Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pattent73
csendes tag
Sziasztok! Egy kèrdèsem lenne.Hogyan tudok multitaskingolni ? Számomra ez rejtèj...
-
glaci
őstag
válasz pattent73 #9202 üzenetére
A programokból ha nem kilépsz vagy a vissza gombot használod, hanem a home gombot vagy a futó programok listáját, akkor futnak tovább a háttérben és bármikor vissza tudsz térni hozzájuk. Kivéve, ha épp nem aktívak és nem is védettek mert akkor a rendszer a képernyő lekapcsolása után kilövi őket. (Ez a multitasking. Vagy Te mire gondoltál? Esetleg a Samsungnál is elérhető osztott képernyőre?)
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
válasz pattent73 #9204 üzenetére
Aham, értem.
Én annak idején sem az S3 -on sem az S4 -en nem használtam az osztott képernyőt, így ezen nem is figyeltem, hogy van-e, de amikor a beállításokat bújtam nem emlékszem, hogy feltűnt volna a megléte.
Szerintem gyárilag nem tudja, de most, hogy már tudjuk pontosan mit is szeretnél biztosan lesz olyan fórum társ, aki tud segíteni a megvalósításában, amennyiben az lehetséges.[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz pattent73 #9206 üzenetére
Kicsit utána olvastam a dolognak.
Ha root -olt a telód, akkor az XPosed -ből tedd fel az XMultiWindow modult. Az elvileg ugyanazt tudja, mint a Samsung telefonokon az osztott képernyő oldalsáv. (Ez is az.)
Remélem jól fog működni és azt nyújtja majd, amit szerettél volna!
(Ha csak az kell, hogy böngészés közben tudj videót nézni, akkor a BSPlayer pl. tud olyat, hogy egy külön "lebegő" ablakban játszik és alatta tudsz dolgozni.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Haapaet
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám a Honor 7-emmel. Kerestem, de nem találtam, hogy másnál is előfordult-e ilyen.
Az a problémám, hogy nem "küld értesítést" a telefon, pl nem pittyeg ha kapok egy viber üzenetet, így van hogy csak akkor veszem észre, hogy valaki írt ha én megnyitom az alkalmazást. Mostanában a messengeren is kezdi, ott megkapom az értesítést de nem azonnal ha nem van egy fél óra-óra szünet, de akkor meg egy fél percig pittyeg mert az összes értesítést egybe lenyomja. Ami "érdekes benne", hogy nem mindig csinálja. Így gondolom, hogy az nem alkalmazással lehet a gond, hanem telefon/UEMI oldalon.
Valaki tapasztalt már ilyet? van valami ötletetek?
köszönöm -
glaci
őstag
válasz Haapaet #9208 üzenetére
A Vibernél sajnos a program lessz a "ludas", nem a telefon!
Nekem a Samsung (S3 és S4) készülékeimen is csinálta ezt némelyik verzió. Kilüszöbölni csak úgy tudtam, hogy elmentettem egy müködő verziót és minden frisstés után kipróbáltam az újat, hogy jelez-e. Ha nem jelzett ment vissza a régi mentés, ha jó volt, akkor ezt mentettem a következő frissítéshez. Értelem szerűen az automatikus frissítést ki kellett kapcsolni a Viber esetében, hogy ezt meg tudjam tenni. (Ezek szerint a Honornál is csinál ilyet, nem csak a Samsungnál. Jó tudni, le is mentem a mostani változatot, mert ez épp egy régebbi, amiről még nem frissítettem.)A másik programnál meg kell nézni, hogy pl. védett-e, mert lehet, hogy bezárja amikor kikapcsol a képernyő és azért nem jelez. Ill. az értesítések kezelésénél is, hogy van-e rá jogosultsága. (Bár ha jól értettem, akkor az megvan, mert megnyitás után megjönnek az értesítések.)
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Haapaet #9208 üzenetére
Rossz hírem van. EMUI-probléma. Követem a topikokat, és mindegyik készülékben van. Vannak beállítások, pl. Teljesítmény séma, védett alkalmazások, optimalizálás mellőzése, a lakatolás, de alvó módban ha sokáig nem nyomkodod a telót, random befagynak az értesítések. EMUI 5-ön talán javítva lesz, de az ugye itt nem számít. Nem mindenkivel fordul elő, használatfüggő, így ők nem is hiszik el... De ez van.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
glaci
őstag
válasz gianone #9213 üzenetére
Én elhiszem ...
De a Vibernél biztos, hogy a program is rosz, mert a Samsungjaimon is ezt csinálta és mindig csak frissítés után. Aztán ha vissza raktam a régebbi verziót, akkor egyből jó lett!Egyébként én néha az e-mailokat kapom meg nagyon sokára, néha csak a gmail program megnyitásakor. (Pedig védett ...)
-
bkiky01
senior tag
Van aki használ custom romot, melyiket?
-
Gronnn
csendes újonc
Hali, frissítés problémám van. Kb. szeptember-október környékéig (amikor kijött a B380 OTA) visszaolvastam a fórumot de nem találtam arra megoldást, hogy hogyan lehet B180-ról B380-ra hivatalosan az appal felfrissíteni a készüléket. Alapból B110-en voltam és tegnap onnan frissítettem fel a gyári frissítővel B180-ra de azóta azt írja nincs frissítés. A rendszerapp Hicare-t is felfrissítettem illetve leszedtem egy másik Hicare-t is a play áruházból ( tehát most 2 appom is van ugyanazon a néven), de egyik sem talál új verziót. Sim kártya is van a telefonban, nem az a probléma.
