Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazel71
aktív tag
válasz Shingen #8950 üzenetére
Sok a baj vele..elmúlt az újdonság varázsa...meg kell találni az okokat, amik miatt MINDENKÉPP kell venni egy új telefont, elvégre jön az új év.Meg kell győznünk magunkat, hogy azután hitelesen tudjunk érvelni a "szponzoroknak", a családnak....
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
BOBAKILL
őstag
Nekem másfél éve hibátlanul üzemel a H7, teszi a dolgát. Hangminőségben kiváló amúgy, semmi recsegés nincs, a kolléga valami selejtett vett szerintem. Előfordulhat ilyen is. Biztos valami újra eladott feljavított hibás cucc lehetett. Nálam a wifi is erősebb mint az eddigi telefonjaimban, a kamera is nagyon szép képeket készít. Ritkán is olvasom a fórumot mert semmi bajom nincs vele. Akinek meg nem jó az vigye szervizbe és megcsinálják/kicserélik. Ennyi. Nem szükséges telesírni a fórumot. A mai világban sok selejtet gyártanak, bármilyen eszköznél előfordulhat.
#Azazel71: Ez is benne lehet a pakliban.
Nekem is tetszik a H8, lehet forró vízbe rakom ezt, így lesz ürügyem venni egy újat.[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Tisztelt moderátor,kérném törölni a hozzászólásaimat köszönettel
-
phoenix64
őstag
Innen letoltott B380-as rommal barkinek sikerult belepni huawei accountba hicaren keresztul? Mert barmit csinalok neki nem enged be, azt mondja a tartozkodasi helyemen nem elerheto... Megadtam neki minden engedelyt amit lehetett, de igy se enged be.. Eleg idegesito, mert igy hasznalhatatlan az osszes honor app...
Szerk.: Ujratelepitettem 3x playen a hicaret, negyedjere sikerult belepnem. Igy mar minden patent.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
Mit mérgelődsz? Volt FR azon a cuccon? Mentsd le róla ami fontos és menjen az FR! Ha akkor se jönnek rendbe a hibák az gáz. Ha eladod úgyis nyomsz neki egy factoryresetet, egy próbát megér. Várjuk a tapasztalatod!
csonkadavid: Ott a pont.👏
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Schaf
tag
válasz Azazel71 #8940 üzenetére
"....eközben minden más telefon a családban gond nélkül csatlakozik ugyanerre a PC-re...."
A telefon hardreseten, chace törlésen és egyén finomságokon már átesett.
De ha jól értem hasonló gondja nem volt senkinek, ergo még akár a telefon hibája is lehet... A gyanús az az, hogy a szervizmenüben átállított USB port is "visszaáll" MPT-ről PTP-re azonnal a kilépés után...
Sajna a Huawei telókkal nincs tapasztalatom, egyéb esetben a 6.0 android bugjára is gyanakodnék....
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
Gabor079
csendes tag
Sziasztok nekem is van egy szép H7m de nem igen tapasztaltam még problémákat amikor feltelepült a Android M akkor nyomtam neki egy FR-t nálam semmi probléma nincs eddig
Samsung I5800 Galaxy 3, SonyEriccson Experia Mini, LG L 40, Alcatel Fire E, Samsung Galaxy Core Prime VE, Microsoft Lumia 435, Microsoft Lumia 640 LTE, Honor 7, Motorola Moto E4.
-
Gabor079
csendes tag
Szerintem is egy kis bogárka van azért a Android M-ben de nem mindenhol jön elő szerintem ez a használattól függ
Samsung I5800 Galaxy 3, SonyEriccson Experia Mini, LG L 40, Alcatel Fire E, Samsung Galaxy Core Prime VE, Microsoft Lumia 435, Microsoft Lumia 640 LTE, Honor 7, Motorola Moto E4.
-
Gabor079
csendes tag
-
espi38
őstag
válasz csonkadavid #8956 üzenetére
szia!
Nálam ilyen opció nem volt,hanyas Android van rajta? -
phoenix64
őstag
Sziasztok. Valaki tapasztalt mar olyat, hogy intenziv hasznalat utani melegedes miatt meghajlott a femhaz?? Nekem ugy nez ki ez tortent mert par napja jatszok rajta 1-masfel orat, es olyankor rendesen melegszik. Most nezegettem az oldalat es kozepen keletkezett benne egy nagyon kecses kis ív.. Már már LG èrzetet ad vissza. Ha lerakom kijelzovel lefele az asztalra akkor kozepen latszik a hajlat... Ilyenkor mit lehet ezzel kezdeni??
-
phoenix64
őstag
válasz BOBAKILL #8975 üzenetére
En is arra gondolok. De gyanusan jol birja, 2 ora jatekkal bir 4-4 es fel ora kijelzo idot, ami eleg pozitiv dolog. Vagy attol h puklis meg nem romlik a kapacitasa?
Laggzik meg annyit tesz hogy akad az egesz, mint mondjuk a maffia 3 egy Intel HD 3000-es integralt VGA-val.
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
Telekomnál újra van készleten belőle, aki hűség hosszabbításon gondolkodik annak jó vétel lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz phoenix64 #8978 üzenetére
Teljesen biztos, hogy akku gond.Már eleve az extrém melegedés is erre utal.A deform tuti nem hőtől van, illetve csak közvetetten.A Lithium-ion aksi nagyon érzékeny a melegedésre, ilyenkor mindenféle gázok keletkeznek benne, amik "felfújják", és maga az aaksi tudja deformálni a telót.
Jellemzően akkor fordul elő, ha hoszabb időn keresztül folyamatosan húzunk belőle a maximálisan leadható áramerősség 75%-a feletti áramot.
Bármit is csináltok épp a telefonon, ha melegedni kezd, jobb abbahagyni.Komolyabb terhelés alatt cirka 40 celsius még normálisnak mondható, rövid(1-2 perc max)ideig efölött is elmegy, de hoszabb ideig így nem bírja.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz phoenix64 #8984 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, ott a kezedben a válasz, hogy bírja vagy sem.Jó eséllyel nem egy tökéletes példány került a telódba, de ez csak annyi, hogy hamarabb adta meg magát.Az ilyen terhelés mindenképp kinyírja, kérdés csak a mennyi idő alatt.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz phoenix64 #8986 üzenetére
Nem feltétlen a teljes akku egyformán dagad.Másrészt a hátlap felé van egy minimális hely,ellenkező irányba viszont ugye közvetlenül a nyákot tartó fémlap hátára van ragasztva.
A helyedben szervízbe küldeném, vesztenivalód nincs.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
korcsillio
addikt
Ma megérkezett a honor
5.0.2 a legfrisebb droid hivatalosan? -
choco01
addikt
válasz korcsillio #8988 üzenetére
6.0.2
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Azazel71
aktív tag
válasz phoenix64 #8989 üzenetére
Ne a T-nek add le, hanem postán közvetlenül a szervíznek.Majd valaki leírja hogy megy pontosan, nekem nem volt még szükségem rá...
-
gianone
őstag
-
Azazel71
aktív tag
válasz korcsillio #8992 üzenetére
Oldal tetején jobb sarok, kereső: frissítés.
-
choco01
addikt
válasz korcsillio #8992 üzenetére
Mi a pontos verzió?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Azazel71
aktív tag
válasz korcsillio #8996 üzenetére
ITT az OLDAL tetején jobbra
-
choco01
addikt
válasz korcsillio #8999 üzenetére
Hmn annak pedig B371-re kéne frissülnie, HiCare-t frissítsd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest