Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pato77
csendes tag
Sziasztok.
Nejem H7-jén jelenleg a NEM-L21C432B132 fut. Most ajánlgatja a NEM-L21C432B351.
Érdemes frissíteni? Nem lesz rosszabb? Mik a változások? Mire lehet számítani? Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Előre is köszi!
-
zAPAtyin
tag
Nekem is fehér folt jelent meg a kijelzőn.
13 hónapos a készülék.(garanciás)
Egy hete vittem be a József krt-i Huawei szervízbe....
...azt mondták kijelzőcsere lesz. (még nincs kész)Úgy tűnik ez valami (kijelző) típushiba lehet...
...a szerviz nem kongott az ürességtől. -
choco01
addikt
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Nekem is fehér foltos. T-home-nál lett vásárolva. Mit kell vinnem magammal a szervizbe? Nem az én nevemen lett vásárolva..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Xanyi
tag
Most hogy javitatni szeretném a Honor 7-es ideiglenesen egy Xiaomi Redmi 4A-t használok. Ez a készülék mindenféle értesítést szépen kirak a zárképernyőre egymás alá. Messenger, Viber, email, stb...
Ez lehetséges a Honornál is? Mert nem találom hogyan lehetne.
Az értesítéseknél hiába állítom be hogy megjelenhet a zárképernyőn, nem jelenik.Köszi előre is!
-
veterán
"Magazine" zárképernyőn nem jelenik meg semmi (tudtommal, de lehet rosszul emlékszek). Vagy másikat választasz egy témából, vagy felraksz egy zárképernyő appot, pl Next Lock Screen.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ORCA58
addikt
Elméletileg az EMUI tudja, de van olyan téma, ahol nem megy. (legalábbis nálam Nugat alatt P9 lite-on)
Beállítani: Beállítások ->Értesítések és állapotsáv. Itt lehetett bekapcsolni (a bétán nekem nincs kapcsoló)
Ezen belül van a Értesítések, ahol alkalmazásonként lehet állítani.csako
Most éppen "Magazine" zárképernyőm van és megy rajta, mivel gyári.[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
Üdv.Torzít a hangszóróm a videóknál,csengésnél.Hardveres vagy szoftveres hiba lehet?Eddig nem csinálta csak egyik napról a másikra jött elö.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Egy hete beadtam Huawei Szervizközpontba, és ma ezt írja a követés:
"Javítási eredmény: Alk.hiány miatt kérjük a készülék készletből történő cseréjét"
"Megjegyzés:
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét. A készülék a szervizben marad.
Csereengedélyszám."Vajon most kapok egy új Honor 7-et vagy új telót?
Egy kolléga jelezte itt hogy ő az árát kapta vissza mert nem volt eszköz, most nekem sincs alkatrész, lehet találtak nekem egy leszázalékolt H7-et..
szerk.: Elvileg már nem is kell a szervízhez mennem, hanem rögtön edigitalhoz, akik ha jól látom nem forgalmazzák már, így gondolom levásárolhatom, vagy vissza fizetik?
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
noto
senior tag
Sziasztok!
A telom padlozott tegnap és a kijelző nem úszta meg.
Valaki cserélt már itt rajta?
Ebayon találtam 7-8 e ft hozzá de nemtudom hogy tuti jó e hozzá
Hiába H7 kijelzőként van fent van aminél fel fent tüntetve a mérete és az e gyáltalán nem akkora mikor megmértem a saját telom méretét
Esetleg rendelt valaki már aki megfelelőt is kapott? -
choco01
addikt
Elvileg visszakapom a pénzt ha minden jól megy.
Szerintem ráfizetek 35kt és veszek p10-et.csako: Az a baj julius elején elutazom és addigra kellene, és úgy néz ki addig nem lesz H9..