Van valami trükk amivel rá lehet bírni, hogy megtalálja a frissítést?
A build szám: PLK-L01C432B180[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
glaci
őstag
Egyáltalán van értelme a frissítésnek?
Miben jobb, mint az általam jelenleg használt "gyári" B190?Szerk.:
Nem kötözködés. Tényleg érdekelnek az előnyei és a hátrányai, ami alapján el tudom majd dönteni, hogy frissítsek vagy hagyjam így![ Szerkesztve ]
-
Pjotr
senior tag
Most próbáltam a videozast. A slow motion darabos. Valakinek van hasonlo problémája?
-
Gronnn
csendes újonc
-
noto
senior tag
Nálam is ez volt B190re nem adott semmit.se a teló se a Hicare.
De itt olvastam hogy valakinek akkor jött ha többszőr letörölte a Hicarét majd ujra rakta.
Nem tudom mi lenne a lényeg benne....
Semmi értelmét nem láttam ne de.egy lehetőség.
Vagy 4szer megcsináltam és kerestettem az uj verziot verziot. A Hicare ugy az mindig frissitette magát de nem talált semmit.
Na kezdtem feladni még egy proba és....5alkalom után
A romfrissitó menű akkor jelent meg a Hicaréban hm.....
A teló is és a Hicare is jelezte a B380 at.
Egy első nekifutásra az üzemidő jóval több lett és pörgösebb is lett a teló[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Vettem egy ilyen telót a páromnak és olyan kérdésem lenne, hogy a gps on /off kapcsolót nem lehet kirakni a statusbar-ra??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
soundman1
senior tag
válasz choco01 #9235 üzenetére
Nézd meg a Telefonkezelő Felugró ablakok beállítását. Valamelyik app-ot kapcsold ki, próbálgatni kell, mert valamelyik nem engedi a képernyőhöz való hozzáférést. Ha nem boldogulsz, akkor erről adj egy képernyőmentést.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
RVR400
veterán
Hoztak ma hozzám egy ilyen telót, kijelzőcsere-érett lett szegény jószág, PLK-L01 verzió.
A kérdésem az, hogy vajh' kell külön keresgélni pontos típus alapján kijelzőt, vagy bármelyik jó lehet hozzá kintről?
Mielőtt valaki beszőlna, P8 Lite-tal jártam úgy, hogy kétféle verziójú kijelző van hozzá, és pont egy olyat rendeltek hozzá, amivel nem volt jó (vagy csak pont hibás volt az LCD része, de sem a kijelző típusa, sem a rajta levő elektronika sem stimmelt a gyárilag benne levővel), aztán néztem, hogy valóban kétféle különböző kijelzőt lehet hozzá kapni, de ezt már korábban megrendelték.
-
soundman1
senior tag
válasz choco01 #9237 üzenetére
Pl. ha a Twilight be van kapcsolva, akkor egy újra indításnál Backbutton (a képernyőn lebegő vezérlő gombok) nem tud betöltődni. Előbb manuálisan a backbutton-nak engedélyt kell adnom, majd utána tudom csak a Twilight-ot elindítani. Ez 5.1-en is így van, 6.0-n azért volt nálam rosszabb, mert nem volt update után FR. FR-el viszont nem megy a touchplus, ezért 5.1-re visszamentem.
Ezért kértem kapcsold ki ami nem kell, vagy kértem egy képernyő mentést. Pl. Hiapp, mxplayer, tükör, antutu-nak minek a képernyő hozzáférés? Pl. Chrome-nak miért kell engedélyt adnod?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
tomson67
tag
Sziasztok!
Mi a teendő, ha a beállítások ikon eltűnt? Nincs mappában, egyszerűen eltűnt.( Nem az én telefonomról van szó, amúgy.)
Fogalmam sincs, hogy történhetett, én ha akarnám sem tudnám eltávolítani.I was trojan...
-
veterán
válasz tomson67 #9243 üzenetére
A legegyszerűbb nem foglalkozni a problémával és a beállításokba lépést az értesítési sáv egyik kapcsolójával tegye.
Nem is lehet eltávolítani, megnéztem gyári launcherrel is, valószínűbb, hogy csak elveszett a sok ikon között.(#9244) gianone: Tényleg el lehet tüntetni? Mondjuk annyi logika van benne, hogy minek foglalja a helyet, ha fent úgyis ott van.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
choco01
addikt
válasz soundman1 #9242 üzenetére
A Chrome nincs a listában.. Tárhely engedélyt akarok a Chromenak hogy tudjak letölteni. Minden más engedély tudok adni, csak tárhelyt nem.. Ha kikapcsolom mindent a kepernyőfedésnél az sem jó megoldás..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
soundman1
senior tag
válasz choco01 #9249 üzenetére
Mivel B180-on vagyok és SD kártyám sincs, így nem tudom a hibád reprodukálni. Nálam a teló memójába simán le tudok menteni a chrome-ból. MM-en a képernyő fedvényes hibát csinálta nálam is, mert az update FR nélkül volt. A hétvégén volt a telóba egy SD, a noto fenti üzenetét dobta fel, engedélyezés után el tudtam érni a kártyát.
Ugyanakkor te Tárhely engedélyt írsz, akkor nem a képernyőfedvénynél kell lenni a hibának. Volt biztos nálad FR update-kor?SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest