ahogy az el is hangzott...

Nagy pozitívum nálam a kijelző technológia és a korrekt üzemidő, viszont a GPS hiánya fájó, mert azzal egy teljesen komplett, szép és megfelelően kicsi fitneszcucli lehetne.

A pulzusmérés mennyire pontos? Erről nem sokat lehetett olvasni, úgy érződik mintha a teszt elakadt volna ott hogy borzadály az értesítés kezelése, és ott sarokba is lett volna dobva a készülék.

"Kávéház és étterem - A Négy Döglött Patkányhoz - Az úri közönség táncol!"

(#2) moleculez


moleculez
(addikt)

Nekem úgy tűnik, hogy a gyartó múzsája a Gear Fit 2 volt, csak messze nem sikerült olyan jól, de legalább olcsó.

Az alvás a gyengék kávéja. Krumplikás Papri.

(#3) Ferrata1 válasza moleculez (#2) üzenetére


Ferrata1
(lelkes újonc)

Szia,
A pulzusmérés nagyon korrekt. Lehetőségem adódott nem csak otthoni hanem kórházi méréssel is tesztelni és azonos értékeket mutatott, ami azért megnyugtató. 👍😊
Szal összességében én nagyon elégedett vagyok vele, meg a lassabb üzenet kijelzés mellett is, mivel nem ez a fő funkciója a band 4-nek, es ahogy írtatok is, ez szoftveresen majd orvosolható lesz.
A lényeg a pulzusmérés és az alvás figyelés ami nagyon pontosan és automatikusan megy.

(#4) huberpe


huberpe
(aktív tag)

a huawei color band a2-nél, ha jött egy értesítés és nem néztem meg azonnal, a következő karlendítésnél egyből az értesítést mutatta az alap órás kijelző helyett. ez szerintem nagyon paraktikus.
ennél is így működik vagy bele kell mászni a menübe hogy megnézhessem?

(#5) Kroni1


Kroni1
(veterán)

Nem lett egy alapos cikk szerintem. Az alvást nagyon jól monitorozza az eszköz, és ha a hozzákapcsolt intelligens ébresztést használjuk, akkor minden reggel (a beállított legkésőbbi időpontig) akkor fog ébreszteni amikor a legkevésbé alszunk mélyen, igyekszik mindig a megfelelő fázisban. Reggeli vitalitásunkkal kapcsolatban nem az a legfőbb befolyásoló tényező, hogy hány órát aludtunk, hanem hogy milyen szakaszban ébredtünk. És ez nem mindennap van ugyanakkor. Na ez az amiért nagyon is érdemes használni ilyet, és nem az értesítések megnézése.. (szerintem)

A mi band-ek is tudták ezt a funkciót régebben, de fw frissítéssel kikerült, nem volt túl pontos, de a Huawei TrueSleep féle megoldását én személy szerint imádom!

[ Szerkesztve ]

(#6) Bog válasza huberpe (#4) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az értesítések listáját mutatja, nem magát az értesítés tartalmát.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#7) pusszycat válasza Kroni1 (#5) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Engem az okos égőm ébreszt reggel. Csak annyit csinál,h a beprogramozott időben narancs színben pompázik. Jobb mint ha hanggal ébresztgetne. :)

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart. Tervezett telefon: Mindegy milyen csak szép, gyors és 5G-s legyen :P

(#8) kbyte1024 válasza pusszycat (#7) üzenetére


kbyte1024
(addikt)

Hát ez valami csodás :C tehát alszól(gondolom nem nyitott szemmel)és narancsfényben ébreszt a kütyüd amikor csukva a szemed. Mondom csodás :K

Redmi note 8 pro

(#9) Banano


Banano
(tag)

Ferfiembör ilyet nem hord. :D

* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *

(#10) CzGöbe


CzGöbe
(tag)

Vérnyomás mérést akkor ez nem tud, ugye?

#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább is!

(#11) pusszycat válasza kbyte1024 (#8) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Próbáld ki, nekem bevált. A telefon volt,h a frászt hozta rám. Most meg mintha a mennyekben ébrednél. :)

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart. Tervezett telefon: Mindegy milyen csak szép, gyors és 5G-s legyen :P

(#12) kbyte1024 válasza pusszycat (#11) üzenetére


kbyte1024
(addikt)

Hát rohadjak meg ha nem veszek egy okoségőt na ;)

Redmi note 8 pro

(#13) pusszycat válasza kbyte1024 (#12) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Ha meg tovább akarok aludni csak szolok a google home mini-nek,h " Hey google turn off smart" és már alszom is. :D

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart. Tervezett telefon: Mindegy milyen csak szép, gyors és 5G-s legyen :P

(#14) =Mentor=


=Mentor=
(őstag)

Nagyon elégedett vagyok vele, Mi band 3-at váltottam le, az viszont egyértelműen hibás lépés volt, hogy a bepattintós módszert (honor Band 3), leváltotta a klasszikus óraszíj, mert így kényelmetlenebb a viselése.

[ Szerkesztve ]

(#15) subset


subset
(aktív tag)

Pont 1 hónapja használom már a cuccot.
Nálam semmi gond az értesítésekkel, még ha több is van belőlük...
A gps-es tracking is működik de ahhoz huawei vagy honor telefon kell.
A band 3-nak kicsivel jobb volt az üzemideje, nyilván a kijelző miatt....
A truesleep a rosszul elalvóknál nem fogja fedni a valóságot - a forgolódást is alvásnak veheti és veszi is....de ez más alvásmonitorozó cuccoknál is így lesz.

A band 3-nál 1 év után a szíj adta meg magát, amit gariban cseréltek, aztán sajnos maga a szíj tartófül is letörött. Remélem ennél nem lesz ilyen, illetve tovább bírja majd.
Szvsz ár/értékarányban nincs most jobb, egy plecsni kijárt volna neki.

Használj Te is szabad szoftvert !

(#16) huberpe válasza Bog (#6) üzenetére


huberpe
(aktív tag)

köszi, az is jó megoldásnak tűnik, ezt a tesztben említett lassulást meg remélhetőleg orvosolják szoftveresen, bár subset kolléga beszámolója szerint nincs is lassulás.

(#17) Csapoati válasza pusszycat (#11) üzenetére


Csapoati
(nagyúr)

Gyanítom, ez az idill az első elalvásig fog tartani. ;]

Ez a cucc meg kéne, akár a Mi Band 3 helyett is, ha kijavítanák az értesítési bakit.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#18) Kroni1 válasza pusszycat (#7) üzenetére


Kroni1
(veterán)

Hangra én se szeretek ebredni, főleg hogy az felébreszti a feleségemet és a 1.5 éves gyereket is.. ez szépen rezeg a kezemen, és csendben tudok kisurranni a fürdőbe, úgy hogy a többiek tovabb alszanak. Az okosizzó nalunk nem oké, hisz felébresztené a többieket is. És mint irtam, ennek pont az a lényege, hogy nem pontos időben ébreszt hanem egy tól ig intervallumon belül akkor, amikor az neked a legmegfelelőbb...

(#19) haris válasza Kroni1 (#18) üzenetére


haris
(őstag)

Kb mekkora intervallium?
1/2- vagy 1óra? Mert gondolom én adom meg hogy kb mikor szeretnék kelni, de nem mindegy hogy az óra +- fél vagy negyed órát is eltolhatja ez ébredést.
Vagy félreértek vmit?

(#20) logitech1


logitech1
(tag)

Köszi a tesztet! :R :R

[ Szerkesztve ]

Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe

(#21) Kroni1 válasza haris (#19) üzenetére


Kroni1
(veterán)

30perc a max. Tehát ha beállitod, h 6kor kelned kell, akkor az adatok alapján 5:30 és 6h közt akkor ébreszt, amikor az a leginkább közel áll egy ciklus végéhez.

(#22) jocee777


jocee777
(csendes tag)

Üdv! Próbálok létrehozni ehhez a Band 4-hez a Huawei Mobile Services appal egy accountot és nem engedi, mert több napi próbálkozás után is ezt írja ki: ~ "Adatok lekérdezése sikertelen. Próbálkozzon újra később". Amíg nincs account, addig a karkötőhöz tartozó Huawei health progi sem hajlandó elindulni. Amíg nem indul ez a health vacak addig a karkötő sem csatlakozik a mobilhoz!!! :W Első indítás lenne! Hilfeeeeee!!! :O
Üdv Jocee

Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!

(#23) Blac1


Blac1
(aktív tag)

Sziasztok! Énnekem viszont egyet kell értenem a teszt írójával. Sajnos az értesítések valóban nagyon lassú. Már két frissítés volt mióta nállam van. Nem oldotta meg ezt a problémát. De én akkor is szeretem a kütyüt.

(#24) sefan67 válasza jocee777 (#22) üzenetére


sefan67
(aktív tag)

Telepíts egy régebbi verziót apkmirror.com -ról .
Nekem a 2.6.0.312 van fent, páromnak a 2.6.1.319 , mindkettővel működik elvileg.
Sajnos a huawei appjai rommá vannak töltve bugokkal, párszor már mi is felb@sztuk magunkat rajta hogy hogyan lehet ilyen silány szoftveres környezete.

Ügyfélszolgálatuknak már többször is jeleztem ezt a problémát is, de a kedves "Richárd" munkatársuk érdemben semmit nem tesz az ügy érdekében.

[ Szerkesztve ]

(#25) subset válasza Blac1 (#23) üzenetére


subset
(aktív tag)

Milyen telefonnal használod ?
Nálam a Huawei P20 nincs gond az értesítésekkel.
Nem biztos, hogy ez befolyásoló tényező.

Használj Te is szabad szoftvert !

(#26) Blac1 válasza subset (#25) üzenetére


Blac1
(aktív tag)

Szia!
LG G6.
De szerintem félre értettél. Az értesítések szépen átmennek a karperecre. Én arról írtam hogy a karperec Messages menüpontja valóban nagyon lassú ahogy az a tesztben is írva van.

(#27) beyruth82


beyruth82
(addikt)

Én aliexpresszről rendeltem 1 hete januárban ér majd ide 9 ezer forintért.Az előd honor band 3 volt pár hétig még régebben avval teljesen elégedett voltam.Ez lényegében véve ugyan az csak színes a kijelzője?Semmilyen hardveres vagy szoftveres előrelépés nem történt?Feltételezem hogy az aksija nem bírja addig mint az elődé hiszen a méret nem változott de színes lett a kijelző...
A band 3 nekem 18-20 napig is elment úgy emlékszem.Bár ha hetente kell tölteni még az is jó.

(#28) PociAti


PociAti
(aktív tag)

Ezek az eszközök mennyire használhatók naplózára (loggernek)?
Napi pulzus és alvási tevékenység naplózására keresek valami eszközt, így nem lenne folyamatos összeköttetésben a telefonnal, csak mondjuk este az adatok átküldésekor.
Vagy ezek BT kapcsolat nélkül nem is tárolják az adatokat, hanem direktbe tolják át a telefonra, és ha a kapcsolat megszűnik, akkor haszontalanná válnak és kimarad mérés?

Vagy esetleg létezik a fenti feladatra jobb kütyü?

(#29) Blac1 válasza beyruth82 (#27) üzenetére


Blac1
(aktív tag)

Az enyém körülbelül 10-12 napig bírja folyamatos alvásfigyeléssel. Viszont a pulzusmérést csak néha kapcsolom be.

(#30) beyruth82 válasza Blac1 (#29) üzenetére


beyruth82
(addikt)

Az nagyon jó szerintem :)

(#31) #81733120


#81733120
(törölt tag)

Méretéről mit lehet tudni? :)

(#32) ruhk válasza PociAti (#28) üzenetére


ruhk
(tag)

Napi pulzust kapcsolat nélkül is naplózza, majd a az első kapcsolódáskor szinkronizál. Alvás figyelést még nem próbáltam.

(#33) Drbonci válasza PociAti (#28) üzenetére


Drbonci
(aktív tag)

Én pont ezeket használom,pulzus figyelés és alvás monitorozás.
Nekem folyamatosra van állítva a pulzus figyelés,így 8 napot ment el az első töltéssel.
(Múlt héten jött meg az óra)

(#34) PociAti válasza ruhk (#32) üzenetére


PociAti
(aktív tag)

Köszönöm a válaszokat!
Feltételezem alvás figyeléskor sem viselkedik másképp.
Persze elvárható ilyen eszköztől, hogy futáskor ne kelljen a telót adatkapcsolat miatt magunkkal vinni, de soha nem lehet tudni.

(#35) #81733120


#81733120
(törölt tag)

Mi Band 3-hoz képest nagyobb vagy kisebb?

(#36) jocee777 válasza sefan67 (#24) üzenetére


jocee777
(csendes tag)

Üdv Sefan!
Köszi, kipróbáltam! Sajnos a régebbi verziókkal sem működik, mer azoknál a emailos hitelesítési kódot nem kapom meg. :W Le van kakkantva, visszakérem az árát! :((

Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!

(#37) mozo78


mozo78
(csendes tag)

Ti angol nyelven használjátok a telefont, vagy magyar nyelven? Nálam Honor Band3-ról 4-re váltva megmaradt az a működési mód, hogy ha angol a telefon, angol a karkötő, magyar a telefon, kínai a karkötő.

Ericsson GA318-Panasonic GD50-Ericsson R320-Ericsson R310-Ericsson R520-Siemens M65-SonyEricsson K750-SonyEricsson W810-SonyEricsson G502- SonyEricsson K800-SonyEricsson Xperia X1- Motorola Defy-Sony Xperia Z

(#38) Blac1 válasza mozo78 (#37) üzenetére


Blac1
(aktív tag)

Szia! Mindenkinek ilyen aki kinai verzióst vett, és nem globált vagy magyar hivatalos forgalmazótol.

(#39) beyruth82 válasza mozo78 (#37) üzenetére


beyruth82
(addikt)

Igen ez nálam is így volt honor band 3-nál de azt a kb 3 szót(run,swim meg a hónapot) amit angol helyett kínaiul ír egyáltalán nem találtam zavarónak hiszem úgyis minden lényeges adatot, értéket a magyar nyelvű alkalmazással nézel,jegyzel és mérsz nem?Csodálkozom hogy van akit ez zavar....

(#40) #81733120 válasza beyruth82 (#39) üzenetére


#81733120
(törölt tag)

Engem zavarna, mert ha már megveszem, akkor legyen valami normálisabb szoftver hozzá, ne csak félig ilyen, félig olyan. Persze kinek mi.:B

(#41) beyruth82 válasza #81733120 (#40) üzenetére


beyruth82
(addikt)

Nem félig ilyen félig olyan. Teljesen magyar nyelvű az alkalmazás és az értesítések is magyarul jellenek meg a karkötőn. Komolyan mondom hogy kb 3 szó amit kínaiul ír.A magyarországon forgalmazott ugyan ezt a pár szót angolul írja (tehát nem magyarul).Szerintem az a 3 db angol szó nem éri meg a dupla árat de hát nem vagyunk egyformák nyílván :)

(#42) mozo78


mozo78
(csendes tag)

Köszönöm mindenkinek, nekem NFC verziós van, abból nem tudom van-e egyáltalán global verzió. :) Nem érte meg várni rá, csak alipay-jel használható.

Ericsson GA318-Panasonic GD50-Ericsson R320-Ericsson R310-Ericsson R520-Siemens M65-SonyEricsson K750-SonyEricsson W810-SonyEricsson G502- SonyEricsson K800-SonyEricsson Xperia X1- Motorola Defy-Sony Xperia Z

(#43) Blac1 válasza beyruth82 (#41) üzenetére


Blac1
(aktív tag)

Őszintén szólva engem is zavarna. És nem három szóról van szó, hanem a teljes menürendszeről is. De valóban nem vagyunk egyformák.

(#44) Skillet válasza mozo78 (#37) üzenetére


Skillet
(őstag)

A telefon nyelvét kell angolra állítani, vagy a régiót?

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#45) beyruth82 válasza Skillet (#44) üzenetére


beyruth82
(addikt)

Telefon nyelvét.

(#46) Skillet válasza beyruth82 (#45) üzenetére


Skillet
(őstag)

És egyelőre nincsen rá frissítés, okosság, hogy angol nyelven tolja akkor is, ha a telefon magyarra van lőve?
Ez az óra ajánlottabb, mint a konkurens amazfit cor?

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#47) beyruth82 válasza Skillet (#46) üzenetére


beyruth82
(addikt)

Nincsen.Visszavált kínaira ha a telefon nyelvét magyarra állítjuk.Kínai verziósra nem is lesz frissítés hiszen azt nem magyar piacra szánták.Ha angol nyelvű karkötő kell(illetve hogy azt a pár szót amit kínaiul ír a karkötön angolul írja mert tenyleg csak pár szóról van szó) akkor a global verzióst kell megvenni ami itthon dupla annyiba kerül.Nem ismerem az amazfit core-t sajnos

(#48) Skillet válasza beyruth82 (#47) üzenetére


Skillet
(őstag)

Jelenleg egy mi band 3-at használok. Gondolkodom egy honor 4-en... Szerintem első körben kintről rendelném. Tudtok ajánlani legjobb áras helyet?

Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever

(#49) huberpe


huberpe
(aktív tag)

két hét használat után sajna egyet kell értenem a tesztben jelzett lassulással, ami az üzenetek kezelését illeti. :( azóta volt már rá 2 update, remélem javítani fogják.

(#50) pusszycat válasza huberpe (#49) üzenetére


pusszycat
(veterán)

Klasszikus eset. Kinéztem magamnak,pont ezt,vártam rá,h ideérjen,problémás. :(

" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Huawei P Smart. Tervezett telefon: Mindegy milyen csak szép, gyors és 5G-s legyen :P

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.