Pedig azt akartam.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
olvasgatok itt és utánanéztem, hogy megvannak-e a telefon papírjai. A garanciajegy megvan, trémobilos pecséttel, de a blokk nincs. Feltétlen szükséges az az esetleges garanciális javításhoz? Végülis a garijegy alapján is teljesen visszakövethető a vásárlás.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
choco01
addikt
válasz kovacsroli #9872 üzenetére
Szerintem lehet kérni számlát T-től ha kell, de lehet elég a garijegy..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Bandus99
őstag
Ha elofizetesre vetted nincsen az online feluleteden meg a szamla ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
zAPAtyin
tag
válasz choco01 #9867 üzenetére
Nekem is pont ez volt! (kijelzőhiba)
Alkatrész hiány miatt nem javítható.
A gyártó engedélyezte a készülék cseréjét.
A szerviz adott egy csereigazolást, azzal kellett elmennem a Telekomhoz.
A Telekom "visszavásárolta" a készüléket az eladáskori áron, majd így lett belőle egy kék honor 8
Öröm és bodottá!
-
Huawei HUN
Hivatalos
Szia, elegendő a garancia jegy bemutatása is a garanciális javításhoz, nyugodtan küld be szervizbe a telefont. Üdv
-
veterán
válasz Huawei HUN #9879 üzenetére
Nem is tudtam, hogy van(nak) hivatalos felhasználók
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Xanyi
tag
A Huawei szerviz előtt le a kalappal ha a gyorsaságot és korrektséget nézzük. Kedden vittem be Szombathelyen a postára a telefont, ma délelőtt hozta vissza a futár. Azaz a szervizbe max. pár órát tölthetett a telefon!
Cserélték a kijelzőt és az akkumulátort is, valamint kértem hogy küldjenek árajánlatot a hátlap cseréjéről, hogy akkor már szép új legyen az is, ne karcos meghorpadt... De nem küldtek, hanem ingyen cserélték azt is!
Még nem volt időm tesztelni a készüléket, de ha jól is működik, akkor hatalmas elismerésem ezért!!! -
kovacsroli
senior tag
válasz Huawei HUN #9879 üzenetére
Vaooo ti aztan mindenhol ott vagytok! 🙂
Koszonom a valaszt, szerencsere nem hibas a keszulek, csak elore tajekozodtam, hátha..🙂Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
A problémám, hogy az értesítések közöl egy idő után (pár óra) eltűnnek az üzenetek pl. naptárbejegyzés, annak ellenére hogy, nem is láttamoztam azokat. Nem tudom, hogy ez a EMUI hibája vagy az adott alkalmazásé. Más is tapasztalt hasonlót?
-
veterán
Hálózaton belül tudja a zenéidet (és egyéb fájlokat) "streamelni" a telefonodról más, DLNA kompatibilis eszközökre.
Ha online rádiót akarsz hallgatni, akkor pl. a TuneIn Radio kell neked.
Ha online rádiót akarsz üzemeltetni a telefonoddal, akkor nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
Hello!
Én is lezúztam a minap. Ebay helyett Aliról rendeltem, innen.
Igyekeztem nagyon figyelni a visszajelzéseket.Pontosan 14 nap alatt jött meg. Ez nemcsak üveg, hanem belső frame-re eleve ráragasztott üveg.
Kb. 2 óra munkám volt vele - amúgy bölcsész vagyok, szóval ennyi idő alatt szvsz másnak is sikerül.
Mindenképp kell hozzá hőlégfúvó, mert pár apró dolog a frame-re van ragasztva. Illetve kétoldalú ragasztószalag is, hogy vissza tudd őket tenni a helyükre. Az akksi borzasztó nehezen jön ki!Ha csak üveget rendelsz, ez mind nincs, viszont ott más bonyodalmak adódhatnak, én most ezt láttam egyszerűbbnek.
Amit több helyen írnak, igaz: az utángyártott kijelzőnek mások a színei, kicsit melegebb, és kevésbé szaturált, amit én kaptam. Engem nem zavar, de jó tudni.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest